Modetrends man winter 2020. Opa-vesten zijn terug. Update je look!

Opa-vesten zijn terug in de mode. Het is er nu de tijd voor. Dit is één van die modetrends voor herfst winter 2020 2021 waar je iets mee kunt.

Modetrends man winter 2020. Opa-vesten
Modetrends man winter 2020. Opa-vesten. Dsquared2

Sinds het Italiaanse modehuis Fendi een paar jaar geleden het opa-vest herintroduceerde, wemelt het op de catwalks weer van de vesten. De clou is dat je je ze als jas of jack draagt. Deze modetrend voor herfst winter 2020 2021 is ideaal voor de herfst. Dit is een modetrend waar je echt iets mee kunt.

Modetrends man winter 2020. Opa-vesten
Modetrends man winter 2020. Opa-vesten. Photo: courtesy of Dsquared2

Draag een groot, stoer en oversize opa-vest in ruwe wol op een spijkerbroek. Een paar boots erbij en je hebt een supercoole look. Als je wilt, kun je het geheel over-accessorizen zoals we dat bij Dsquared2 zagen: met een George-Michael oorbel, een leertje om je nek, een leren ‘gilet’ over je vest en leren riem. Let ook even op het spijkershirt plus vest onder het opa-vest!

Modetrends man winter 2020. Opa-vesten
Modetrends man winter 2020. Opa-vesten. Photo: courtesy of Missoni

Je kunt je modelook ook een British dandy twist meegeven door een opa-vest met fantasie te combineren met een heleboel andere prints zoals we dat bij Missoni zagen.

Modetrends man winter 2020. Opa-vesten
Modetrends man winter 2020. Opa-vesten. Photo: courtesy of GCDS

En verder kun je het eenvoudig houden en een oversize vest over een trui in dezelfde kleur op je spijkerbroek dragen. Een paar sneakers eronder, en klaar ben je!

Bekijk de modefoto’s maar eens en update je modelook voor herfst winter 2020 2021.

ADVERSUS