Joseph Levy Escapes Death – Rick Strassman, auteur

Joseph Levy Escapes Death - Rick Strassman, auteur
Joseph Levy Escapes Death – Rick Strassman, auteur

Joseph Levy leidt een rustig leven op het platteland van Wheaton, Arizona. Hij is met pensioen na een lange carrière in de psychiatrie, hij leest, schrijft en wandelt in de bergen en heuvels in de buurt van het Native reservation. Zijn rustige leven eindigt echter wanneer een vervanging van een tandkroon problemen veroorzaakt vlak voordat hij een internetdate in Californië ontmoet. Zo begint een jaar van back-to-back nachtmerrie-infecties, een drugs overdosis  en twee mislukte relaties. Bij elke stap wordt Levy geconfronteerd met zaken van leven en dood, liefde en haat, geloof en twijfel, vertrouwen en verraad. Bovenal ziet hij wat het betekent om ziek te zijn en gezond te zijn. Hij bidt tot zijn God, vertrouwt op zijn vrienden, onderzoekt zijn dromen en vertrouwt zijn psyche toe aan een nieuwe therapeut.

Joseph Levy Escapes Death is een verhaal van doorzettingsvermogen bij tegenslag. Strassman gebruikt verschillende lenzen om Levy’s leven te bekijken: medisch, psychoanalytisch en religieus – zowel boeddhistisch als joods. Pathos en humor kenmerken het verhaal, terwijl hij ondertussen met verhelderende inzichten ingaat op onderwerpen als de holocaust, cardiovasculaire fysiologie en microbiologie, en joods-christelijke relaties.

‘Joseph Levy Escapes Death’ van Rick Strassman is verkrijgbaar op Amazon en andere online boekensites, in e-book formaat, audiobook en paperback – Klik hier om naar de Amazon pagina te gaan

  • Paperback: 217 pages
  • Publisher: Regent Press (March 6, 2019)
  • Audible release date: May 8, 2020
  • Language: English
  • ISBN-10: 1587904721
  • ISBN-13: 978-1587904721

ASIN: B0887YDJ8M

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS