Samsung start verkoop Galaxy Z Fold2 in Nederland

De nieuwe opvouwbare smartphone Galaxy Z Fold2 van Samsung is nu verkrijgbaar. De Galaxy Z Fold2 combineert een gedurfd ontwerp met geavanceerde technologie

Samsung start verkoop Galaxy Z Fold2 in Nederland
Samsung start verkoop Galaxy Z Fold2 in Nederland

De nieuwe opvouwbare smartphone Galaxy Z Fold2 van Samsung is nu verkrijgbaar. De Galaxy Z Fold2 combineert een gedurfd ontwerp met geavanceerde technologie. Gevolg: een eyecatcher van een smartphone voor dagelijks gebruik. Met een groter scherm aan de voorkant en een enorm hoofdscherm combineert de Galaxy Z Fold2 solide design en eersteklas vakmanschap met intuïtieve nieuwe functies voor een unieke mobiele ervaring.

Maximaal gebruiksgemak
Het 6,2 inch (1) Infinity-O Cover Screen levert maximaal gebruiksgemak. Je hoeft niet langer de smartphone uit te vouwen als je je email checkt, iets opzoekt of snel even wat van je favoriete content bekijkt. Maar als je dat wel doet, geeft het 7,6 inch grote hoofdscherm je een overweldigende ervaring. Het scherm heeft vrijwel geen randen en de camera aan de voorkant geen inkeping, hierdoor lijkt het scherm nóg groter.

Content creëren en bekijken zoals jíj dat wilt
De vouwbare factor en het stijlvolle design van de Galaxy Z Fold2 worden nog een niveau hoger getild door de unieke mobiele ervaringen die het device mogelijk maakt. Voor extreme flexibiliteit combineert de Galaxy Z Fold2 Flex mode (2) met App Continuity (3). Zo bepaal jij hoe je content creëert of bekijkt, of je smartphone nu dicht- of uitgevouwen is. De kwaliteit en het bedieningsgemak van de camera’s op de Galaxy Z Fold2 zijn van vlaggenschipniveau. Met de Pro Video-modus (4), Single Take (5), Bright Night (6) en de Night-modus helpt de Galaxy Z Fold2 je om ieder moment verbluffend mooi vast te leggen.

Verkrijgbaarheid
De Galaxy Z Fold2 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de kleuren Mystic Black en Mystic Bronze voor een verkoopadviesprijs van € 1.999,-.

(1) Display measurements are diagonal, and actual viewable area is less due to rounded corners and camera hole punch.
(2) Flex mode is supported by Samsung native apps (Camera, Video call, Gallery, Video player, Clock, Calendar) and third-party partner apps including YouTube, Google Duo and more to come.
(3) App Continuity works with select applications; compatible apps growing through third party developers.
(4) Galaxy Z Fold2 does not support 8K video recording (4K max).
(5) Single Take captures images and video up to 15 seconds.
(6) Only for Wide-angle rear camera.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS