Leeuw, horoscoop van de maand

Lees jouw horoscoop van de maand. Klik op je sterrenbeeld en kijk wat je deze maand kunt verwachten. Een goede maand toegewenst!

Horoscoop leeuw
Horoscoop leeuw

Hallo Leeuw, dit is jouw horoscoop Het zou wel eens een mooie zomermaand kunnen worden waarin je je gedachten eindelijk eens verzet. Al maanden heb je in de rondte gedraafd maar nu is het tijd om tot rust te komen. Probeer niet elk moment van de dag met bezigheden in te vullen maar geef toe aan het ‘dolce far niente’. Ontspannen is belangrijk en lang niet zo gemakkelijk als je misschien zou denken. Een persoon in je naaste omgeving zou je deze maand wel eens zorgen kunnen baren. Trek het probleem niet naar je toe en voel je niet verantwoordelijk voor het leed van een ander. Laat zien dat je er voor de andere persoon bent maar trek een grens waar jouw eigen vrijheid in gevaar begint te komen. In de liefde is het voor jou deze maand een kwestie van geven. Dit geldt ook voor singles.

Klik hier voor jouw horoscoop 2020

MEER OP ADVERSUS
Nieuwe Porsche 911 Turbo: na 45 jaar nog steeds de benchmark

Nieuwe Porsche 911 Turbo: na 45 jaar nog steeds de benchmark

De Porsche 911 Turbo is al 45 jaar de belichaming van de high-performance sportwagen voor dagelijks gebruik. Na de introductie van de 911 Turbo S afgelopen maart brengt Porsche nu de nieuwe 911 Turbo Coupé en Cabriolet op de markt Рnog krachtiger, sneller en individueler dan hun voorgangers. 

Triceps trainen

Triceps trainen

De oefening aan de parallel-bar is een heel complete oefening. Doe maximaal 10 tot 12 repetities. Als je het gevoel hebt dat de beweging een beetje te gemakkelijk wordt, hang dan een paar…