Raf Simons man zomer 2015

Raf Simons nostalgisch? Absoluut niet. Maar het verleden kan je niet uitwissen en dat weet de Belgische designer ook. In zijn collectie voor lente zomer 2015 heeft Simons belangrijke stukjes verleden - die hem hebben gemaakt wat hij vandaag de dag is - in de vorm van foto's verwerkt.

Raf Simons

Raf Simons nostalgisch? Absoluut niet. Maar het verleden kan je niet uitwissen en dat weet de Belgische designer ook. In zijn collectie voor lente zomer 2015 heeft Simons belangrijke stukjes verleden - die hem hebben gemaakt wat hij vandaag de dag is - in de vorm van foto's verwerkt. De items op de catwalks - vooral de overhemden - zijn verrijkt met afbeeldingen van Raf als student, zijn ouders, een roller coaster, de Fuji-berg in Japan, een haai... Een 'destructieve' touch in een collectie die zoals altijd scherp gesneden en precies is.

De overjassen hebben grote revers en geaccentueerde schouders. Nethemden worden afgewisseld door zomertruien met ronde hals. Nachtblauw en zwart vormen de basis in deze collectie, gecombineerd met kleurrijke fantasieën en kleuren als oranje, groen en rood. Gladde materialen worden afgewisseld door ruwe materialen. Het is een mix van strak/scherp en 'rauw', een mix die Simons' collecties van de afgelopen tijd enorm boeiend maakt.

Raf Simons man zomer 2015

Raf Simons man fashion show lente zomer 2015
PREV NEXT
Fashion show Raf Simons lente zomer 2015

Foto courtesy of Raf Simons
GESPONSORDE LINKS