Ermenegildo Zegna man herfst winter 2014 2015

Dit keer nemen we je mee backstage bij Ermenegildo Zegna. We dringen door tot het domein van één van de grootste Italiaanse modehuizen. Ermenegildo Zegna is een zwaargewicht.

Dit keer nemen we je mee backstage bij Ermenegildo Zegna. We dringen door tot het domein van één van de grootste Italiaanse modehuizen. Ermenegildo Zegna is een zwaargewicht. Een modehuis dat aan de basis begint. Met de productie van de stoffen en materialen die je op deze foto's al uitgewerkt ziet in creaties voor herfst en winter 2014 2015.

De halfjaarlijkse modeshow is altijd weer een belangrijk moment. De nieuwe collectie wordt openbaar gemaakt aan de pers. Honderden fotografen nemen 'buiten' - dat wil zeggen in de zaal met de catwalk - plaats. Slechts enkelen mogen achter de schermen komen. Daar schiet je de meest exclusieve plaatjes.

Daar zie je hoe het eraan toe gaat voordat de show begint. Haar, make-up, 'first outfit' (het startsein dat het omkleden gaat beginnen), 'line up' (het moment dat de namen van de modellen worden afgeroepen om in de rij te gaan te staan)... en yes, let's begin. Maar eerst de momenten voorafgaand aan de show...

Ermenegildo Zegna man winter 2014 2015

Ermenegildo Zegna man fashion show herfst winter 2014 2015
PREV NEXT
Fashion show Ermenegildo Zegna man herfst winter 2014 2015

Foto:courtesy of Ermenegildo Zegna
GESPONSORDE LINKS