Weegschaal, horoscoop van de maand

Lees jouw horoscoop van de maand. Klik op je sterrenbeeld en kijk wat je deze maand kunt verwachten. Een goede maand toegewenst!

Horoscoop weegschaal
Horoscoop weegschaal

Hallo Weegschaal, hier is jouw horoscoop Je geniet met volle teugen van de julimaand. De vakantiesfeer brengt je in een goede stemming en eindelijk komt er meer rust in je leven. Dat betekent echter niet dat alle problemen nu ook direct opgelost zijn. Het is een ideale maand om eens bij jezelf naar binnen te kijken en de confrontatie met een aantal onopgeloste kwesties aan te gaan. Soms is het al voldoende om de dingen in kaart te brengen. De oplossing dient zich dan vaak genoeg vanzelf aan en langzaam maar zeker zul je je ook over deze dingen beter gaan voelen. Ook in de liefde is het goed op open kaart te spelen. Leg je twijfels en gedachten op tafel. Je relatie zou deze maand wel eens een extra dimensie erbij kunnen krijgen. Singles doen er goed aan om vooral naar hun hart te luisteren.

Klik hier voor jouw horoscoop 2020

MEER OP ADVERSUS
Eerst gewichttraining of eerst cardio-fitnessen?

Eerst gewichttraining of eerst cardio-fitnessen?

De combinatie van krachttraining en cardio-fitness is perfect om optimaal vet te verbranden en toe werken naar een slanker en strakker lijf. Maar wat is de beste volgorde? Moet je beginnen met krachttrainen of met cardio-fitnessen? We gaan het je vertellen.