Maandhoroscoop. Lees jouw horoscoop voor de maand januari 2021

Horoscoop januari 2021. Wat gaat deze maand jou brengen? Andere dingen dan vorig jaar, dat staat vast, en dat maakt het wél zo spannend! Lees je maandhoroscoop.

Maandhoroscoop
Maandhoroscoop

Januari 2021. Eindelijk hebben we het jaar 2020 achter ons mogen laten. Voor ons ligt het nieuwe jaar als een schone lei. Een nieuwe uitdaging. Zet je beste beentje voor. Een goed begin, is het halve werk. We mogen dan over veel dingen géén controle hebben, we hebben altijd nog de vrijheid om daarop te reageren en ons te voelen zoals wij dat zelf willen. Maak er het beste van! Lees je maandhoroscoop voor januari 2021, jouw maandelijkse steuntje in de rug. Klik op je sterrenbeeld voor jouw horoscoop.

Boogschutter
Gelukkig nieuwjaar, Boogschutter! Je begint het jaar met frisse moed. De januarimaand is gewoonlijk niet jouw favoriet, maar ziet er dit jaar veelbelovend voor je uit. Met nieuwe energie begin je aan nieuwe dingen en het lukt je zelfs om je aan je goede voornemens te houden. Je knoopt nieuwe relaties aan en dat zou wel eens interessante gesprekken, misschien zelfs wel een intiem momentje, kunnen opleveren. Een klein voorval kan je even uit je evenwicht brengen maar uiteindelijk zul je het antwoord op de vragen die het oproept, bij jezelf moeten vinden. Laat je leiden door de gebeurtenissen, laat je niet afschrikken door kleine obstakels en zoek vooral het gezelschap van lieve, waardevolle mensen op.

Kreeft
Gelukkig nieuwjaar, Kreeft! Deze maand komt er een ongekende rust over je. De drang om als maar op zoek te gaan naar een bezigheid, een activiteit, een nieuwigheid (om vooral niet na te denken), valt eindelijk weg. Het is tijd voor overdenkingen, misschien zelfs voor veranderingen. Ook is het tijd om klussen die je in het oude jaar steeds maar uitgesteld nu eens aan te pakken (ben je eindelijk van die schuldgevoelens af). Eindelijk komt er lijn in je dagen, en dat komt ook tot uiting in je werk. Je bent in de mood om door te pakken. En nu je toch bezig bent, neem dan ook je huis eens onderhanden. Ook singles voelen behoefte aan orde en duidelijkheid. Dit zou wel eens een doorslaggevend moment in de liefde kunnen opleveren.

Leeuw
Gelukkig nieuwjaar, Leeuw! Jij zou wel eens een (naar omstandigheden relatief) bruisend begin van het nieuwe jaar tegemoet kunnen zien. De eerste maand staat in het teken van optimisme en je weet de prettige, feelgood-sfeer die je de afgelopen maanden voor jezelf en je huisgenoten gecreëerd hebt, lang vast te houden. Je staat open voor nieuwe relaties en voelt de behoefte om je hart uit te storten. Alles gaat goed, zolang je je hoofd erbij houdt. Vraag je goed af welke mensen jouw vertrouwen verdienen. Doe je partner deze maand niet te kort. Singles zijn deze maand buitengewoon populair. Maak van deze positie geen misbruik en blijf eerlijk, ook in de liefde.

Maagd
Gelukkig nieuwjaar, Maagd! In deze maand zou zich wel eens een grote verandering kunnen voordoen die beslissend is voor het verdere verloop van je leven. In het begin kan deze verandering je van je stuk brengen, maar je zult je er al snel aan aanpassen. Pak de dingen creatief aan en ga niet bij de pakken neerzitten. Je hebt de neiging de steun van je partner of de mensen om je heen af te wijzen, maar in dit geval kun je die beter aannemen. Sommige dingen in het leven kun je nu eenmaal niet alleen af.

Onderschat de waarde van je relatie met je familie niet. Wees echter op je hoede voor een jaloerse collega of vriendin. Niet iedereen is te vertrouwen.

Ram
Gelukkig nieuwjaar, Ram! Je ziet het nieuwe jaar met gemengde gevoelens tegemoet. Aan de ene kant heb je zin om je schouders eronder te zetten, aan de andere kant voel je de behoefte om je terug te trekken, misschien wel in jezelf op te sluiten. Geef niet toe aan de neiging om te vluchten of de dingen uit de weg te gaan. Alleen met een actieve en optimistische houding zul je moeilijkheden overwinnen en zul je dit nieuwe jaar direct de juiste weg inslaan. Houd je partner op de hoogte van je ontwikkelingen zodat deze je stap voor stap kan volgen. Singles zullen vooral in nieuwe, onbekende omgevingen goed moeten uitkijken naar die mogelijke levenspartner.

Schorpioen
Gelukkig nieuwjaar, Schorpioen! Januari zou al met al nog wel eens een drukke maand kunnen worden. Vrienden, familieleden, kennissen, collega’s, iedereen vraagt je aandacht en je zult maar weinig tijd voor jezelf hebben. Er kunnen zich wat strubbelingen in de relatie met je partner voordoen die je tot overdenkingen zullen moeten aanzetten. Singles oefenen deze maand een onweerstaanbare aantrekkingskracht op het andere geslacht uit maar doen er goed aan hun aanbidders niet tegen elkaar uit te spelen. Je zou wel eens met lege handen kunnen komen te staan. Op het werk ga je als een trein. Kan een collega je niet bijhouden, zorg er dan voor dat je tempo niet verslapt, maar houd hem of haar op de hoogte van de ontwikkelingen.

Steenbok
Gelukkig nieuwjaar, Steenbok! Het is alsof je langzaam maar zeker uit een diep dal omhoog kruipt. Alsof je ontwaakt uit een diepe winterslaap (ook al is het nog midwinter). De wereld neemt langzaam maar zeker weer vorm aan en krijgt kleur. En jij begint langzaam maar zeker je plaats in deze wereld te vinden. Vertrouw op jezelf in plaats van op anderen. Neem het heft in eigen handen. Voel je niet verplicht om nieuwe kennissen of vrienden direct je hele levensloop te vertellen. Er zijn dingen die alleen jou aangaan. Verdedig je privacy, ook tegenover je partner. Singles doen er goed aan in het begin de nodige afstand te bewaren.

Stier
Gelukkig nieuwjaar, Stier! Voor het eerst na lange tijd voel je je rustig, sereen en ja, tevreden. Je bent blij met de resultaten die je het afgelopen jaar hebt geboekt en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Je staat open voor nieuwe dingen, bent relaxed, creatief en brengt zonder enige moeite grote veranderingen (verbeteringen) in je leven aan. Houd er wel rekening mee dat niet iedereen om je heen je zo snel zal kunnen volgen. Vooral je partner heeft deze maand moeite om je bij te houden. Doe af en toe wat water bij de wijn en houd niet star vast aan je (vele) principes. Dit laatste geldt vooral voor singles. Zet je vooroordelen opzij en er gaat een wereld voor je open.

Tweelingen
Gelukkig nieuwjaar, Tweelingen! Deze maand kan je je soms wat onrustig en geïrriteerd voelen. Je hebt de neiging om met anderen in discussie te gaan maar eigenlijk zou je er goed aan doen om je mond te houden. Tel tot tien voordat je iets zegt en drijf de dingen niet op de spits. Je zou deze maand wel eens niet de bijval kunnen krijgen waar je gewoonlijk op kan rekenen. Ook singles doen er goed aan om op hun hoede te zijn. Je mag dan behept zijn met een buitengewone dosis charme, niet op iedereen heeft die dezelfde uitwerking. Tegen het einde van de maand wordt het allemaal wat gemakkelijker en kun je vooral op je werk opvallende succesjes boeken.

Vissen
Gelukkig nieuwjaar, Vissen! Het nieuwe jaar zou wel eens een beetje moeizaam op gang kunnen komen. Je voelt een zekere weerstand en hebt geen zin het dagelijks leven weer op te pakken. Vraag je eens af of je echt niet toe bent aan een drastische verandering. Je zou kunnen beginnen met kleine wijzigingen in je dagelijkse levenspatroon. Draai dingen eens om, neem eens een andere weg naar de supermarkt, kom uit je comfort zone, en doorbreek routines waarin je bent vastgeroest. Nieuwe dingen, nieuwe activiteiten brengen de energie en het enthousiasme weer terug. Wees niet bang om na te denken, om dingen onder ogen te zien, om vragen te beantwoorden. Het is er een goed moment voor.

Waterman
Gelukkig nieuwjaar, Waterman! Na de uiteindelijk toch best drukke feestdagen keert de rust in je leven. Een rust die door jou deze maand misschien wel als saai wordt ervaren. Levendig als je bent, ben je altijd op zoek naar actie en spanning. Soms ga je zo snel dat de mensen om je heen je niet meer bij kunnen houden. Het is tijd om een stap terug te doen en je geliefden eens extra aandacht te schenken. Vooral je partner mag wel wat extra verwend worden. Focus je niet alleen op je eigen positie, problemen en beslommeringen maar leef je in de situatie van anderen. Een goede vriend of kennis zou deze maand wel eens een beroep op je kunnen doen.

Weegschaal
Gelukkig nieuwjaar, Weegschaal! De afgelopen maanden heb je veel nagedacht en gepiekerd. Twijfels en angsten blijven de kop opsteken en je ziet het nieuwe jaar dan ook met de (begrijpelijke) nodige reserves tegemoet. Probeer sombere gedachten van je af te zetten, forceer een mind switch en probeer optimistisch te blijven. Je zult zien dat het leven er veel gemakkelijker op wordt. Vertrouw op jezelf, en minder op anderen. Geloof in jezelf, stel je minder afhankelijk op, zoek niet steeds de bevestiging in anderen en onderneem actie. Sta open voor veranderingen en wees niet bang om fouten te maken. Fouten zijn menselijk en je leert ervan.

ADVERSUS

Horoscoop steenbok
Horoscoop steenbok

Horoscoop ram
Horoscoop ram

Horoscoop stier
Horoscoop stier

Horoscoop tweelingen
Horoscoop tweelingen

Horoscoop kreeft
Horoscoop kreeft

Horoscoop leeuw
Horoscoop leeuw

Horoscoop maagd
Horoscoop maagd

Horoscoop weegschaal
Horoscoop weegschaal

Horoscoop schorpioen
Horoscoop schorpioen

Horoscoop boogschutter
Horoscoop boogschutter

Horoscoop waterman
Horoscoop waterman

Horoscoop vissen
Horoscoop vissen

Klik hier voor jouw jaarhoroscoop 2021

MEER OP ADVERSUS
PEUGEOT 508 SPORT ENGINEERED HYbrid

PEUGEOT 508 SPORT ENGINEERED HYbrid

Onder het label PEUGEOT SPORT ENGINEREED – kortweg PSE – ontwikkelt PEUGEOT een nieuwe reeks sportieve auto’s met een focus op geëlektrificeerde aandrijflijnen, lage emissies, hoge prestaties en…