Modetrends herfst winter 2020 2021. Looks we love! Hippe mix van (constrasterende) kledingstijlen

Ken jij de modetrends voor herfst winter 2020 2021? Heb jij je al een idee gevormd van jouw look voor het nieuwe seizoen? Het is altijd goed om voor ogen te hebben waar je naartoe werkt.

Modetrends man herfst winter 2020 2021
Modetrends herfst winter 2020 2021. Looks we love! Hippe mix van (constrasterende) kledingstijlen. Photo: courtesy of Dsquared2

Ken jij de modetrends voor herfst winter 2020 2021? Heeft je garderobe een up-date nodig? Heb jij je al een idee gevormd van jouw look voor het nieuwe seizoen? Het is altijd goed om voor ogen te hebben waar je naartoe werkt.

Modetrends man herfst winter 2020 2021
Modetrends herfst winter 2020 2021. Looks we love! Hippe mix van (constrasterende) kledingstijlen. Photo: courtesy of Dsquared2

Ga bij jezelf na wat jouw kledingstijl nu eigenlijk is. Sportief, rock, dandy, alternatief, relaxed, klassiek. Wat je stijl ook is, je geeft ‘m een instant fashionable twist mee door er een contrasterend element aan toe te voegen. Als het op contrasten en het mixen van stijlen aankomt, zijn Dean en Dan Caten, ontwerpers van Dsquared2, een meester in het vak. Bekijk de modelook voor herfst winter 2020 2021 op deze foto maar eens.

Een stoere, leren broek met coole laarzen die een rockster niet zouden misstaan, is gecombineerd met een wollen jasje in een soort tartan ruit dat je eerder in de Schotse countryside zou verwachten dan op de catwalk van Dsquared2. De rode bodywarmer is ‘kakkerig’ sportief. Bij dat alles heeft Dsquared2 dan ook nog eens een spijkeroverhemd en leertje om de nek gehaald. Het is een mix van stijlen die je misschien zelf niet zo snel zou leggen maar die wel supercool kan zijn.

Dit is nu een look die onze goedkeuring wel kan wegdragen. Natuurlijk moet je ‘m interpreteren op jouw eigen manier. Ben je meer een rock type, dan kun je het accent die kant op verleggen. Ben je een wat klassieker type, dan kun je de leren broek en pittige laarzen vervangen door een spijkerbroek met veterschoenen. Waar het om gaat is dat je durft te mixen, en je jezelf niet in een hokje plaatst.

ADVERSUS