Boogschutter, horoscoop van de maand

Lees jouw horoscoop van de maand. Klik op je sterrenbeeld en kijk wat je deze maand kunt verwachten. Een goede maand toegewenst!

Horoscoop boogschutter
Horoscoop boogschutter

Hallo Boogschutter, dit is jouw horoscoop voor deze maand:
Deze maand zouden twijfels wel eens de kop kunnen opsteken. Je twijfelt aan eerder genomen beslissingen, je twijfelt of je wel op de juiste plek bent, je twijfelt aan jezelf, misschien zelfs aan personen om je heen.
Twijfels en spijtgevoelens zullen je echter niet verder brengen. Staat je iets niet aan probeer daar dan verandering in te brengen. Niets is onmogelijk. Waar een wil is, is een weg. Zie je die weg niet, dan wil je misschien niet… Vraag je dan eens af waarom je niet wilt.
Verlies je niet in filosofisch gemijmer maar probeer te focussen. Voel je er niets voor om in actie te komen, luister dan naar je intuïtie, zet alles even van je af, schilder je huis, doe de tuin. Komt tijd, komt raad.

Klik hier voor jouw horoscoop 2021

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS