Leeuw, horoscoop van de maand

Lees jouw horoscoop van de maand. Klik op je sterrenbeeld en kijk wat je deze maand kunt verwachten. Een goede maand toegewenst!

Horoscoop leeuw
Horoscoop leeuw

Hallo Leeuw, dit is jouw horoscoop Het zou wel eens een mooie zomermaand kunnen worden waarin je je gedachten eindelijk eens verzet. Al maanden heb je in de rondte gedraafd maar nu is het tijd om tot rust te komen. Probeer niet elk moment van de dag met bezigheden in te vullen maar geef toe aan het ‘dolce far niente’. Ontspannen is belangrijk en lang niet zo gemakkelijk als je misschien zou denken. Een persoon in je naaste omgeving zou je deze maand wel eens zorgen kunnen baren. Trek het probleem niet naar je toe en voel je niet verantwoordelijk voor het leed van een ander. Laat zien dat je er voor de andere persoon bent maar trek een grens waar jouw eigen vrijheid in gevaar begint te komen. In de liefde is het voor jou deze maand een kwestie van geven. Dit geldt ook voor singles.

Klik hier voor jouw horoscoop 2020

MEER OP ADVERSUS
Eerst gewichttraining of eerst cardio-fitnessen?

Eerst gewichttraining of eerst cardio-fitnessen?

De combinatie van krachttraining en cardio-fitness is perfect om optimaal vet te verbranden en toe werken naar een slanker en strakker lijf. Maar wat is de beste volgorde? Moet je beginnen met krachttrainen of met cardio-fitnessen? We gaan het je vertellen.