Victoria's Secret Fashion Show 2014. Hotste modeshow van het jaar

Ons land was goed vertegenwoordigd met maar liefst vijf modellen: Doutzen Kroes, Bregje Heinen, Maud Velzen, Romee (van) Strijd en Imaan Hammam.

Afgelopen dinsdag (9 december 2014) was het weer zover. Het was tijd voor de hotste modeshow van het jaar. En dan weet iedereen waar we het over hebben: de Victoria's Secret Fashion Show (ja, verheug je maar alvast op onze fotogalerie met 'Angels' :-)

Maar laten we je eerst de show zelf vertellen. Die werd ditmaal gehouden in Londen en uitgezonden door CBS Television Network en was - hoe kan het ook anders - natuurlijk weer een enorm succes met 47 'gevleugelde' supermodellen op de catwalk. Ons land was goed vertegenwoordigd met maar liefst vijf modellen: Doutzen Kroes, Bregje Heinen, Maud Welzen, Romee (van) Strijd en Imaan Hammam.

Andere toppers waren Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Karlie Kloss en Isabeli Fontana.

De wervelende show werd geopend door de hoogblonde en welgevormde Behati Prinsloo. Met haar goudkleurige vleugels opende ze het eerste van de zes showthema's: 'Gilded Angels' met gouden glitters overal. Het tweede thema 'Exotic Traveler' werd geopend door twee Braziliaanse beauties, Adriana Lima en Alessandra Ambrosio, in Dream Angels Fantasy Bras met een prijskaartje van maar liefst 2 miljoen dollars.

Photos Courtesy of Victoria's Secret

De bh's waren versierd met robijnen, diamanten, saffieren en 18-karaat goud (maar meer nog dan de Bras trokken de girls zelf met hun gebeeldhouwde lichamen de aandacht!). Het thema Dream Girl stuurde de schitterende topmodellen in speelse en dromerige veelal witte lingerie de catwalk op. En dan zeggen ze dat wit onschuldig is... University of PINK vormde een ode aan de streetstyle en 'Fairy Tale' was zonder meer het meest romantische thema in deze show. Het slotthema 'Angel Ball', geopend door Karlie Kloss, was glamourachtig en verleidelijk met heel veel (sexy) zwart kant. En oh... die lijven!

Genoeg gezegd, we laten je niet langer wachten. Hier is onze fotogalerie (met dank aan Victoria's Secret).

ADVERSUS