Leeuw, horoscoop van de maand november 2019

Horoscoop leeuw
Horoscoop leeuw

Hallo Leeuw, dit is jouw horoscoop voor november 2020
Je hebt deze maand het gevoel dat de tijd als zand tussen je vingers wegglipt en vindt het moeilijk om een moment voor jezelf te vinden. Beklaag jezelf niet maar vraag je eens af of jij zelf niet al te veel hooi op de vork neemt. Probeer taken te delegeren, wees eens een beetje minder precies (een moeilijke opgave voor iemand als jij die zijn/haar zaakjes graag naar zijn/haar hand zet), maak tijd voor de aangename dingen in het leven.
Een familielid, vriend of vriendin zou deze maand wel eens een beroep op je kunnen doen. Span je in om echt naar deze persoon te luisteren.
Ook in je relatie heb je af en toe de neiging om niet helemaal open te staan voor de problemen van je partner. Toch zou je er goed aan doen wat meer belangstelling te doen. Ook voor singles geldt dat openheid en aandacht de basis van een waardevolle relatie kunnen zijn.

Klik hier voor jouw horoscoop 2020

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Send this to a friend