Ermenegildo Zegna man herfst winter 2014 2015

Moderne volumes, donkere kleuren, een enkele ruit. Het Italiaanse modehuis Zegna is zijn tijd vér vooruit.

BY ADVERSUS

Stefano Pilati, het brein achter de herencollecties van Ermenegildo Zegna, combineert voor winter 2014 2015 de vrij formele stijl van het bekende Italiaanse modehuis met sportswear invloeden. Het is een geslaagde en vooral heel moderne mix die in het teken van contrasten staat. De donkere kleuren van de collectie - donkergrijs, donkerblauw, donkerrood - worden af en toe opeens afgewisseld door lichte kleuren - camel, wit, lichtgrijs. Natuurlijke stoffen worden afgewisseld door synthetische materialen. En de mood van de collectie swingt heen en weer tussen functioneel en frivool.

Sportieve looks worden elegant, formele looks zijn opgebouwd uit verschillende lagen, altijd in uitgelezen stoffen, want daar staat dit modehuis vooral ook bekend om. En let op de volumes. De schouders zijn vrij breed, maar zeker niet vormeloos.

Stijl, kwaliteit, klassiek maar tegelijkertijd modern. Sterker nog, Zegna's collecties zijn hun tijd vér vooruit. Bekijk de fotogalerie maar eens en doe ideeën voor jouw eigen modelook op.

Ermenegildo Zegna man winter 2014 2015

Ermenegildo Zegna man fashion show herfst winter 2014 2015
PREV NEXT
Fashion show Ermenegildo Zegna man herfst winter 2014 2015

.
GESPONSORDE LINKS