Horoscoop 2019 Kreeft

Horoscoop 2019Lieve Kreeft, je hebt de neiging om je onnodig zorgen te maken over de toekomst. Slapeloze nachten zijn jou wel bekend. Je stapt dan ook een beetje aarzelend het nieuwe jaar in terwijl dat helemaal niet nodig is. Probeer je angsten en twijfels om te zetten in positieve energie. Houd voor ogen dat jij degene bent die je leven maakt. Accepteer niet zomaar alles wat je overkomt. Zint iets je niet, zoek dan naar een andere oplossing of mogelijkheid.
Het nieuwe jaar brengt je mooie dingen maar ook de onvermijdelijke tegenslagen die nu eenmaal bij het leven horen. Juist in de tegenslagen liggen in het jaar 2019 jouw grootste kansen. Ze dwingen je om creatief en ‘out of the box’ te denken.
In de liefde draait het in het jaar 2019 vooral om balans. Wees geduldig en blijf niet terugblikken op het verleden. Wat geweest is, is geweest. Werk bewust toe naar een balans, of dat nu met of zonder partner is.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS