Maandhoroscoop. Lees jouw horoscoop voor de maand april 2021

April. Een nieuwe maand, nieuwe kansen. Lees wat je deze vroege lentemaand te wachten staat. Dit is jouw horoscoop voor april 2021.

Maandhoroscoop
Maandhoroscoop

April, lentemaand. Pasen, ontwakende natuur. Maar ook aprilletje zoet, geeft nog wel eens een witte hoed. Wat deze lentemaand ons ook gaat brengen, maak er het allerbeste van. Pluk de dag, geniet van het leven. Lees in je horoscoop voor april 2021 wat je te wachten staat. Klik op je sterrenbeeld hieronder en ontdek wat de sterren deze maand voor jou in petto hebben. Wat gaat april 2021 jou brengen in je werk? En wat voor pijlen heeft die ondeugende Cupido deze maand voor jou op zijn boog staan? Lees je maandhoroscoop.

Boogschutter

Het is tijd om de kleine strubbelingen die zich in een belangrijke relatie voordoen uit de weg te ruimen. Zet je trots en koppigheid opzij en span je in om de relatie weer in goede banen te leiden. Het zal vooral van jou afhangen of jullie daarin zullen slagen of niet. Maak een leuk thuisplan voor de Paasdagen en zorg ervoor dat de verveling niet de overhand krijgt.
De tweede helft van deze maand komt er meer leven in de brouwerij en kun je onverwacht op een oude bekende stuiten. Neem de situatie in de hand en vraag je eerlijk af of het zin heeft om de draad met deze persoon weer op te pakken.

Kreeft

Deze lentemaand staat voor jou in het teken van de romantische liefde. Herinneringen aan ex-en en verliefdheden van weleer dringen zich op. Wellicht is het de lente. Je zintuigen staan op scherp. Een bepaalde geur, een bepaalde lichtinval, een vogel die zingt en emoties van vroeger gieren door je lijf. Laat het over je heenkomen en koester je herinneringen als kostbare schatten.
Je vertrouwen in de mensen om je heen wordt deze maand zwaar op de proef gesteld.
Een goede vriend of vriendin kan je hevig teleurstellen. Stel je tijdens de Paasdagen begrijpend op anders kan het wel eens op ruzie uitdraaien. In de tweede helft van de maand kom je in rustiger vaarwater.

Leeuw

Als de zon aan kracht wint, ga jij ook steeds beter in je vel zitten. De afgelopen maanden hebben hun tol geëist. Nu is het tijd om aan jezelf te denken. Doe eindelijk eens de dingen waar jij zin in hebt, koop iets voor jezelf, lees een goed boek, neem de tijd voor jezelf. Neem vooral ook de tijd om luieren. Langzaam maar zeker voel je dat je weer helemaal tot leven komt en schud je dat deprimerende achtergrondgevoel waar de lange (en ongewone) winter voor heeft gezorgd, van je af.
Langzaam maar zeker ook kom je tot jezelf, zoals je dat in jaren niet meegemaakt hebt. We beleven een moment van re-set. En zo’n moment kan nieuwe kansen bieden. Als je uit je sluiertoestand bent ontwaakt en voldoende op krachten bent gekomen, is het wellicht tijd om eens over de nabije toekomst na te denken en om, wie weet, een plan uit te werken.

Maagd

De laatste tijd heb je je met hart en ziel aan verplichtingen en werk gewijd. Nu dwingt het leven je tot stilstand. En dat is maar goed ook. De boog kan niet altijd gespannen staan. Het is tijd om te focussen op de kleine mooie dingen in het leven. Geniet van de ontwakende natuur, een bloeiende plant in de vensterbank, een kinderlach.
Laat jezelf gaan, geef je over aan de rust en stilte om je heen. Laat de verveling nu toch echt maar komen. Want juist uit het nietsdoen, il dolce far niente, komen de mooiste dingen voort. Nieuwe ideeën, nieuwe plannen, of het nu je werk, de liefde of misschien gewoon heel eenvoudig een kleine verandering in je huis betreft. Luister naar je hart. Nu de wereld (helaas) stilligt, kun je jezelf horen, en voelen.

Ram

Er staat je een positieve en energieke maand te wachten. Je beschikt over een flinke dosis energie en stort je met enthousiasme in nieuwe dingen. Het is een perfect moment om iets aan je huis te doen of om een nieuwe hobby te beginnen. Deze maand staat in het teken van verandering. De wereld staat stil maar jij gaat door!
Ook in je relatie zullen zich kleine verschuivingen kunnen voordoen. Dingen die je vroeger aan je partner overliet, neem je nu ter hand. Je zelfvertrouwen neemt toe en dat heeft zijn weerslag op de dingen die je onderneemt, of het nu een nieuwe taal leren is of het aanleggen van een moestuintje in bakken in de vensterbank.

Schorpioen

De afgelopen maand heb je een beetje gekwakkeld, maar daar komt deze lentemaand verandering in. Verzorg jezelf goed, eet gezond, zorg voor een goede nachtrust en je voelt je als herboren. Het is er het moment voor om aandacht aan jezelf te wijden.
Neem het heft in handen en stel moeilijke beslissingen niet langer uit. Laat je ideeën gaan over een nieuwe baan, een nieuwe richting in je leven. Of begin simpelweg met het veranderen van de routine in je dagelijks leven, in je eetpatroon. Of verander de inrichting in je huis. Schuiven met dingen, ze een nieuwe plek geven, levert nieuwe perspectieven op. Nieuwe dingen, veranderingen, hoe klein ook, kunnen grote dingen teweegbrengen. Benader het leven positief en je zult de vruchten ervan plukken.

Steenbok

Deze maand voel je je onrustig en ben je nogal wispelturig. In het begin zullen je huisgenoten, als je die hebt, proberen je tegemoet te komen, maar als het langer duurt, zullen ze zich al snel weer op hun eigen dingen concentreren. Geef je niet over aan je wispelturige buien maar probeer de cirkel te doorbreken.
Probeer je niet in jezelf te verliezen, maar stel je open voor anderen en hun behoeften. Luister naar hun verhalen, doe iets voor een medemens. Je zult er versteld van staan hoeveel voldoening dat kan geven. Het is zonde om deze lentemaand kniezend door te brengen. Vergeet niet de nodige aandacht aan je partner te geven. Een goede raad voor singles: trek een vrolijk gezicht. Je weet maar nooit wie je tegenkomt, ook in deze tijden!

Stier

Je kunt een enerverende maand met de nodige ‘ups and downs’ verwachten. Een kleine teleurstelling kan je even van slag brengen maar je hebt jezelf al snel weer in de hand. Laat de moed niet zakken, gooi de ramen van je huis open, laat de lentezon binnen, maak je bed op en kook een koningsmaal voor jezelf.
Trek tijd uit voor wat lichaamsoefeningen in huis. Train die abs, voel die armspieren werken, luister naar je lijf en bereid het met liefde voor op een mooie zomer.
Verliefde, verloofde of getrouwde Stieren kunnen deze maand rekenen op een onverwacht moment van vlammende passie. Singles voelen zich aangetrokken tot een persoon die onverwacht in hun leven is verschenen.

Tweelingen

Deze lentemaand heeft nostalgische gevoelens voor jou in petto. Je hebt de neiging in het verleden te leven en weg te dromen bij de herinnering aan een oude liefde. Laat je niet meesleuren door deze nostalgische mood maar geniet van het moment.
Wees jezelf en neem je verantwoordelijkheden op je op. Negeer de alarmbellen die in je hoofd gaan rinkelen niet als je een verleidelijk aanbod krijgt. Overweeg elke beslissing goed, ook de beslissingen die er nu eenmaal in de liefde genomen moeten worden.
Besef dat het soms goed is de dingen even te laten rusten. Laat alles bezinken voordat je in actie komt. Handel nooit overhaast.

Vissen

Oude angsten die je dacht overwonnen te hebben, kunnen de kop opsteken. Maar als je er goed over nadenkt, zul je zien dat er geen enkele reden voor bestaat. Reken er voor eens en voor altijd mee af. In de liefde gaat het je deze maand goed. Organiseer iets leuks voor jezelf en je partner en vind de passie uit jullie eerste dagen samen terug. Verras je partner met een romantisch thuisetentje, steek de kaarsen aan, maak er iets feestelijks van.
Vooral de tweede helft van deze maand is positief.
Je bent energiek, goed uitgerust en nieuwe ideeën borrelen in je op. Pas wel op dat je niet aan teveel nieuwe projecten tegelijkertijd begint. Focus op één, maximaal twee dingen en breng ze dan helemaal ten uitvoer.

Waterman

Als de Paasdagen in zicht komen, heb je de neiging je in jezelf op te sluiten. Je onderhoudt oppervlakkige contacten met de mensen om je heen en geeft ze geen toegang tot je hart of gedachten. Zorg ervoor dat je je niet teveel in jezelf terugtrekt en dwing jezelf om leuk mee te doen. Help mee die puzzel leggen, ook al haat je puzzels. Doe een potje scrabble, ook al ben je er misschien niet goed in. Stel je open voor de mensen om je heen.
Alleen als je je hart voor je partner opent, zul je je gebruikelijke optimisme weer terugvinden. Ook singles doen er goed aan om zich wat opener op te stellen en om creatief met de huidige situatie om te gaan.

Weegschaal

Wapen je deze maand met de nodige dosis geduld en energie. Je zult meerdere obstakels moeten overwinnen. Gebruik je verstand en laat je niet meeslepen door je emoties, ook niet als het hartskwestie betreft. De liefde is soms grillig en wreed en er kan een moment komen waarop je er maar beter een punt achter kunt zetten.
Besluit je met je partner verder te gaan, investeer dan in je relatie en de passie zal weer opbloeien. Je werk vereist het nodige aanpassingsvermogen van je. Er moeten wellicht ook moeilijke beslissingen worden genomen. Verzand niet in een ‘Ja… nee, maar wat als…’ maar stel je flexibel en daadkrachtig op.

ADVERSUS

Horoscoop steenbok
Horoscoop steenbok

Horoscoop ram
Horoscoop ram

Horoscoop stier
Horoscoop stier

Horoscoop tweelingen
Horoscoop tweelingen

Horoscoop kreeft
Horoscoop kreeft

Horoscoop leeuw
Horoscoop leeuw

Horoscoop maagd
Horoscoop maagd

Horoscoop weegschaal
Horoscoop weegschaal

Horoscoop schorpioen
Horoscoop schorpioen

Horoscoop boogschutter
Horoscoop boogschutter

Horoscoop waterman
Horoscoop waterman

Horoscoop vissen
Horoscoop vissen

Klik hier voor jouw jaarhoroscoop 2021

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS