Horoscoop 2019 Schorpioen

Horoscoop 2019Lieve Schorpioen, eigenlijk verlang jij maar één ding van het leven, namelijk dat de dingen gaan zoals jij dat wilt. Niet altijd is dat mogelijk, maar je hebt wél de keuze om op situaties te reageren zoals jij dat wilt. Zodra je je bewust bent van deze vrijheid, ben je een hele stap verder. Het jaar 2019 is in dit opzicht een belangrijk jaar.
In de liefde gaat het er dit jaar voor de verliefden, verloofden en getrouwden vrij rustig aan toe. Het is een jaar van verdieping en toenadering. Wel is het belangrijk dat je dit jaar tijd vrijmaakt voor je partner en de mensen die je lief hebt. Vergeet ook niet om blijk te geven van je genegenheid. Ook bij de singles gaat het er rustig aan toe. Het is eerder een jaar van langzaam groeiende relaties dan van liefde op het eerste gezicht.
Op je werk wordt creativiteit en initiatief van je gevergd. Stel je flexibel op en stuur je plannen bij als de omstandigheden veranderen.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
Correcte voeding voor wie traint

Correcte voeding voor wie traint

Proteïnen in poedervorm zijn een gemakkelijke (en smakelijke) manier om ervoor te zorgen dat je per dag voldoende proteïnen binnenkrijgt. Iedere sportschool, sportwinkel en vele drogisten verkopen…

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.