Samsung Galaxy Watch3 Titanium combineert luxe met duurzaamheid

Samsung lanceert een speciaal lichtgewicht titaniummodel van de Galaxy Watch3. In deze Watch komen alle functies die de smartwatch zo populair maken terug, in een nieuw onderscheidend ontwerp.

Samsung Galaxy Watch3 Titanium combineert luxe met duurzaamheid
Samsung Galaxy Watch3 Titanium combineert luxe met duurzaamheid

Samsung lanceert een speciaal lichtgewicht titaniummodel van de Galaxy Watch3. In deze Watch komen alle functies die de smartwatch zo populair maken terug, in een nieuw onderscheidend ontwerp.

Elegant ontwerp tot in ieder detail
De Galaxy Watch3 Titanium heeft de uitstraling van een high-end horloge. De smartwatch is met vakmanschap gemaakt van de beste materialen, met de kenmerkende roterende ring. Met deze speciale titaniumuitvoering van de Galaxy Watch3 gaat Samsung nog een stapje verder. Het lichtgewicht model is zeer elegant en tegelijkertijd duurzaam. Het horloge, dat wordt geleverd in een speciale box, heeft een premium metalen band in Mystic Black. Die kleur past niet alleen bij de body van de smartwatch, ook de textuur van de band sluit naadloos aan bij de look en feel. De lengte van de band is eenvoudig aan te passen. Dus wat de omtrek van je pols ook is, de Galaxy Watch3 Titanium zit je altijd als gegoten.

Alle geliefde Galaxy Watch3 functies
De Galaxy Watch3 Titanium bezit alle features die de Galaxy Watch3 zo geliefd maken. In het slanke en premium design gaat een uitgebreid programma schuil om je gezondheid en welzijn te optimaliseren. De smartwatch blinkt uit in geavanceerde gezondheidsmonitoringfuncties. Zo monitort het horloge je bloeddruk (1), je ECG (2) en je zuurstofgehalte (SPO2) (3). Ook bevinden zich aan boord programma’s voor home training en slaapmanagement.

Beschikbaarheid
De Galaxy Watch3 Titanium verschijnt op 18 september. Bij de lancering komt het model beschikbaar in een 45mm Bluetooth-uitvoering in de kleur Mystic Black. De verkoopadviesprijs is € 649,-.

Galaxy Watch3
ColorStainless Steel: Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic Silver

Titanium: Mystic Black

MaterialStainless Steel case with premium leather strap

Titanium case with metal strap

Dimensions

& Weight

45mm: 45 x 46.2 x 11.1 mm, 53.8g (Stainless Steel) / 43g (Titanium)

41mm: 41 x 42.5 x 11.3 mm, 48.2g (Stainless Steel)

*measured without strap

Display45mm: 1.4” (34mm) / 41mm: 1.2” (30mm)

360 x 360 Super AMOLED, Full Color Always On Display,

Corning® Gorilla® Glass DX

Battery45mm: 340mAh / 41mm: 247mAh

WPC-based wireless charging

APExynos 9110 Dual core 1.15 GHz
OSTizen Based Wearable OS 5.5
Memory1GB RAM + 8GB internal storage
ConnectivityLTE*, Bluetooth v5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo *LTE connectivity only available in LTE models
SensorAccelerometer, Barometer, Gyro Sensor, Light Sensor,
Optical Heart Rate Sensor, Electrical Heart Sensor
Durability5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
CompatibilityAndroid: Android 5.0↑, RAM 1.5GB↑ / iOS: iPhone 5↑, iOS 9.0↑

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS