Steenbok, horoscoop van de maand

Lees jouw horoscoop van de maand. Klik op je sterrenbeeld en kijk wat je deze maand kunt verwachten. Een goede maand toegewenst!

Horoscoop steenbok
Horoscoop steenbok

Hallo Steenbok, dit is jouw horoscoop Als iedereen zich klaarmaakt voor een lange en luie zomer blijf jij doorrennen. Het lijkt wel of je moeite hebt om op de rem te trappen en werk en inspanningen op een lager pitje te zetten. Houd goed voor ogen dat een rustpauze af en toe geen kwaad kan. Teveel werken en teveel doen kan op den duur zelfs contraproductief worden. Ook in de liefde is het soms beter om de dingen op z’n beloop te laten gaan. Klamp je niet teveel aan je partner vast en zorg ervoor dat je je eigen vrienden en hobby’s in stand houdt. Zo voorkom je dat je relatie jou en je partner gaat benauwen. Ook singles doen er goed aan om niet te hard van stapel te lopen en een mogelijke liefdeskandidaat de vrijheid te laten.

Klik hier voor jouw horoscoop 2020

MEER OP ADVERSUS
Eerst gewichttraining of eerst cardio-fitnessen?

Eerst gewichttraining of eerst cardio-fitnessen?

De combinatie van krachttraining en cardio-fitness is perfect om optimaal vet te verbranden en toe werken naar een slanker en strakker lijf. Maar wat is de beste volgorde? Moet je beginnen met krachttrainen of met cardio-fitnessen? We gaan het je vertellen.