Burberry Prorsum man herfst winter 2015 2016

De maand januari staat zoals gewoonlijk in het teken van de modeweken voor de man. Burberry showde als één van de eerste grote modehuizen de herencollectie voor winter 2015 2016.
Burberry Prorsum

Op de catwalks showen de internationale modehuizen de collecties voor volgend jaar winter. New York bijt de spits af, daarna volgen Londen, Milaan en hekkensluiter Parijs.

Burberry showt, na seizoenenlang in Milaan te hebben geshowd, tegenwoordig in Londen en toont daarmee als een van de eerste grote modehuizen de nieuwe collectie. Voor winter 2015 2016 borduurt la maison voort op de sjaals die we al in de zomercollectie (2015) zien. Samen met de brillen worden dit de key accessories voor de komende winter.

Maar vergeet niet om naar de outfits zelf te kijken! En dan vooral naar de grote hoeveelheid overjassen, trench coats, Chesterfields, cabans en bomber jackets - 'hardcore' items van Burberry. Christopher Bailey speelt voor deze collectie die hij 'Classical Bohemian' heeft genoemd, wederom volop met materialen, prints en fantasieën en details als franjes.

Burberry Prorsum man herfst winter 2015 2016

Burberry Prorsum man fashion show herfst winter 2015 2016
PREV NEXT
Fashion show Burberry Prorsum herfst winter 2015 2016

Photo: courtesy of Burberry
GESPONSORDE LINKS