Adversus | Modetrends | Fashion trends | Laat je inspireren door de influencers van de mannenmodeweek in Milaan

Laat je inspireren door de influencers van de mannenmodeweek in Milaan

Tijdens de Milan Fashion Week in Milaan zagen we niet alleen superknappe heren op de catwalks maar ook op de front row.

Streetstyle Milan Fashion Week zomer 2023
Streetstyle Milan Fashion Week zomer 2023. Foto Charlotte Mesman

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de wereld, en dat geldt ook voor de modewereld. Zo is de streetstyle mode tijdens de Fashion Weeks tegenwoordig minstens net zo belangrijk als de modeshow zelf.

Streetstyle Milan Fashion Week zomer 2023
Streetstyle Milan Fashion Week zomer 2023. Alex Sanchez de Mora. Foto Charlotte Mesman

De modehuizen spelen daar handig op in en nodigen influencers met vooral véél followers uit voor hun fashion show. Die influencers worden dan door het modehuis zelf gekleed en moeten zich bij aankomst bij de show locatie vooral veel laten fotograferen door de streetstyle fotografen. En natuurlijk ook door de vele fans die op de shows afkomen, hopend op een selfie met hun idool.

Streetstyle Milan Fashion Week zomer 2023
Streetstyle Milan Fashion Week zomer 2023. Andrea Faccio. Foto Charlotte Mesman

De beelden van de influencers, gekleed in de mode van het maison, verspreiden zich dan als een olievlek over de social media; een betere manier van reclame maken, kun je je nauwelijks voorstellen.

Tijdens de Men’s Fashion Week in Milaan van afgelopen juni zagen we dan ook heel wat influencers voorbijkomen, en vanzelfsprekend zijn het stuk voor stuk knappe kerels. Wat ze in het echte leven doen, is niet altijd even duidelijk – digital creator, artist, of gewoonweg influencer – maar followers hebben ze in ieder geval wel.

Streetstyle Milan Fashion Week zomer 2023
Streetstyle Milan Fashion Week zomer 2023. Mattia Stanga. Foto Charlotte Mesman

We hebben een paar interessante gezichten voor je vastgelegd. Ryan Prevedel bijvoorbeeld met circa 1 miljoen volgers. Maar het was vooral de Italiaan Mattia Stanga, eveneens goed voor 1 miljoen volgers, die met groot gejuich werd onthaald, wellicht ook omdat het voor hem een thuiswedstrijd was.

Streetstyle Milan Fashion Week zomer 2023
Streetstyle Milan Fashion Week zomer 2023. Ryan Prevedel. Foto Charlotte Mesman

Bekijk de streetstyle foto’s maar eens en doe ideeën op voor je eigen look. Let ook even op de kapsels van de heren. Zoals je ziet, dragen onze e-boys hun haar wat langer en vaak in een zijscheiding. Misschien iets voor jou?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Auteur
ADVERSUS
MEER OP ADVERSUS.NL