Kapsel trends lente zomer 2020. De jaren ’70 zijn terug!

De jaren ’70 zijn terug in de mode, maar ook in haartrends voor lente zomer 2020. Wordt dit jouw nieuwe haarcoupe voor het komende seizoen?

Kapseltrends voorjaar 2020. Jaren '70 kapsel.
Kapseltrends voorjaar 2020. Jaren ’70 kapsel. Foto: Charlotte Mesman

De jaren ’70 zijn (alweer!) terug. In de modecollecties maar ook in de kapseltrends. We blijven maar in het verleden graven.

Voor lente zomer 2020 zien we verschillende haarstijlen en invloeden. Klassieke, tijdloze kapsels met korte zijkanten en achterkant en een langere bovenkant. Jaren ’80 hoofden met vooral veel laagjes en het liefst met een mullet (matje). En dan heb je ook nog de jaren ’70. Natuurlijk altijd weer met een eigentijdse interpretatie want al doen we het ‘over’, het is nooit precies hetzelfde.

Op de kapselfoto’s op deze pagina zie je een moderne interpretatie van een seventies look. Deze look strookt met de kapseltrends voor lente zomer 2020 die vooral LANGERE haarcoupes voor de heren laten zien.

Bekijk de foto’s maar eens goed. Misschien haalt dit kapsel je over de streep om je haar lang(er) te laten groeien!

Kapseltrends voorjaar 2020. Jaren '70 kapsel.
Kapseltrends voorjaar 2020. Jaren ’70 kapsel. Foto: Charlotte Mesman

ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

De geheel nieuwe BMW R 18

Met de nieuwe BMW R 18 voegt BMW Motorrad aan zijn Heritage line-up een oppermachtige cruiser toe. Niet eerder had een BMW motorfiets zoveel kenmerken van vroegere, roemruchte modellen