Leeuw, horoscoop van de maand april 2020

Lees jouw horoscoop van de maand. Klik op je sterrenbeeld en kijk wat je deze maand kunt verwachten. Een goede maand toegewenst!

Horoscoop leeuw
Horoscoop leeuw

Hallo Leeuw, dit is jouw horoscoop voor april 2020
De laatste tijd heb je je met hart en ziel aan je sociale verplichtingen en werk gewijd. Nu dwingt het leven je tot stilstand. En dat is maar goed ook. De boog kan niet altijd gespannen staan. Het is tijd om te focussen op de kleine mooie dingen in het leven. Geniet van de ontwakende natuur, een bloeiende plant in de vensterbank, een kinderlach.
Laat jezelf gaan, geef je over aan de rust en stilte om je heen. Laat de verveling maar komen. Want juist uit het nietsdoen, il dolce far niente, komen de mooiste dingen voort. Nieuwe ideeën, nieuwe plannen, of het nu je werk, de liefde of misschien gewoon heel eenvoudig een kleine verandering in je huis betreft. Luister naar je hart. Nu de wereld tot rust is gekomen, kun je jezelf eindelijk weer horen, en voelen.

Klik hier voor jouw horoscoop 2020

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS