Backstage bij Burberry man zomer 2015

Dat kleur het komende seizoen in de mode is, staat als een paal boven water. De herencollecties voor lente en zomer 2015 laten alle mogelijke felle kleuren zien die ook nog eens met elkaar gecombineerd mogen worden.

Burberry Prorsum

De collectie van Burberry voor lente en zomer 2015 vertoont een heel rijk kleurenpalet waarbij verschillende kleuren - zolang ze maar in elkaars verlengde liggen - moeizaam met elkaar gecombineerd worden.

Alle kleuren lijken vervolgens tezamen te komen in de sneakers die MULTI COLOR zijn, een trend die je al vroeg in het voorjaar kunt volgen.

Een ander opvallend detail in de Burberry collectie zijn de gekleurde hoeden. We hielden het niet voor mogelijk dat mannen met dit soort hoeden zouden gaan lopen, maar nu zijn we daar niet meer zo zeker van. Kijk maar eens wat wij tijdens de afgelopen modeweek in Parijs zagen.

En vergeet niet om de fotogalerie met backstage beelden van Burberry te bekijken (zie hieronder). Voor de nodige inspiratie en een beetje kleur voor nu en later in het seizoen.

Backstage bij Burberry man zomer 2015

Backstage bij Burberry
PREV NEXT
Fashion show Burberry Prorsum lente zomer 2015

Foto: courtesy of Burberry
GESPONSORDE LINKS