Vissen, horoscoop van de maand

Lees jouw horoscoop van de maand. Klik op je sterrenbeeld en kijk wat je deze maand kunt verwachten. Een goede maand toegewenst!

Horoscoop vissen
Horoscoop vissen

Hallo Vissen, dit is jouw horoscoop Deze maand staat in het teken van de liefde. Je voelt een grote genegenheid voor je partner en zoekt zijn of haar gezelschap maar al te graag op. Als een spons zuig je alle mooie dingen van het leven in je op. Deze julimaand staat in het teken van de romantiek en je partner laat het zich welgevallen. Je bent verleidelijker dan ooit en kunt het niet nalaten om je aantrekkingskracht af en toe ook op anderen dan je partner uit te oefenen. Het is een heilzame periode voor alle Vissen die een relatie hebben. Oud zeer en onuitgesproken verwijten smelten letterlijk als sneeuw voor de zon. Singles hebben deze maand ongelooflijk veel charme. Trek de stoute schoenen aan en stap eens recht op je doel af. ‘Nee’ heb je, maar deze maand zou je wel eens ‘ja’ kunnen krijgen.

Klik hier voor jouw horoscoop 2020

MEER OP ADVERSUS
Eerst gewichttraining of eerst cardio-fitnessen?

Eerst gewichttraining of eerst cardio-fitnessen?

De combinatie van krachttraining en cardio-fitness is perfect om optimaal vet te verbranden en toe werken naar een slanker en strakker lijf. Maar wat is de beste volgorde? Moet je beginnen met krachttrainen of met cardio-fitnessen? We gaan het je vertellen.