Samsung onthult Galaxy Note7: smartphone die groots denkt en doet

Samsung Galaxy Note7
Samsung Galaxy Note7

Samsung kondigt de Galaxy Note7 aan. Met de Galaxy Note7 verstevigt Samsung zijn leidende positie in de markt voor large-screen smartphones. Nieuwe, innovatieve mogelijkheden gaan hand in hand met het premium edge design. De Galaxy Note7 combineert productiviteit en entertainment met de beste beveiliging. Zo haal je het optimale uit je leven.

“De Galaxy Note7 laat zien dat productiviteit en entertainment samengaan. Door de sterke focus op de beste beveiliging en verbeterde mogelijkheden is de Galaxy Note7 ideaal voor mensen die meer uit het leven willen halen”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Het leven gaat sneller dan ooit, de Galaxy Note7 past zich daar naadloos bij aan.”

S Pen maakt ideeën snel concreet
Met de verbeterde Galaxy Note7 S Pen leg je ideeën direct vast. Dankzij Screen off memo hoef je het scherm niet te ontgrendelen; je noteert ingevingen direct op het zwarte Always on Display. Met Smart Select maak en deel je gemakkelijk GIF-animaties.

En door met de S Pen boven het scherm te zweven, zoom je in of vertaal je tekst met de nieuwe Air Command-functies Magnify en Translate. Creaties en aantekeningen raadpleeg je gemakkelijker dan ooit in Samsung Notes. De nieuwe app maakt het mogelijk om handgeschreven aantekeningen te maken, te tekenen of memo’s aan te passen op een centrale plek.

De nieuwe S Pen schrijft met gemak en precisie. Dankzij de kleinere punt van 0,7 mm en grotere drukgevoeligheid lijkt het alsof je met een echte pen schrijft. De waterafstotende S Pen voldoet aan de IP68 standaard, waardoor je ook als het scherm nat is notities maakt.

Verbeterde veiligheid in een oogwenk
Het is belangrijk dat de ideeën en content op je smartphone beveiligd zijn. De Galaxe Note7 is daarom, naast een vingerafdrukscanner, ook uitgerust met een irisscanner. Deze is nog veiliger dan de vingerafdrukscanner. Met dit ultraveilige biometrische identificatiesysteem én de koppeling met Samsung Knox zet de Galaxy Note7 de nieuwe standaard voor veiligheid en gebruiksgemak.

Daarnaast biedt de Galaxy Note7 de Secure Folder. In deze aparte map sla je persoonlijke informatie veilig op.

Eersteklas entertainment
Met het 5,7 inch QHD Super AMOLED display is de Galaxy Note7 ideaal om op te streamen. In HDR beleef je levensechte ervaringen in heldere kleuren en diepe contrasten. In de Game Pack, die je downloadt in de Google Play Store, vind je de beste games.

In combinatie met de nieuwe Gear VR powered by Oculus onderga je met de Galaxy Note7 intense VR-ervaringen. De smartphone heeft een snelle processor en biedt een grote hoeveelheid apps, foto’s, games en meer. Van gamen tot plekken ontdekken waar je nooit bent geweest – met de Galaxy Note7 haal je elke dag het beste uit mobiele ervaringen.

De Galaxy Note7 ondersteunt de Gear 360 camera (3840×1920 resolutie). Zo maak en deel je altijd en overal beelden in 360 graden.

Optimale Galaxy ervaring
De Galaxy Note7 ligt lekker in de hand en is eenvoudig met één hand te bedienen. Ondanks het grote scherm is de smartphone slank en licht, waarbij het unieke front-to-back 3D dual-edge curved design voor symmetrie en balans zorgt. Het Corning® Gorilla® Glass 5 is duurzaam in gebruik, en met Edge Panel heb je met één tap toegang tot favoriete apps of functies zoals contacten of de selfie camera.

De Galaxy Note7 is uitgerust met de camera die we kennen van de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge. Dat betekent dual-pixel technologie, een groot diafragma en snelle auto focus, met als gevolg haarscherpe foto’s, zelfs bij weinig licht.

Het interne geheugen van 64 GB is uit te breiden met microSD tot 256 GB. De Galaxy Note7 heeft een 3.500 mAh accu die snel oplaadt via USB Type-C. Ook draadloos opladen is mogelijk. Met de optionele S View Standing Cover kun je de Galaxy Note7 in een hoek van 60-graden kantelen voor een extra comfortabele kijkervaring. Met de IP68 waterafstotende Backpack laad je de smartphone ook onderweg op.

Samsungs ecosysteem van verbonden apparaten en diensten
De Galaxy Note7 is het middelpunt van Samsungs ecosysteem. Zo houd je trainingen bij op de Gear Fit2 of Gear IconX, en sla je gegevens op in S Health 5.0.** Daarnaast wissel je met S Health fitnessupdates uit met familie en vrienden, of doe je wedstrijdjes tegen elkaar.

Smart Switch is verbeterd met Samsung Cloud. Met Samsung Cloud heb je constant toegang tot een back-up met je belangrijkste gegevens en bestanden. Hiermee heb je de beschikking over 5 GB gratis cloudopslag.

De Galaxy Note7 is vanaf 2 september in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Blue Coral, Silver Titanium en Black Onyx. De verkoopadviesprijs bedraagt € 849,-.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS