Boogschutter, horoscoop van de maand

Lees jouw horoscoop van de maand. Klik op je sterrenbeeld en kijk wat je deze maand kunt verwachten. Een goede maand toegewenst!

Horoscoop boogschutter
Horoscoop boogschutter

Hallo Boogschutter, dit is jouw horoscoop De vrolijke zomeratmosfeer van deze julimaand dwingt je ertoe om even afstand van de dingen te nemen. Zet jezelf niet onder druk om beslissingen te nemen. Een rustperiode brengt uitkomst. Dit geldt voor zakelijke beslissingen maar ook voor je privé-leven. Laat de dingen zijn beloop gaan. Komt tijd, komt raad. Concentreer je deze maand op de mooie dingen in het leven. Zoek het gezelschap op van mensen die je graag mag en doorbreek de dagelijkse routine. Geef jaloerse gevoelens geen kans. Vraag jezelf liever af of er wel een reden voor is. Laat je partner in de liefde de vrijheid die hem of haar toekomt. Je zult zien dat hij of zij dan juist je gezelschap zal opzoeken en jullie liefde zich nog verder zal verdiepen. Voor singles wordt het een spannende maand. Volg je intuïtie.

Klik hier voor je horoscoop 2020

MEER OP ADVERSUS
Armen trainen! Supersets

Armen trainen! Supersets

De supersets zijn een extraatje. Doe ze niet teveel. Je kunt je armen het beste trainen zoals je dat gewoon bent te doen. De supersets voeg je aan je gewone schema toe. Als je ze om de twee of drie trainingen uitvoert…