Gespierde modellen op de catwalk

Zie jij op tegen je entree op het strand? Heb jij het idee dat je onzichtbaar voor de vrouwen bent? Of erger nog: denk je dat ze alles behalve jou met je glimmende buik – rood van de zon en opgezwollen van het bier en slechte eetgewoontes – willen zien?


Tja jongen, dan hebben we met je te doen. We leven met je mee. Vrouwen kunnen wreed zijn. In plaats van jouw goede inborst naar waarde te schatten, richten ze hun blikken eerder op de zongebruinde, afgetrainde en strakke lijven van je strandburen, mannen met scherp geknipte kapsels en een goed verzorgd uiterlijk.

Zoals de modellen die we op de catwalks voor lente zomer 2015 hebben gezien. Het aantal gespierde en afgetrainde lichamen was dit seizen groot en wij moesten daarbij direct denken aan alle vrouwen (ja, die zijn er ook!) die ADVERSUS lezen. Deze fotogalerie is aan jullie gewijd. Dames, geniet ervan!

En de heren? Ja, dat ligt aan jullie. Of je trekt nu een streep en begint meteen met een gezonde(re) levensstijl. En anders... is het gewoon niet voor jullie weggelegd. Drink er dan vanavond maar een biertje op. En neem er nog een patatje bij.

ADVERSUS

Gespierde modellen op de catwalk

Dirk Bikkembergs lente zomer 2015
PREV NEXT
Fashion show Gespierde en afgetrainde lichamen op de catwalk lente zomer 2015

   
GESPONSORDE LINKS