Blaas je relatie nieuw leven in (een 7-dagen kuur)

Blaas je relatie nieuw leven in (een 7-dagen kuur)
Blaas je relatie nieuw leven in (een 7-dagen kuur)

Als je je op een kwade dag beseft dat jouw ooit zo passionele relatie is afgezakt tot het niveau van routine en sleur, dan is het de hoogste tijd voor actie. Om je relatie weer nieuw leven in te blazen, volg je onze korte ‘7-dagen kuur’, een razendsnelle en effectieve methode om het vuur tussen jou en je geliefde weer aan te wakkeren.

Met behulp van enkele simpele trucs doorbreek je verveling en sleur. Je vriendin zal je er eeuwig dankbaar om zijn.

Day 1
Ga eerder weg van je werk. Bel haar onderweg naar huis dat ze 30 minuten de tijd heeft om zich op te tutten. Er staat een verrassingsavond op het programma…

Day 2
Een enorm boeket, thuisbezorgd zonder kaartje. Wanneer ze je belt, neem je niet op.
Wat een mysterieus cadeau…

Day 3
Het is een hele opgave, maar doe het toch: ga vroeg uit de veren en serveer haar ontbijt op bed. Vergeet naderhand de afwas niet (het staat niet netjes om naar het werk te gaan en haar met de vuile bordjes achter te laten…Als je iets doet, doe het dan goed)

Day 4
Ga naar de bioscoop of theater. Kraak je hersens en probeer jullie eerste date voor de geest te halen. Streef ernaar een zelfde spannende, sensationele sfeer te creëren als toen.

Day 5, day 6, day 7
Vrijdag, zaterdag en zondag. Neem een dag vrijaf van werk. Boek een lang weekend weg, bij voorkeur in het buitenland. Tegenwoordig is niets onmogelijk; dankzij de low cost reizen zit je voor weinig geld zo in Barcelona of Parijs. Romantisch. Onvergetelijk.

Het effect van al je inspanningen? Na deze zeven dagen zijn jullie verliefder dan ooit. Geloof je het niet? Probeer het uit…

ADVERSUS

MEER OP ADVERSUS