Gedumpt door je vriendin? 10 Redenen om feest te vieren…

Relatie
Relatie. Gedumpt door je vriendin. 10 Redenen om feest te vieren

Je vriendin heeft haar koffers gepakt en jij blijft eenzaam achter in een leeg huis. Ooit lachte de toekomst je toe, nu staar je somber in een diep zwart gat. Vooral de eerste weken na de breuk zijn een ramp: kom je ooit nog over dit verlies heen?

Bestaat er een remedie tegen liefdesverdriet? Jezelf in het uitgaansleven storten? De tijd nemen om te verwerken wat er is gebeurd en de balans opmaken van wat je hebt verloren – én misschien ook wel gewonnen? Wat je ook doet of probeert, de eerste paar weken zul je op de een of andere manier moeten zien te overleven.

Wij gaan je daarbij helpen.

Stop -voor even- met zelfmedelijden en bekijk de situatie eens van een andere kant.

Er zijn minstens 10 redenen te bedenken, waarom het een voordeel is dat je door je (ex-) vriendin gedumpt bent. Zie de humor ervan in en ontdek dat het leven lang nog zo rot niet is…

Je bent weer een vrij man en dat betekent..

1) Thuiskomen zo laat als jij wilt. Je bent zo vrij als een vogeltje om hele nachten door te halen, met je ranzige kleren aan in bed te belanden, wakker te worden omdat de buren aanbellen want je hebt je auto in hun tuin geparkeerd….

2) De afstandsbediening is van jou. Vanaf nu kijk je alleen nog maar sport en je favoriete DVD’s.

3) Nooit meer vragen “Waar zijn mijn scheermesjes?” “In mijn beautycase, schat… Ik heb ze gebruikt om…” Je begrijpt het.

4) Geen verplichte bezoekjes meer aan haar ouders, haar vriendinnen… De zondagmiddag breng jij in maximale vrijheid door, zoals jij het wilt. Met jouw familie, jouw vrienden, jouw ouders…Wat een vooruitgang, gefeliciteerd!

5) Nooit meer “Hoe vaak heb ik je niet gezegd de toiletbril weer naar beneden te doen als je naar de WC bent geweest!?!”

6) Nooit meer planten en bloemen die hun bladeren en bloemblaadjes door het hele huis laten vallen. De enige vegetatie die voet in huis zet, dat ben jijzelf na een avond doorzakken met vrienden.

7) Alle kastruimte die door je vriendin was opgeeist, is weer van jou. Vanaf nu hebben je 2 onderbroeken en 3 shirts alle ruimte. Oooh!

8) Jij bepaalt de regels in huis. Je kan je rotzooi weer laten slingeren. Gemak dient de mens: gebruik de bank als multifunctioneel meubel: als bed, eettafel, om te lounchen, als archief voor je erotische DVD’s, als opbergruimte voor veelgebruikte artikelen…

9) Geen discussies meer over de vakantiebestemming. “Waarom zou ik met vakantie gaan, als ik op mijn multifunctionele bank alles heb wat mijn hartje begeert?”

10) Geen seks meer als je geen zin hebt. Vanaf nu beslis ik zelf wanneer, hoe lang, hoe vaak (en met wie!).

ADVERSUS

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP ADVERSUS.NL