Vissen, horoscoop van de maand

Lees jouw horoscoop van de maand. Klik op je sterrenbeeld en kijk wat je deze maand kunt verwachten. Een goede maand toegewenst!

Horoscoop vissen
Horoscoop vissen

Hallo Vissen, dit is jouw horoscoop voor deze maand: Deze maand zou je ‘dualiteit’ wel eens kunnen opspelen. Aan de ene kant vind je het wel best hoe de dingen nu staan, aan de andere kant zijn er wensen en verlangens die je een heel andere kant op willen duwen. Probeer een balans te vinden en streef naar innerlijke rust. Dat is nog altijd de beste basis voor weloverwogen beslissingen.
Ga voor een goede nachtrust, let op je ademhaling en ban alle gedachten. De nacht is er om uit te rusten, niet om problemen om op te lossen.
Deze maand ben je gebaat bij een flinke dosis humor. Probeer oog te hebben voor de komische kant die in veel ongewone situaties te vinden is. Met een positieve mind switch ziet de wereld er opeens heel anders uit.

Klik hier voor jouw horoscoop 2021

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS