Preview mode man winter 2011 2012

Het (zonder toestemming) kopiļæ½ren van onze artikelen om ze op andere websites of in tijdschriften of kranten te publiceren, betekent niet alleen een inbreuk op onze auteursrechten maar getuigt ook van weinig fantasie. Wij zijn het beu om onze artikelen overal tegen te komen... Kopieer onze artikelen niet.

Benieuwd naar de nieuwste modetrends voor de man voor winter 2011 2012? ADVERSUS geeft je alvast een voorproefje van wat je het komende seizoen te wachten staat.

Zoals altijd is de mode in beweging. Al zijn de nieuwigheden en trends voor de man vaak minder spectaculair dan voor de vrouw, ze zijn daarom niet minder interessant. Herenmode moet draagbaar zijn en de ontwikkelingen zijn daarom kleiner en subtieler, maar ze zijn er wel!

De mood voor winter 2011 2012 voor de heren is vooral: stijlvol. We zouden de mode als 'relaxed' en 'elegant' willen omschrijven. Een van de belangrijkste ontwikkelingen is dat we weer grotere volumes gaan zien. Het slank afkledende silhouet van de afgelopen seizoenen is zeker niet uit de mode, maar wordt geflankeerd door wijdere broeken en jasjes en blazers met een relaxte snit. Lees hieronder verder.

Ook het kleurenpalet ontwikkelt zich verder. Een typische winterkleur als grijs doet het in winter 2011 2012 erg goed maar van de afgelopen seizoenen nemen we ook nog wat neonkleuren mee die vooral voor details worden gebruikt. Andere kleurennuances die we het komende winterseizoen veel gaan zien zijn steenrood en wijnrood.

Over het algemeen gaat het er deze winter om dat je met je outfit een relaxte luxe uitstraalt. Geen strakke en ongemakkelijke silhouetten dus maar draagbare kwaliteitsoutfits waarin veel met laag over laag constructies wordt gespeeld. Leer is deze winter wederom een favoriet materiaal en wordt niet alleen voor jassen en jacks maar ook voor broeken en overhemden gebruikt.

Maar genoeg gezegd, bekijk de fotogalerie maar eens en doe de eerste indrukken van de wintermode op. Klik hier voor de fotogalerie.

Charlotte Mesman voor ADVERSUS