Hoe benader je een vrouw op het strand? 5 Tips

Vrouwen benaderen
Hoe benader je een vrouw op het strand?

Het strand is de ideale omgeving om vrouwen te benaderen, of laten we de neutralere term ‘leren kennen’ gebruiken. Iedereen is in een ontspannen mood wat het gemakkelijker maakt om contact te leggen.

Toch blijft het altijd wel even wat moed, intelligentie en creativiteit van je vergen, zeker als je oog gevallen is op een meisje dat met meerdere vriendinnen is. Die vormen een stevige barrière. Breek daar maar eens doorheen! Samen voelen ze zich sterk en ze zijn zich er zeer zeker van bewust dat ze de aandacht trekken en bekeken worden. Menigeen voelt zich erdoor gevleid maar dat betekent nog niet dat ze je direct de helpende hand toesteken. Je moet er wel iets voor doen…

Urenlang het meisje van jouw keuze vanaf een afstand in de ogen kijken, zal je niet verder helpen. Je moet in actie komen. En voor dat moment hebben wij wat tips voor je.

  1. Glimlach. Geef haar een eerlijke en niet overdreven glimlach. Dat is je beste visitekaartje.
  2. Doe je zonnebril af. Je ogen moeten zichtbaar zijn. Dat wekt vertrouwen.
  3. Soms is het gemakkelijker als je alleen bent om een vrouw te benaderen. Verzin een plausibel excuus om het woord tot haar te wenden. Vraag om een informatie, vraag om een kleine gunst. Vraag haar of ze een foto van je wil maken met je mobieltje. Excuseer je voor het ongemak… In de tussentijd praat je met haar.
  4. Ben je met een vriend of meerdere vrienden, overleg dan hoe je het aanpakt. Ga niet stoer zitten doen en maak geen lawaaierige entree met veel gebral en gelach, maar wend je direct tot het meisje van jouw keuze met een concrete vraag of opmerking. Een voorbeeld: Wisten jullie dat er vanavond daar en daar een strandparty is?
  5. Reageert ze goed, laat dat feest dan maar zitten en breng het gesprek op haar. Stel oppervlakkige maar persoonlijke vragen zoals ‘Hoe heet je?’ of ‘Waar kom je vandaan?’ om te laten zien dat je interesse in haar hebt. Houd haar aandacht vast. Elke seconde die je met haar praat, is een stap de goede kant op.

En nu laten we het verder aan jou over. Vanaf dit moment moet het steeds gemakkelijker worden. Je hebt contact gelegd. Wees nu jezelf, overdrijf niet, maak geen flauwe grappen… De gebruikelijke tips. Je kent ze inmiddels wel. En wijst ze je af, neem het dan niet persoonlijk op. Er zijn tig redenen waarom een vrouw niet op jouw avances zou willen ingaan en de meeste daarvan hebben niets met jouw persoon te maken!

MEER OP ADVERSUS
Nieuwe Porsche 911 Turbo: na 45 jaar nog steeds de benchmark

Nieuwe Porsche 911 Turbo: na 45 jaar nog steeds de benchmark

De Porsche 911 Turbo is al 45 jaar de belichaming van de high-performance sportwagen voor dagelijks gebruik. Na de introductie van de 911 Turbo S afgelopen maart brengt Porsche nu de nieuwe 911 Turbo Coupé en Cabriolet op de markt – nog krachtiger, sneller en individueler dan hun voorgangers. 

Triceps trainen

Triceps trainen

De oefening aan de parallel-bar is een heel complete oefening. Doe maximaal 10 tot 12 repetities. Als je het gevoel hebt dat de beweging een beetje te gemakkelijk wordt, hang dan een paar…