Adversus | Beauty | Foto's mannenkapsels | Haartrends 2021. Zo zien de allernieuwste herenkapsels eruit!

Haartrends 2021. Zo zien de allernieuwste herenkapsels eruit!

Tijdens de Men’s Fashion Week in Milaan zagen we indrukwekkende herenkapsels, kunstwerken bijna. Het vakmanschap van de kapper (met de schaar) is in ere hersteld!

Haartrends 2021. De allernieuwste herenkapsels
Haartrends 2021. Zo zien de allernieuwste herenkapsels eruit! Diego Lazzari. Foto: Charlotte Mesman

De heren weten tegenwoordig van wanten als het op mode en kapsels aankomt. De tijden dat ze maar wat aantrokken en snel een kam door hun haar haalden zijn voorbij. Vooral qua kapseltrends is er de afgelopen jaren veel veranderd.

Haartrends 2021. De allernieuwste herenkapsels
Haartrends 2021. Zo zien de allernieuwste herenkapsels eruit! Diego Lazzari. Foto: Charlotte Mesman

De hipsterlook vroeg om precisiewerk en extreme aandacht voor de haar styling waardoor de heren ‘haarbewuster’ werden, maar de snitten werden met de tondeuse vorm gegeven waardoor iedereen er ongeveer hetzelfde uitzag.

Haartrends 2021. De allernieuwste herenkapsels
Haartrends 2021. Zo zien de allernieuwste herenkapsels eruit! Alex Sanchez De Mora. Foto: Charlotte Mesman

Daarna (misschien wel daardoor) volgde een enorme opleving en herwaardering van het echte knipwerk. Het vakmanschap van de kapper werd weer op prijs gesteld. Deze kapseltrend ging hand in hand met langere haarlengtes voor de heren. Tel alles bij elkaar op en je krijgt de unieke, bijna gebeeldhouwde kapsels die wij tijdens de Men’s Fashion Week in juni 2021 in Milaan tegenkwamen.

Kapseltrends 2021. Mega volumes
Kapseltrends 2021. Mega volumes. Coole herenkapsels. Ryan Prevedel. Foto: Charlotte Mesman

Influencers, Tiktokkers maar ook de fashion modellen op de catwalks voor zomer 2022 stalen de show met kapsels met de meest indrukwekkende snitten en volumes. Haartexturen als krullen en slag worden extreem uitgebuit en opgeklopt tot volumineuze pruiken met het zwaartepunt aan de voorkant.

De kapsels zijn tot in de details verzorgd en dan ook nog eens tot in de puntjes gestyled. De heren die je op onze kapselfoto’s ziet, moeten wel met de föhn in de aanslag zijn gegaan. En hoe!

Bekijk de kapselfoto’s maar eens. Zijn deze herenkapsels niet supercool?

ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Auteur
ADVERSUS
MEER OP ADVERSUS.NL