Horoscoop 2019 Kreeft

Horoscoop 2019Lieve Kreeft, je hebt de neiging om je onnodig zorgen te maken over de toekomst. Slapeloze nachten zijn jou wel bekend. Je stapt dan ook een beetje aarzelend het nieuwe jaar in terwijl dat helemaal niet nodig is. Probeer je angsten en twijfels om te zetten in positieve energie. Houd voor ogen dat jij degene bent die je leven maakt. Accepteer niet zomaar alles wat je overkomt. Zint iets je niet, zoek dan naar een andere oplossing of mogelijkheid.
Het nieuwe jaar brengt je mooie dingen maar ook de onvermijdelijke tegenslagen die nu eenmaal bij het leven horen. Juist in de tegenslagen liggen in het jaar 2019 jouw grootste kansen. Ze dwingen je om creatief en ‘out of the box’ te denken.
In de liefde draait het in het jaar 2019 vooral om balans. Wees geduldig en blijf niet terugblikken op het verleden. Wat geweest is, is geweest. Werk bewust toe naar een balans, of dat nu met of zonder partner is.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
Correcte voeding voor wie traint

Correcte voeding voor wie traint

Proteïnen in poedervorm zijn een gemakkelijke (en smakelijke) manier om ervoor te zorgen dat je per dag voldoende proteïnen binnenkrijgt. Iedere sportschool, sportwinkel en vele drogisten verkopen…

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.