Leeuw, horoscoop van de maand

Lees jouw horoscoop van de maand. Klik op je sterrenbeeld en kijk wat je deze maand kunt verwachten. Een goede maand toegewenst!

Horoscoop leeuw
Horoscoop leeuw

Hallo Leeuw, dit is jouw horoscoop voor deze maand:De uren, dagen en weken rijgen zich aan elkaar en het is onvermijdelijk je af te vragen wat voor een zin dit allemaal heeft. Probeer dit soort zinloze gedachten van je af te zetten. Besteed aandacht aan je huis of tuin, maak het voor jezelf gezellig.
Stel je geduldig op tegenover je huisgenoten. Kleine irritaties zijn normaal maar blaas ze niet op. Voel je boosheid opkomen, trek je dan even terug en probeer alles in proportie te zien.
Het is een perfecte maand om achterstallig werk in te halen, of het nu om onderhoud aan je huis, je garderobe of je administratie gaat.
Vergeet deze meimaand ook niet om te investeren in de liefde. Je partner zou je wel eens meer dan ooit nodig kunnen hebben. Samen staan jullie sterker dan alleen.
Verliefde Leeuwen zullen deze maand even geduld moeten hebben.

Klik hier voor jouw horoscoop 2021

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS