Waarom vrouwen niet van lieve jongens houden

niet-van-lieve-jongens-600

Je moeder heeft je geleerd dat je beleefd moet zijn, respectvol en eerlijk en dat je je achter je oren moet wassen. Maar had ze eigenlijk wel gelijk? Misschien heeft ze je met haar goede bedoelingen uiteindelijk geen goede dienst bewezen, vooral niet als het op succes bij de vrouwen aankomt.

Want ook jij hebt wellicht opgemerkt dat vrouwen – en vooral de vrouwen die jij leuk vindt – liever wat bruusk behandeld worden. Het lijkt wel of je punten scoort als je ze de bioscoop en het etentje in het restaurant laat betalen (en je moeder maar zeggen dat jij als man altijd moet betalen). En ze lijken zich eerder aangetrokken te voelen tot mannen die het gebruik van zeep niet lijken te kennen dan tot schone en gladgeschoren types. Ruige types trekken de aandacht. ‘Bad boys’ kunnen alle vrouwen krijgen. Jij niet. Maar waarom dan niet? Waarom vallen vrouwen op ‘foute mannen’?

Een kort antwoord op deze vraag is: daarom. Er zijn zoveel redenen waarom vrouwen liever een ‘bad boy’ hebben dan een ‘lieve jongen’. Veel meisjes en vrouwen zeggen bijvoorbeeld dat ze zich in gezelschap van ‘lieve jongens’ vervelen. De ‘lieve jongen’ overlaadt ze met complimenten, zorgt ervoor dat ze zich op hun gemak voelen en kijkt niet naar andere vrouwen. Veel vrouwen geven eerlijk toe dat ze binnen hun relatie wel een beetje uitdaging kunnen gebruiken (misschien niet teveel, want als er een bepaalde grens wordt overschreden dan vinden ze het opeens niet leuk meer). Ze menen dat ‘lieve jongens’ geen stimulerende en prikkelende uitdaging vormen.

En dus treedt de verveling in. Misschien zullen ze later nog wel eens op zo’n relatie terugvallen, als ze hun wilde haren kwijt zijn en het tijd is om aan een kind te gaan denken. Maar ondertussen brengen ze hun beste jaren – en die niet alleen – liever met een ‘bad boy’ door. Een andere interpretatie die aansluit bij wat we hierboven al gezegd hebben, is dat vrouwen wel van ‘lieve jongens’ houden maar dat ze er zich niet toe aangetrokken voelen. Is dit tegenstrijdig? Niet echt. Een verlegen, correcte, eerlijke en serieuze jongen stimuleert geen emoties bij de vrouwen.

Vrouwen vermijden ze liever dan dat ze hun gezelschap opzoeken. Hetzelfde geldt voor types die te verliefd en bezitterig zijn, ook al zijn ze dat op een lieve manier. Vrouwen houden er niet van om zich het ‘bezit’ van een ander te voelen, en ze hebben het idee dat ze niet meer kunnen ademhalen als ze bedolven worden onder attenties, aandacht en cadeaus. Vrouwen vinden het spannend om voor een man te moeten vechten.

Om die man te veroveren waar ook de andere vrouwen hun oog op hebben laten vallen. Ze willen juist die man die nìet naar ze kijkt voor zich winnen. Mannen die in bedwang moeten worden gehouden omdat ze de natuurlijke neiging hebben om zich niet met één enkele vrouw tevreden te stellen, vormen een onweerstaanbare uitdagingen voor het vrouwelijk schoon. Vallen vrouwen op ‘verkeerde types’?

Houden ze niet van ‘lieve jongens’? Wat denken jullie?

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

254 gedachten over “Waarom vrouwen niet van lieve jongens houden”

 1. Je hebt vrouwen en je hebt vrouwen. Je hebt natuurlijk mannen die fout zijn en lieverds. Ik denk dat de keus wordt gemaakt aan de hand van de sociale status en natuurlijk kwestie van smaak ( zal ik maar noemen ). Mannen die rijk en fout zijn trekken vrouwen van hetzelfde soort. Uit eigen ervaring kan in het volgende meedelen; Al bijna 4 jaar heb ik een relatie, in de beginperiode van onze relatie was breed/gespierd. Me vriendin vond het niks het was volgens haar: macho/fout/patserig. Daar tegen vond mijn ex het geweldig dat ik zo breed was. Mijn ex was een dame met niet al te veel inhoud, daar tegen mijn huidige vriendin jurist is. Het heeft misschien geen directe wat je bent of wat je doet maar bepaald toch wel voor een deel.

 2. Ik ben denk ik juist het lieve type. Heb enorm veel vriendinnen, gewoon goede vrouwelijke vrienden. Maar heb de laatste tijd, afgelopen 3 jaar, toch niet echt veel vriendinnen (de girlfriend versie) gehad. Dit houd volgens mij een beetje met elkaar verband. Voor die laatste drie jaar, was ik nogal op vrouwelijke aandacht uit en viel ik bij meerdere meisjes goed in de smaak, en daardoor weer bij meer ;) zoals dat gaat. Alleen hield nooit echt iets stand en raakte ik wel bevriend met enkele meisjes waardoor ik ze beter behandelde, en meer met meisjes op 1 lijn kwam te zitten. Ik werd meer het type goede vriend, lieve jongen ipv een bad boy. Ik merk het verschil duidelijk, vooral als ik meisjes beter leerde kennen, op het eerste gezicht is niks veranderd, ik mis mijn sexappeal een beetje. Natuurlijk zijn er genoeg meisjes die je nog wel interessant vinden, maar juist die met de bepaalde x-factor haken nu te snel af. Dus ik heb aan beide kanten gestaan en merk het verschil idd duidelijk.

 3. Ik val op lieve jongens.. soort soulmate krijg je dan. Bad Boys hou ik niet van.. Ze zijn meestal nog te jong en weten niet wat ze willen. Ben ik nou de enigste vrouw???

 4. Zoals het stukje reeds aangeeft verspillen de aantrekkelijke vrouwen hun leven liever met klootzakken, dan met aardige en serieuzere mannen. Pas als ze fysiek zijn uitgerangeerd (vaak met kinderen van zo’n klootzak) en gescheiden, dan zoeken ze die “lieve en zorgsame” partner..Maar die hebben in de meeste gevallen geen zin meer in die vrouwen…Toen waren de lieve mannen niet goed genoeg waarom nu dan wel nu het mooiste eraf is bij de dames?

 5. inderdaad waar gaat ’t naar toe! kunnen de dames een fatsoendelijke lieve jongen krijgen.. haken ze af voor een bad-boy. Er zal zeker een gewenste spanning en uitdaging in moet zitten! Maar snap ’t echt niet dat de uitdaging en spanning( de kans dat je partner vreemd gaat) wat erbij komt kijken boven de real love wordt verkozen.. ( ik wordt gezien als het type die wel 4 vriendinnen heeft 8-).. En genoeg meiden die me aantrekkelijk vinden. Maar als je dan stap 2 wilt zetten om SERIEUS relatie te starten, dan haken ze meestal af.. Bang voor concurrentie of….?? (komt beetje volgens mij overeen met het verhaal van bob)

 6. Klopt. Net als het nummer van Veldhuis en Kemper. Kort door de bocht. Met lieve jongens kun je fijn praten en met stoute jongens kun je fijn neuken. Kortom, aardig zijn betaalt zich niet uit als je jong bent. Oneerlijk? Ja! Maar daarom niet minder waar.

 7. Ik vind dit artikel wel erg simplistisch denken over man-vrouw-
  verhoudingen! Een tikje fout vinden zowel mannen als vrouwen leuk! Er is niets saaier dan een gesettelde partner die nooit meer zijn oog op iemand anders laat vallen en waar je helemaal zeker van bent!!! Het schijnt ook in je genen te zitten
  om op foute mannen en-of vrouwen te vallen. Is wetenschappelijk vastgesteld! Dan zijn er ook nog mensen met Borderline en die zoeken de kick net op!

 8. Altijd op foute mannen gevallen!! De relatie was altijd spannend en dan bedoel ik het niet in de goede zin van het woord. Uiteindelijk trekt niemand zo een relatie, denk ik. Nu al 6 jaar samen met een fout uitziende man, die een lieverd is en ik Twijfel nog steeds, ik kan zo 80 met hem worden, maar ik Mis iets, de Passie…….. Een bepaald gevoel……
  Tja ligt het eraan dat ie Te lief is??? Nee das fijn, die foute had me ook op een voetstuk geplaatst en daar kun je alleen maar heel hard vanaf vallen. Mister saai, doet goed zijn best, groeit inmiddels mee….. Maar toch???

  Liegt het niet gewoon aan ons zelf??? Is een relatie niet het moeilijkste wat er is??? Heeft het niet met je vorige relatie of met je jeugd te maken??? Of karma en dharma??? Een levensles te leren???
  Anders zouden alle foute mannen een relatie hebben en de lieverds single op alle dating-sites achter blijven, neah ik geloof dat “het” gewoon goed moet voelen……
  Wat ik met zekerheid kan zeggen. Relaties en kinderen opvoeden is het moeilijkste wat er is (is mijn ervaring)
  Voor iedereen een liefdevol, sensueel, spannend, avontuurlijk, sexy 2011

 9. Als je het artikel moet geloven zijn alle vrouwen eerst getrouwd met een bajesklant en zijn alle “lieve mannen” homo die zich later weer bekeren en alsnog trouwen met deze vrouwen.
  Zoals Marley al zei: dit stuk tekst hierboven is te simplistisch geschreven om het als realistisch feit te beschouwen. Er zijn niet slechts 2 typen mannen: lief en fout. Dus als je als vent dit artikel leest en je denkt ik ben zo’n lieve vent en zal nooit een leuke meid aan de haak slaan.. Geloof er niet in en ga lekker de kroeg in en spreek die dames gewoon aan! Het zit ‘m niet in lief of fout zijn, maar in zelfvertrouwen en dat uitstralen (en dan natuurlijk geen domme dingen zeggen ;) )!

 10. Merkwaardig is nog dat terwijl de ‘bad boy’ zich in werkelijkheid niks aantrekt van de mening van de vrouw, de aardige jongen nooit zal weten wat ze echt van hem vindt. Is hij haar partner of alleen maar de verzorger?

 11. Hahahaha vrouwen op verkeerde jongens vallen? ja sommige hebben dat, maar die zijn vaak onzeker.. Niet dat ik 100% zelfverzekerd ben, maar n ander zal mij niet kunnen neerhalen of jaloers maken. Ik heb nu al 4 jaar met mijn vriend die juist t lieve type is en daar val ik echt op! Maar vooral op mijn vriend want die heeft t geluk 100% mijn type te zijn.. Tegen die “verkeerde jongens” die arrogante uitslovers, vaak sjonnies en marrokanen en antilianen bn ik zeer direct, tot hun schok. Altyd met dat “heey sexy” “jou wil ik wel bangen” “fawaka chickie wats je BB, gimme n bossie” waar mijn vriend bij is! Ook toen ik nog single was wees ik ze af, laat me met rust of pleur op… Waar zijn die romantische mannen! Zoveel vrouwen zijn naar jullie op zoek! Ik heb de mijne gelukkig gevonden.. Die gewilligheid en vreemdgaan van tegenwoordig dat zo erg in de media en zo voorkomt is zoo deprimerend… Mensen moeten zich bijzonder kunnen voelen, want dat zijn ze ook. tegenwoordig is iedereen zo egoistisch en snel otevreden! Werk gewoon aan je relatie, heb er eens wat voor over! Ruil ze niet in of verwaarloos ze niet, en zeker niet door een slippertje. Alleen maar zonde.. Mijn ex-vriend heb ik meteen afgewezen na een slippertje, hy was “lief tegen elk meisje” en da’s niet de bedoeling.. Nu bedreigt hij mijn huidige vriend omdat-ie mij terug wil en komt huilend voor mij deur smeken na 5 jaar nog… Had het dan niet gedaan! U do not know what special things u got until u lose thm!

 12. trouwens… met lieve jongens kan je zeker ge-wel-dige sex hebben. Geloof mij maar. Na 4 jaar geven we ons sexleven nog steeds n 10. Gewoon investeren! Want lief zijn tegen mekaar betekent ook elkaars sexwensen vervullen ;D en die van mij en m’n vriend komen perfect overeen haha :$ dus lieve jongens, no worries, there r a lot of nice women waiting 4 u!

 13. Ik las dit artikel en ben er helemaal mee eens!
  Bad-boys, daar val ik op. Aan lieve jongens heb ik niet zoveel.. iemand die de hele tijd zegt dat je “schattig” bent, men dat is boring! Een jongen moet wat tegengas geven!
  Bad-boys zijn zeker van zichzelf, vaak egotrippers en verdomd sexy met vaak een lekker lichaam. Ik geloof in lust op het eerste gezicht, maar zeker niet in liefde op het eerste gezicht.
  Helaas is het wel zo dat de relaties met dit type man niet voor lang zijn…

 14. Helemaal eens met Valerie. lieve mannen moet je ook accepteren niet alleen de badboys je moet het zelf spannend maken in je relatie anders werkt het niet. Ik val juist op lieve mannen die romantische zijn en rustig, wat wil je nog als je vriend je een compliment geeft wees er blij mee niet je buur jongen komt je complimenteren waarmee niks hebt toch. Aan relaties moet je werken zoals aan alle relaties die je hebt (ouders broers, zussen etc.). Maar ja we zijn mensen fouten kan je maken anders leer je het nooit. Maar ook niet zo een fout maken dat je later na 5 jaar weer terug komt dat is gewoon schandalig te doen al ben je een man of vrouw zijnde.

 15. Heb het artikel met veel plezier gelezen en kan mezelf hier volkomen in herkennen. Eigenlijk had ik het stuk ook zelf kunnen schrijven. Too much attention = overkill en daar houden vrouwen zoals ik niet van. Ik heb dan ook het geluk dat ik een man heb die aan het volgende profiel voldoet: een beetje stout, een beetje woest, heel erg lekker & lief !

  Ik ben een gelukkige vrouw…

 16. Ik ben ook één van die lieve jongens. Mijn ex-vriendin klaagde steen en been over haar vorige relaties, maar ik heb haar moeten laten gaan toen ze zich na 2 jaar blijkbaar té comfortabel (maar verveeld) nestelde. Haar exen hadden haar bedrogen, geslagen, … en bij mij kon ze daarover niet klagen, en moet nou net dàt het probleem wezen bij dat soort vrouwen. Ze WILLEN zich kunnen nestelen in de slachtofferrol. Als ze dat naar hun vriendinnnen, ouders, … niet kunnen profileren, voelen ze zich slecht. Haar moeder zei steeds ‘en nu heb je eindelijk eens een goede man te pakken’, ze baalde daarvan. Ik ben blij dat Valerie (hierboven) toch haar geluk gevonden heeft, en tevreden is met zo’n brave jongen (ja, wij compenseren wel eens vaak wat in bed, hé). Veel succes gewenst met jouw relatie, Valerie, en je geeft mij hoop opdat er misschien nog wel een vrouw zou zijn die een brave jongen (als jouw vriend en ik), ziet zitten.

 17. Ik verwijs vaak naar dat soort vrouwen als vrouwen met ‘het geslagen hond syndroom’. Als ze geen medelijden kunnen opwekken over hoe slecht ze wel niet door hun partner worden behandeld, dan kunnen ze daar niet mee om. Ik had vroeger een winkel, en daar kwam een vrouw die zichzelf (achteraf wist ik dat pas), geschminkt had alsof ze werd mishandeld. Steeds veinsde ze spontaan dat ze tegen een deur was gelopen, in de hoop dat we dat dan niet zouden geloven… enfin, typisch. Veel van die vrouwen doen dat ook onbewust (foute mannen vinden – er zijn ook veel foute vrouwen – maar goed). Bewust WILLEN ze wel een goede man, maar eens ze er ééntje te pakken hebben, laten ze hem los. Verveling zit vaak achter de hoek te luren. En dat hoeft niet seksueel te zijn. Zoals gezegd, de uitdaging, niet met sleur kunnen omgaan in een relatie, en het missen van de support die medelijden met zich meebrengt.

 18. Bad boys zijn verdomd aantrekkelijk…ze ogen zelfverzekerd maar zijn volgens mij hardstikke onzeker om zich te binden aan iemand. Tijdverspilling dus voor vrouwen want huisje boompje beestje kan je niet verwachten van zo een vent. Lieve jongens zijn dus wat in het voordeel in dit opzicht…maar ik denk dat jongens op moeten passen en niet TE lief moeten zijn.
  Je kan lieve woorden ook op een beidehante toon overbrengen aan een vrouw dus mannen moeten gewoon creatiever zijn met de praatjes, dan denk ik dat een relatie niet zo snel saai wordt.

 19. Ik ben van mezelf heel rustig, aardige en teruggetrokken jongen. Eigenlijk een typisch voorbeeld van een lieve jongen. Ik heb ook zeer grote moeite om een vriendin te vinden terwijl een paar jongens die ik kan met de grootste gemak vrouwen krijgen. En waarom omdat ze vrouwen als stront behandelen. Houden vrouwen daarvan? ik wil vrouwen behandelen als gelijke maar blijkbaar willen vrouwen dat niet. En het vervolg daarvan is dat mijn haat naar vrouwen steeds groter wordt. Ik ben nu op het punt dat ik alle vrouwen zie als gestoorde onstabiele kut wijven. Psychopaten worden niet geboren ze worden gemaakt door vrouwen. Als er weer is zo’n gezinsdrama is dat de vader heel het gezin uitmoord moeten ze eens bedenken hoe heeft hij zo ver kunnen gaan. Ik weet bijna 100% zeker dat het de schuld is van de vrouw dat hij door geflipt is.

 20. Ik kan mij volledig aansluiten bij Giovanny. Ik ben ook zo’n rustige vriendelijke teruggetrokken jongen. Ik ben nu 28, heb een goede vaste job, ben lid van 2 verenigingen en kan ook geen vriendin vinden. Ik heb het eigenlijk opgegeven en heb me erbij neergelegd dat ik eenzaam zal sterven. Soms denk ik wel wat is er mis met mij, zijn er dan geen aardige vrouwen ? Ik heb eigenlijk net als Giovanny mijn respect verloren voor (vooral jonge) vrouwen (18-30 jaar) en begin hen ook stilaan te haten om wat ze zijn.

 21. haten is overdreven wat hier boven staat(vind ik) maar begrijpen kan ik het wel een beetje.Ik ben ook al een paar keer gedumpt omdat ik te lief was.En dat doet heel erg veel pijn.Je doet nix verkeerd,maar je bent te lief zeggen ze dan.Paar weken later hebben ze dan een ander en vertellen overal dat ie zo lief is.Snappen jullie het nog? Dan ook nog lekker zoenen recht voor mijn gezicht…Ik vermaak me wel hoor alleen maar had liever een fijne relatie met een lieve vriendin.helaas heeft het niet zo mogen zijn.wie weet ooit,ben 33 dus zou kunnen.Ik hoop het heel erg.

 22. Als je echt verliefd bent, ben je te lief. Als je alleen maar sex wil, kom je sowieso als een bad boy over, en ben je aantrekkelijker. Iedereen heeft dus beide in zich. Maar als je ooit sex hebt gehad met iemand die echt verliefd op je is. Dat geeft toch ook echt iets extra.

 23. Ik begrijp er ook niks van waarom vrouwen niet voor mannen gaan die alles voor ze over hebben. Ik begrijp mezelf daarmee dus niet. Ik had zo een man. Lief, zorgzaam, attent, knap…..en na de drie maanden voelde ik me ineens gesmort, ebenauwd. In eerste instantie dacht ik: Dit is het! Maar uiteindelijk gaat het mis. Ik denk dat het ook komt omdat hij te graag voor mij wilde zorgen, terwijl ik een zeer zelfstandige en onafhankelijke vrouw wil zijn. Dat is de grote verandering in de maatschappij. Mannen willen zorgen, man zijn. Vrouwen hebben dat niet echt meer nodig in de maatschappij. Ze zijn zelfstandiger geworden. Mijn vorige vriend was erg mannelijk, afstandelijk, zelfs bot soms. Dat vind ik erg aantrekkelijk. Ik wil dat eigenlijk niet, masr hoe kom ik er van af?

 24. Wat een zever.
  Je mag toch niet iedereen zomaar over dezelfde kam scheren?
  Er lopen natuurlijk wel vrouwen rond die op de zogenoemde ‘foute’ man vallen. Ik wil alleen maar zeggen, niet iedereen valt op iedereen. Zo valt geen enkele van mijn vriendinnen op hetzelfde type man. Ik val op lieve jongens. Dat staat niet gelijk aan enorm beleefde gast die altijd de autodeur opendoet voor mij of mijn stoel achteruitschuift… Om maar te zeggen :-)
  Ook wil ik nog even iets anders zeggen: 1 partij alles laten betalen is gewoon grof. Of het nu de man of de vrouw is. Het beste is om de rekening te delen. Als een man mij alles laat betalen, is dat de laatste keer dat hij me zag.

 25. Ach weet je, het ligt allemaal aan de persoon zelf. Deze discussie is gebaseerd op een zeer globale kijk op de relatie tussen man en vrouw. Laat ik eerst mezelf een beetje voorstellen. Ik heb een vriendin en doe mijn uiterste best om het haar naar haar zin te maken! Maar juist hierom loop ik altijd het risico om een uitbrander te krijgen, waarschijnlijk kennen jullie het wel. Ik denk dat ik mezelf kan rekenen tot de “good guys”. Ik ervaar altijd dat als je te lief bent, een meisje het voor elkaar krijgt boos op je te worden (ze verzinnen altijd wel een reden). Het gekke is echter, dat wanneer je tegenspreekt en bot doet tegen je vriendin… je merkt dat ze er alles aan doet om het goed te maken. op een of andere manier wilt ze je dan gewoon voor haar hebben! maar als je niks terugzegt, en haar haar gang laat gaan zonder boos te worden… dan verdraaien ze het altijd zodanig dat het jouw schuld is. en volgens mij wanneer dit gebeurd, praten ze zichzelf aan dat het jouw fout daadwerkelijk is. en maken ze er een einde aan zonder enig besef wat ze hebben gedaan.

  het hele gebeuren is complex, daarom is het zo’n verschrikkelijk iets.
  Je weet wat ze zeggen: “vrouwen, je kunt niet met, en zonder ze” (ook andersom)

 26. Ik denk dat mannen over het algemeen sneller vallen op vrouwen die op foute mannen vallen. De vrouwen die zelf een stout kantje hebben. En de mannen die die vrouwen kunnen krijgen zijn foute mannen.

 27. Al dat gezeik wat een vrouw wel en niet prettig vindt. Ik kom veel liever een vrouw tegen die doet wat ik prettig vind! Anders: WEG BLIJVEN!

 28. Voor elk potje een deksel, en Peter laten we geen potjes en deklsel gaan viesmaken. Wat je zelf niet hebt, heb je meestal afkeer van. En dat werkt beide kanten op. Spieren willen hersenen en hersenen willen spieren. Darwin

 29. Ja ik vind ook wel dat dit te zwart wit is, maar denk wel dat je een grove lijn kan trekken tussen een soort ruiger meer lichamelijk type en de meer teruggetrokken man (positief/negatief) die meer met zijn hersenen doet.

  Komt er ook nog bij kijken dat het voor het gezichtsveld van een vrouw vrij bepalend is hoe ze zich voelt (menstruatie, zwanger, veilig enz).

  Laat elkaar in waarde, zeuren of afgunst tonen is zonde van je energie. Steek je energie in wat je wilt.

  Ik was eerst de lieve jongen (tot 20 jaar), voelde daarna gewoon de drift om plat gezegd, veel te neueken. Heb ik gedaan, sportschool, reizen en de bad boy uithangen. Nu ben ik bijna 27 en voel de urge meer veranderen in een vaste partner willen. Geen idee hoe ik nog meer verander. Laat dingen gewoon zijn loop en voel zonder te oordelen.

  gr

 30. Het probleem die hier omschreven word, komt me bekend voor. Ik heb zelf aardig wat relaties gehad, ze liepen allen uit op een teleurstelling. Ik moet zeggen, ik ben zelf een doorzetter als t gaat om een relatie. Als ik bijvoorbeeld voor een vrouw ga, dan ga ik 100 % voor haar. Het is misschien raar en vreemd gezegd, maar juist mijn ervaring tijdens een relatie is dat ik maar één verlangen had, mijn eigen vriendin. Ik had ook totaal geen neigingen om een verlangen te leggen naar een ander vrouw. Want in de zin van relaties ben ik zelf ontzettend trouw. En het eerste gebod en eerste wet dat ik mezelf van af jongs af aan heb aangeleerd is; wie een relatie heeft of getrouwd is hoort niet met verlangen naar een ander te kijken, maar naar alleen naar zijn of haar eigen geliefde. Ik heb zelf een goede kameraad gehad die had een vriendin maar mocht graag met fantasie naar andere meiden kijken, m.a.w. hij zou die andere meiden ook wel even willen nemen, terwijl hij een relatie had met zijn ene vriendin, en toen heb ik ook tegen hem gezegd van wat ie deed dat het gelijk was als vreemd gaan. Want wie met wellust naar een andere man of vrouw kijkt, terwijl hij of zij al een geliefde heeft, gaat in zijn hart al vreemd, want op dat moment heeft hij/zij zijn/haar hart en zinnen kort op een ander gezet.

  Dit was altijd al van af jongs af aan mijn gedachten geweest. Al vanaf mijn 17e verlangde ik om een eigen gezin te stichten. Ik ben al van mijn jonge jaren iemand geweest die serieus is ingesteld. Het is niet iets dat blijkbaar van deze tijd is.

  Maar wat ik wel geleerd heb is dat jongens zoals ik eigenlijks niet in trek zijn of alleen maar tijdelijk in trek zijn. En soms doet het me wel eens zeer, als ik soms om me heen zie, hoeveel mannen van mijn leeftijd al een vrouw en kind hebben, en dat ik het niet kan krijgen. Puur omdat ik simpel weg te anders ben. Ja, dat zijn van die dingen waarvan ik denk; waarom?

  Maar goed, het zijn maar van die dingen die ons doen leren van het leven. Wat ik geleerd heb is dat je niet op je gevoel moet leven, maar op de wijsheid dat je hebt gekregen door de jaren heen. Want gevoel kan niet denken en zien, verstand kan denken en zien. Gevoel kan enkel voelen en reageren. Dat is wat ik geleerd heb, om deze beide dingen gescheiden te houden. Mensen spreken te gauw over geluk, maar geluk bestaat niet, als je verder er bij na denkt. Namelijk; als je niet goed genoeg bent of als er op je uitgekeken is, is dat stukje geluk weg. Geluk is zo dun als een blad van een boom, en bij bepaalde jaargetijde vallen die bladeren van de bomen af, door de wind. En de oppervlakte van een blad kan enorm groot zijn, maar dat weerhoudt de wind niet om die bladeren doen af waaien van de boom. Zo is het ook met liefde, de oppervlakte kan enorm groot zijn, vergelijk die oppervlakte maar als een bepaalde tijd waarin twee geliefden van elkaar houden.

  Maar het probleem is met mensen dat zij niet beseffen dat ware liefde ook gevolgen met zich mee brengt. Namelijk, elkaars karaktereigenschappen, daardoor raken mensen al snel op elkaar uitgekeken. Dat is het probleem vandaag de dag. Het draait niet meer om wie ze geven maar om wat ze geven en om wat hun ogen zien. Maar liefde en tegenspoed zijn 2 dingen die je niet van elkaar kunt afscheiden. Tegenspoed is namelijk ook gebaseerd op momenten dat gevoelens voor elkaar dreigen weg te gaan, hoe sterk is men dan nog? Is de liefde dan nog zo sterk in jezelf, is je liefde nog zo echt in jezelf? Ik betwijfel het bij velen. Juist in die tegenspoed moet er gestreden worden voor elkaar, dat is toch datgene wat je vanaf het begin in een relatie als hoofddoel zag? Je doel was toch om voor altijd bij hem of haar te blijven? Liefde betekend namelijk ook strijden voor elkaar, elkaar geven zonder iets terug te hoeven verwachten.

  Terug verwachten is ook een menselijke ziekte. Wij verwachten altijd iets terug als we iets voor een ander hebben gedaan. Dat is ook het probleem in vele relaties. Er word vandaag de dag ook teveel verwacht van elkaar, soms het alleen maar geven zonder dat je er iets op terug krijgt. Liefde is immers gebaseerd op wat je geeft aan je geliefde zonder iets terug te verwachten? Je geeft namelijk liefde. En liefde verwacht niks terug, dat is wat ik ken. Ik heb veel gegeven zonder iets terug te verwachten, ik heb ook nooit veel terug gekregen. Maar ondanks dat, dat ik niks terug heb gekregen ben ik blij dat ik wel gegeven heb. Daarmee heb ik als t ware een blauwdruk achter gelaten in al die relaties die ik heb gehad, dat zal ook een soort aandenken van hun blijven.

 31. En waren er maar zoals valerie, zij spreekt woorden die op mijn hart liggen. Ik lees het nu pas, maar zij heeft 100 procent gelijk. Wat is het fijn om een keer een meid zo te zien praten, die is teminste trouw. Hoeveel kerels en hoeveel vele vrouwen zijn ontrouw? Ze kunnen maar een voorbeeld nemen aan valerie. Wat zij schreef ontroerde mijn hart van blijdschap, waarom? Omdat er zo weinigen vrouwen zo denken, dank je wel, valerie voor je goede reactie.

 32. Ik ben ook een “slachtoffer”van een macho man, kaal, lekker breed, stoer, tattoo’s op beide armen, Justice & Anneke Piet, beide ouders die overleden zijn. Maar die justice geldt alleen voor hem zelf. Wat had ik veel gevoel voor deze man, gevangenisbewaarder, had veel last zei die, van pijn, verdriet en tegenslag, onrecht wat hem vaak werd aangedaan. Dat voelt ie, maar wat ie een ander aan doet niet. Nooit bellen, altijd smsén als het hem uitkomt, nooit terug smsen, negeren, ondertussen mij verdenken van vreemdgaan, zelf doen, op dating site’s staan, mooie praatjes tegen die vrouwen, hij heeft veel warmte om zich heen en is zo lief, dan wekt hij het vertrouwen door niet meteen met ze naar bed te gaan maar twee week later weer op te zoeken, dan hup, naar bed en dan zijn die vrouwen helemaal verliefd, want ja, hij is lekker in bed, maar meneer laat niets meer horen. Lacht zich dood om al die smsjes. Ondertussen zielige verhalen dat hij zijn ouders is verloren, veel onrecht wordt aangedaan. Maar wat denk je, meneer is ook in Brazilië geweest, in Thailand, je kunt raden wat hij daar deed. En altijd zonder condoom, hij weigert iets te gebruiken, daar moeten de vrouwen maar aan denken. Ik probeer nog steeds contact te krijgen, hij reageert nergens op,kreeg na 6 weken een mail van hem dat hij zei nog steeds voor me te voelen en zijn meisje nog ben. Maar reageren, nee dus. Hij is allang weer met andere vrouwen in de weer, kon ik hem maar stoppen, vind het erg voor al die anderen. Op de datingsite noemde meneer zich saint diablo, wat betekent heilige duivel, denk toch dat ie niet spoort, schizoide persoonlijkheid denk ik. Maar vind het zo rot voor mezelf, ik kan hem niet los laten, vind het zo zwak van mezelf, heb zoveel gevoel voor hem, maar ik moet los want voor hem besta ik allang niet meer, mensen betekenen voor dit soort lui niets…..

 33. Heel vreemd ik was al nooit het lieve type,, en meisjes noemden het ook vaak het type badboy en toen ze wisten dat ik was opgepakt en in de gevangenis had gezeten waren ze helemaal wild. Nu heb ik het roer andersom gegooid ben eigenlijk gewoon lief nu haha en nu zien ze me lang niet meer zo zitten al eerst!! haha maar goed of ik dat nou erg vind, beter een goed leven dan allemaal meiden achter je aan :D

 34. Ja chontall, deze dingen kom ik heel erg veel tegen.

  Kijk, ik ben zelf een simpele ziel, die zich niet mooier voordoet dan dat ie is. Ik ben geen brede stoere kerel, waarvan vele vrouwen er toch van dromen. En dan komt er een simpele ziel als ik voor hun staan, en ik word meteen afgewezen, daarnaast durfen sommigen mij ook nog even te beledigen, ok niets. at is mijn ervaring in het leven.

  Maar mijn moeder zei altijd: een knappe vrouw heb je nooit voor jezelf alleen, zo is dat even gelijk als mannen hoor. Een knappe vent heeft 1 vrouw niet alleen, teminste niet altijd. Er zullen zeker wel knappe kerels tussen zitten die het wel goed bedoelen en trouw zijn naar hun vriendin toe, en dat is ook zo met vrouwen.

  Maar toch het gevaar met een knap iemand van uiterlijk heb je over t algemeen nooit voor je alleen. Ik ben vaak afgewezen, en als ik een vriendin had dan was het even en dan was bij hun de vlam alweer over. Ik heb vele moeites in relaties gestopt, en het heeft me nergens naar toe geleid. Daarom heb ik mezelf ook voor genomen om nu zelf niet meer de stap te doen om zelf nu de moeite te doen, laat het nu maar eens van de andere kant komen, en zo moet jij ook denken, Chontall. Laat die kerels maar eens vechten en zie daarin of ze het echt waard zijn, ik noem zoiets beproeving. Beproef de persoon die voor je staat voordat je ermee in zee gaat. En vanuit die beproeving ontdek je of hij het echt meent en eerlijk is, of dat het een leugenaar is en het niet echt met je meent. Beproeven kun je op verschillende manieren, het zij door praten, het zij door te luisteren naar die persoon. En als je een beetje onderscheid hebt tussen echtheid en bedrog, tussen waarheid en leugen, dan zul je ontdekken of deze persoon echt degene is zoals hij op dat moment zich voor doet.

  Kijk lieve Chontall, leugen en waarheid liggen heel erg dicht op elkaar. Mensen weten en begrijpen vaak niet wat bedrog nou precies in houd. Bedrog is namelijk iets dat gepaard gaat met een vleugje echtheid. De leugen gaat gepaard met een vleugje waarheid, want in ieder bedrog en ieder leugen zit een schrijntje van waarheid in. Als je deze dingen weet, dan ben je er zo uit of je met een goede jongen te maken hebt of met iemand die slechte bedoelingen heeft.

  Ik weet zelf wel hoe vele kerels in elkaar zitten, ze doen zich mooi voor om iemand voor zich te kunnen winnen, en als ze uiteindelijk diegene eenmaal hebben, dan pas begin je te ontdekken wat hun ware aard is. Ik heb geleerd dat je niet een vrouwenhart behoord te winnen als een man, je kan het gewoon weg niet winnen, want een vrouwenhart is geen prijs, het is gunst, het is een gift die vrijwillig gegeven behoord te worden door de vrouw zelf. Laat je nooit om praten door mooie praatjes van jongens, want ze zijn soms zo misleidend, op het stuit zie je t misschien niet, maar naderhand begin je pas te ontdekken wat voor jongens het eigenlijks werkelijk zijn.

  Jouw hart is iets dat jij geeft aan iemand waarmee jij een gelukkig leven mee op wilt bouwen. Jij verwacht dat die persoon zich zelf is, want dat is namelijk ontzettend belangrijk. En juist dat een jongen zichzelf durft te zijn, dat moet de sleutel wezen tot je hart. Ik heb geleerd dat ik het hart van een vrouw niet kan winnen, al proberen vele kerels dat wel, maar dat zijn meestal indringers die meestal uit zijn om te roven op wat er in je hart zit. Maar iemand die zichzelf durft te zijn, wint het hart niet van een vrouw door het tot zich te winnen, maar door de sleutel ervan te ontvangen waarmee hij toegang krijgt tot je hart. Hij hoort namelijk in jouw hart te gaan wonen, en jij in de zijne. Dat is pas de ware liefde waarover ik spreek.

  want iets winnen betekend tegelijkertijd, iets naar je toe eigenen. En een vrouwenhart is geen eigendom, nogmaals het is een gunst en het is een gift, die alleen door een gegeven sleutel van een vrouw, gegeven kan worden uit vrije wil en verlangen van de vrouw zelf.

  Maar die liefde zie je niet meer in deze maatschappij. Omdat iedereen naar zichzelf toe gericht is.

 35. Bedankt sjouke, Respect! voor deze woorden wat je hier gepost hebt. Ben zelf een filosoferend type, en om dit te lezen was zeer interessant. Vooral de woorden: ‘gevoel kan niet denken en zien, verstand kan denken en zien. ‘ Alleen over de filosofie van ’t blaadje dat van de boom valt ben ik het minder mee eens. aangezien des te groter het blad des te meer wind kan het vangen (en dus kans om van de boom af te waaien groter is) komt niet echt overeen met de vergelijking de oppervlakte van het blad is de liefde wat je deelt met iemand in een bepaalde tijd.. dus met andere woorden in die periode dat je heel erg verlieft bent op je partner en je partner op jou ben je juist vangbaar voor ‘onheil’ in je relatie.. of was dit in een andere context bedoelt?

  Groetjes Tom

 36. Beste Tommy,

  Wat ik daarmee bedoelde is dat een langdurige relatie vergelijkbaar is aan de opppervlakte van een blad van een boom. Oppervlakte kan enorm groot zijn, langdurigheid van een relatie kan enorm groot zijn, totdat het van de boom afvalt. Ik noem dit als “het verwerpen van iets dat toch waardevol was”.

  Ik ben zelf geen fylosoof, en ik hou me daar zelf persoonlijk ook niet mee bezig. Ik ben zelf een gelovige, een christen. Ik denk zelf altijd vanuit de Bijbel. Daardoor kom ik ook heel anders over voor velen, zowel in mijn spreken als in de stukken dat ik typ.

  Ik hou er gewoon simpel weg niet van dat mensen zich anders voordoen in het begin van een relatie, dat was mijn uitgangspunt een beetje.

  sjouke

 37. @EVA

  Er is zeker een manier om van die trekken af te komen. Juist door jezelf daarin over te geven. Let niet op hoe andere vrouwen zelfstandig zijn in de maatschappij, want ook dat heeft een gevolg. Ik zal je heel fijn uitleggen hoe dat kan.

  Vandaag de dag begint men al heel vroeg aan kinderen, als we spreken over leeftijden tussen 18 en 21. Ze gaan samenwonen of trouwen(wat ik nog beter vind), ze beginnen aan kinderen en vervolgens hebben ze hun eigen gezin. Vooral wat ik hier in de buurt zie is dat heel veel van jonge leeftijden die al kinderen hebben, ook na een aantal jaren bij elkaar weg gaan. Wat blijft erover? Een grote pijn en leegte, en kinderen die daaruit zijn ontstaan zijn meestal de dupe van die pijn en leegte.

  Redenen dat er zou kunnen zijn is dat er geen liefde meer is voor elkaar, er is geen houden van meer onder elkaar, dat is de grootste oorzaak dat mensen al snel uit elkaar, het is vandaag de dag ook de trend geworden om daarmee dan maar uit elkaar te gaan. Dat is een grote fout die men maakt. Want liefde en van elkaar houden is voor altijd bedoelt en niet voor even, dat houd in dat gevochten moeten worden, ook wanneer de liefde en het houden van dreigt weg te raken, juist dan zijn het momenten van tegenspoed.

  Wat gebeurd er vervolgens als mensen uit elkaar gaan, wat vandaag de dag ons normaal is geworden. Ze blijven dan alleen over. En juist wanneer een vrouw voor het eerst er alleen voor staat om een kind alleen op te voeden na een scheiding, dan komen er al heel veel complicaties bij kijken. Namelijk; hardheid, en zelfstandigheid. Ze beginnen te proeven van de zelfstandigheid, en zagen daarmee in dat zij het ook zelf best wel alleen af kunnen. Deze gedachte is langzamerhand in deze maatschappij gekomen, en het is er zodanig ingeslopen dat het ons zelfs normaal is geworden. Deze soorten gedachten is ook ingeslopen onder de jongeren die geen kinderen hebben en nooit hebben samengewoond of getrouwd geweest, ze beginnen te zien hoe een alleenstaande vrouw het voor elkaar krijgt om samen met het kind verder te gaan. En juist daar begint ook de ellende.

  Eerlijke mannen zijn heel erg zorgzaam, ik sluit mezelf daarbij buiten omdat ik een hekel heb aan hoogmoed, ik neem als voorbeeld mijn broer, hoe hij staat voor zijn gezin, ik zie het als een wonder. Gelukkig is zijn vrouwtje die evenoud(26 jaar oud) als mij is, van de oude stempel om het zo maar te zeggen. Maar ze waardeert het zo ontzettend hoe er voor haar is maar ook voor de drie kids die zij samen hebben. Zij zijn getrouwd vorig jaar, maar ze zijn nog even gelukkig, hun liefde is nooit anders geweest. Ik kom er zo nu en dan. Maar hun liefde blijft vers ondanks de struikelingen die ze maken in hun huwelijk. Zij vechten namelijk voor elkaar en voor hun kinderen, want vandaag de dag moet je vechten om bij elkaar te blijven, want de kilheid der liefde slaat zomaar toe en daarin moet men bewapend zijn.

  Zijn vrouw is afhankelijk van hem, maar ik zie juist dat het toch gezegender uit pakt, dan wanneer je als man en vrouw ieder zijn eigen gang maar gaat, want dat zal zeker rare gevolgen met zich mee brengen, namelijk; verdeeldheid in een relatie of huwelijk, en daarbij zal de communicatie ook weg trekken. Huwelijken vandaag de dag zijn niet meer gebaseerd op gezonde fundamenten. Huwelijken in deze tijden hebben geen vaste en gezonde fundament meer. Want de kennis der liefde is er niet meer. Want de hoogmoed is degene die daarbij de grootste oorzaak is van al die scheuringen van huwelijken en relaties.

  Daarom zie je dat relaties en huwelijken vandaag de dag steeds minder standvastiger zijn geworden, al zijn er wel standvastige huwelijken en relaties, maar buiten dat om zijn er wereldwijd teveel die naar de knoppen gaan en vaak op een onnodige manier, en dat grotendeels door gebrek aan communicatie. Een vrouw is niet ondergeschikt aan een man, maar het gaat er gewoon om dat er één is die eindbesluiten neemt.

  In mijn geloofsleven heb ik geleerd wat een taak is van een man. Een man is de hoofdpriester in een gezin. En ik zie meteen al tegenstrijdige partijen die dit leven, maar laat me uitspreken, aub. Een man die behoord te functioneren als een priester in een gezin is niet gebaseerd om de baas uit te hangen over zijn gezin. Een man mag geen baas zijn over zijn vrouw. Een man is een priester, en een priester dient degene die hij lief heeft, zijn gezin dus. En wanneer dient een man zijn gezin? Door zijn verantwoording te nemen, door aandacht en tijd met zijn gezin door te brengen. Door zijn liefde te blijven geven aan zijn vrouw en kinderen. Een man behoord ook daarin de klappen op zich te nemen die een gezin kan overkomen. Hij hoort als een onderpand te wezen voor zijn gezin. Ik zie daarin dat weinig mannen daarin hun verantwoording nemen, omdat het teveel kost van hunzelf. Daardoor zie je dus dat heel veel mannen hun verantwoording niet volledig op zich nemen, daarbij komt dat vele vrouwen het alleen moeten doen in de opvoeding van hun kinderen, daardoor ontstaat er dus verdeeldheid in een gezin. En dat kan uitlopen tot een scheiding.

  Er is geen ontferming meer vandaag de dag om elkaar. Er is meer verdeeldheid dan eenheid. De vrouw gaat haar eigen gang, en de man gaat zijn eigen gang, waardoor ze samen niets meer doen, hun besluiten worden niet meer met elkaar overlegd. De man gaat naar de winkel, en zijn vrouw gaat naar een vriendin. Er is geen samenwerking meer in een relatie. En hoemeer men dit toelaat in een relatie, hoe hoogmoediger dat men word. Liefde betekend ook samenwerken. Trouw wezen aan elkaar betekend samenwerken met elkaar, in liefde.

  Maar kennen wij dat vandaag de dag nog? Nee omdat het voor velen ouderwets klinkt, dus daarbij gaan ze toch hun eigen gang, en tot het eindpunt nadert van hun relatie zien ze toch dat hun wegen niet hebben gewerkt.

  Ik spreek niet vanuit een bedenksel van mezelf, maar vanuit ervaring.

 38. De meeste mensen zijn beschadigd geraakt door slechte exen, blijf dan gewoon lekker alleen.Af en toe een huilbuitje om het gemis van liefde/sex overleef je heus wel!

 39. Bij mij klopt dit helemaal niet ik heb liever een jongen die lief is en toont wat hij voelt dan een jongen die mij aan het lijntje houd en de bad boy speelt! Ik vind het bijvoorbeeld heel aantrekkelijk als een jongen durft wenen waar anderen bij zijn , daar zie ik dat die jongen ook gevoelens heeft :D

 40. In alle eerlijkheid en zonder arrogantie: ik ben een aantrekkelijke kerel. Kom ik een café binnen, dan zie ik de blikken van dames op mij vallen. Ik ben welbespraakt, niet overmatig bedeesd, sympathiek en jammer genoeg ook nogal lief en introvert.
  Zoals zoveel lieve jongens heb ik veel vrouwelijke vriendinnen (zoals in: vriendschappelijke vriendinnen) maar ben ik lang single gebleven. Ik heb mezelf wat klootzakkerig gedrag moeten bijbrengen om mijn situatie een beetje te wijzigen. Het heeft lang geduurd en succes is niet altijd gegarandeerd, maar voor mij was het een noodzakelijke stap.

  In essentie komt het erop neer niet te aanhankelijk te zijn, jezelf op te stellen als iemand die volstrekt onafhankelijk is. Je mag complimentjes geven, maar met een air alsof je er niks voor terug wil. Bedelen om liefde is een afknapper! Neen, totale onafhankelijkheid (en een snuifje onverschilligheid), dat is wat je moet uitstralen. Ik weet het, wanneer het niet in je aard ligt, dan kan dit bijzonder vermoeiend zijn. Je moet een toneeltje opvoeren.

  Natuurlijk zullen er ook dames zijn die het meer hebben voor lieve mannen, maar ze zijn danig in de minderheid. Bovendien zijn vrouwen niet echt op zoek naar een ‘klootzak’, maar naar een zelfzekere man die tevreden is met zichzelf (ben je dat niet, dan moet je doen alsof).

  En vergeet het cliché dat het de mannen zijn die jagen! Het is uw taak, beste mannen, de vrouwen op u te laten jagen. Dat is volgens mij de kern van de zaak. Laat haar het grote werk doen. Doet ze het niet? Jammer. Op naar de volgende.

 41. Ook ik kan me hier totaal in vinden. Altijd moeite gehad met meisjes geintresseerd te houden terwijl ik van mezelf weet dat ik er goed uit zie, grappig en charmant ben. Voor een avond meisjes regelen is geen probleem maar als ik meer wou was het altijd dat ik inderdaad te schattig ben.. Totaal het roer om gegooid. Minder mijn gevoelens uiten, minder aandacht besteden aan meisjes, af en toe ook gewoon beledigen en stuk minder aardig zijn. Ik “doe” dit nu zo een 2 maanden en in die tijd al meerdere meisjes achter me aan gehad, en een relatie gehad die ik zelf verbroken heb. Ik zeg doen.

 42. ik vind dat we meer moete vergelijken met de gevoelswaarden en misschien klinkt het raar, DE BIJBEL. Deze zei vertelt hoe veradelijk de gevoelens zijn en de gevolgen. We zouden allemaal nuttige dingen uit dit boek kunnen leren. Het is misschien oud maar het is allemaal waar. Er is idd veel beeldspraak maar met hulp kom je ver. Ik wens de “good boys” nog veel succes.

 43. Dit onderwerp is zowel grappig als moeilijk.

  Het gaat er niet om wie of wat een vrouw is, maar om haar instincten. Een vrouw heeft nu eenmaal graag de holbewoner die een sabeltandtijger de hersenpan inslaat als het nodig is. Dat diezelfde holbewoner ook de vrouw er van langs geeft als ze de biefstuk verkeerd heeft voorbereid neemt ze op de koop toe.

  Zelf ben ik lief. Ik houd van diepte en hersenloze fun. Maar voor onbekenden ben ik ondoorgrondelijk. Komt omdat ik niet durf te laten zien dat ik echt lief ben. Daarnaast ben ik niet zelfverzekerd wat vrouwen betreft en zeker niet knap. Ik krijg complimenten over mijn kleding en ik ruik altijd lekker. En ik krijg complimenten over mijn persoonlijkheid als ze eindelijk doorhebben waar ik voor sta.
  Maar dat is alleen goed genoeg om een vriend te worden. Vrijen zit er niet in.
  Ik geloof niet dat ik een vriend van een vrouw kan zijn zonder seks. En ik heb er ook geen behoefte aan, hoewel ik vaak de vrouwelijk input mis. Je leert er veel van en het prikkelt. Maar ja, als het klikt dan wil ik haar doen.

  Dus wat ga ik doen? Tegenwoordig doe ik mij anders voor. Alsof ik een gezellige prater ben. Alsof ik haar maar een beetje wil. Alsof ik goed luister (ik ga af op gevoel i.p.v. woorden eigenlijk). Ik vind het niet leuk maar wat moet dat moet. En dan maar hopen op succes zonder een lekker bekkie en dat zelfverzekerde te hebben.

  Ik had al succes met mijn nieuwe benadering. De klik herken je aan de ogen die je blijven volgen. Ik moest wel teruglopen omdat ze door wilde kletsen. Uiteindelijk heb ik het verknald maar ach… bij wijze van oefening was het goed genoeg. Maar ik walgde eigenlijk van de situatie. Ze was namelijk niet geïnteresseerd in mij maar in de bevrediging van haar instincten. En dat is iets heel anders!

  Maar ik ga door met mijn nieuwe benadering. Het gaat nu nog hakkelend maar komt wel goed. Ik moet een manier vinden om te vertellen dat ik gek wil doen. Spontaan reizen, dingen verkennen.

  En zo heb ik zelf ook wat. Ze vallen niet op mij, ik val niet op dik en/ of dom of meningsloos. Het is geen kwestie van elkaar veroordelen. Zo hebben we allemaal wat.

  Ik heb geleerd dat “echt” niet telt. Het is een raar spel en ik kijk met plezier uit naar mijn nieuwe uitdaging om het anders te doen. Maar soms is het moeilijk. Ik wil dat ze accepteren dat ik lief ben, en dat ik moeite voor haar wil doen en dat ik het leuk vind om dat te doen, al is het voor even. Maar “lief” komt pas op 100e plaats :) .

 44. Juist je anders voor doen is verkeerd. Ik zie veel mannen die zich tijdens eerste ontmoeting zich zelf niet zijn en altijd anders overkomen dan dat ze werkelijk zijn. Ze doen zich specialer of stoerder voor, en eenmaal dat een jongen relatie heeft met een meid, gaat die meid langzaam ontdekken hoe zijn werkelijke aard is, want dan gaat het aardig zijn van een man al snel weg, vooral wanneer men al snel in bed duikt…

  Blijf gewoon in wie je werkelijk bent. Ik word vaak afgeschreven omdat ik mezelf ben, maar mijn zelf zijn laat ik niet verkwanselen omdat vrouwen mij niet interessant genoeg vinden. Ik zal nooit proberen een vrouw tot mij te winnen, want een vrouw is geen prijs. Zij moet zelf aangeven dat zij iets in me ziet, ik ga een vrouw daarin niet op aandringen.

 45. Kim is gwoon een zieke vrouw. Ze wil een foute man. Mag je trots op zijn. Dat betekent dat ze geen eerlijke relatie wil. Maar na jaren wel klagen dat ze verkeerd wordt behandeld. Tegenstrijd, tegenstrijdig. Geen karakter.

 46. Het is niet dat ik een man wil die naar andere vrouwen kijkt, me niet belt, me slecht behandelt, maar wat ik wil is spanning en passie en aantrekkingskracht. mijn beste vriend, een typische lieve jongen, heeft me een maand geleden verteld dat hij al een tijd verliefd op me is. Omdat ik niet het meisje wil zijn die een jongen afwijst omdat hij te lief is probeer ik nu een relatie met hem aan te gaan, maar het is moeilijk voor me omdat hij zo lief is dat het soms meer lijkt alsof ik met mn broertje zit. Hij heeft ook een onzekere houding, en ik merk dat ik hem veel leuker en aantrekkelijker vind op de momenten dat hij zelfverzekerd is. Lieve jongens: word geen bad boy zoals hierboven steeds wordt beschreven (asociaal ordinair vrouw onvriendelijk etc) maar leer jezelf een zelfverzekerde houding aan, en een beetje onverschilligheid zoals iemand hierboven al zei. dat lievemoet je niet kwijtraken, de reden dat ik een relatie met deze vriend wil proberen is het feit dat hij zo lief voor me is en me nooit pijn zal doen, maar het gevaar is dat de relatie saai zal worden en om dat te voorkomen moet je het spannend maken (en dan bedoel ik niet per se in de slaapkamer…)

 47. @Juul

  Je kunt het wel proberen maar het zal niet slagen, dat kan ik je nu al verzekeren. Weet je, Juul? Ik leer soms veel van het leven, ik leer veel van andere mensen en niet in de zin dat die mensen mij iets bewust leren. Nee, juist niet. Ik leer van hun door de mensen te observeren in hun doen en laten, in hun karaktereigenschappen.

  Het probleem is dat vele relaties naar de knoppen gaan is dat er geen gezag meer is in een relatie of huwelijk. En ik bedoel dan niet die gezag van baasje spelen, maar het gezag van je verantwoordelijkheid die je draagt. Dit word dikwijls vergeten waardoor vele relaties snel naar de knoppen gaan. Ik ervaar aan jou dat jij je relatie vooral op je gevoel wilt beleven. Maar dat is niet alles. Een relatie, oftewel; voor iemand kiezen is een keuze waar je zelf voor kiest, en dan moet je er ook voor staan. Het probleem van vele mensen is dat zij hun gevoel te snel najagen. En geloof mij… ons gevoel bedriegd ons gauwer dan dat wij denken. Een poosje lijkt het goed te gaan, maar dan op ’t laatste moment valt alles alsnog in de soep. En dat komt omdat de meeste mensen in hun huwelijk of relatie hun gevoel najagen. Want we willen immers een goed gevoel hebben, want dat moet toch bevestigen dat het goed zal komen? Maar het tegendeel is waar. Je kiest voor iemand, dat doe je met je verstand en niet met je gevoel. Gevoel kan niet denken of zien, dat kan ’t verstand wel. Maar weinig mensen werken daar aan.

  Huwelijk en relaties gaan massaal kapot, ik zie dit zovaak om mij heen. Ik ben zelf een vrijgezelle persoon. Na een aantal keren bedonderd worden heb ik besloten om er eerst maar een punt achter te zetten, met het zoeken naar een vrouw. Dit is een keuze die ik maakte met mijn verstand. Mijn gevoel zegt dat ik graag weer een vrouw wil. Als ik om me heen zie hoeveel mooie vrouwen er om lopen, ja… dan zegt mijn gevoel van; goh ik mis het toch wel. Maar dan rijst de vraag? Volg ik het gevoel dat gebaseerd is op blindheid, of volg ik mijn verstand dat gebaseerd is op ervaring, kennis en inzicht? Ik volg liever mijn verstand.

  Maar goed… vandaag de dag wil iedereen een relatie dat vanzelfspreken gemakkelijk zal zijn. Maar helaas, die relatie bestaat niet. Je moet als man en vrouw, als vriend en vriendin eraan werken om een relatie goed te houden. Daarvoor is geduld en passie voor genegenheid en tederheid nodig. Spanning is enkel een gevoelsbelevenis die eigenlijks alle keren weer gevoed moet worden, ik vergelijk dat als een drugs of drankverslaving. Ik spreek hier niet over seksualiteit, maar precies zoals jij ’t wenst, die spanning. Maar geloof mij het zal je nergens brengen, één van jullie beiden moet daarvan de dupe worden, dat is ’t probleem ervan.

  Maar dan komt de vraag weer naar boven: wat verstaan wij onder liefde voor elkaar? Liefde is gebaseerd op vechten en strijden voor elkaar en niet tegen elkaar wat vandaag de dag wel veel gebeurd. Liefde betekend ook de tegenspoed aanvaarden. Wat is die tegenspoed? Dat zijn momenten dat je gevoelens soms dreigen weg te raken voor een persoon, en dat is ’t punt waar de meesten al struikelen, want vanaf die punt ontstaan er velerlei echtscheidingen en teleurstellingen. Juist wanneer gevoelens dreigen weg te raken is het nodig om te vechten, te vechten voor elkaar. Liefde is niet alleen genot en plezier het neemt ook een grote verantwoording met zich mee, en dat word vaak vergeten.

  Liefde betekend vechten en strijden voor elkaar, en wat houd dat soms in? Dat we ons zelf als persoon ook regelmatig moeten onderzoeken. Soms liggen bepaalde problemen ook wel aan ons zelf, en dan is de vraag of we daaraan willen werken, is je liefde zo echt voor die persoon dat je dat er zelfs voor over hebt om jezelf te veranderen, ten goede voor die relatie of huwelijk? Ik zeg niet dat je in alles moet veranderen. Maar van wat jij hierboven omschrijft dat je een spanning zoeker bent, word het misschien tijd dat je eens bij jezelf te rade gaat, en er langzaam aan gaat werken om dat te laten achterwegen. Je beweerd misschien dat dit in je karakter zit, maar dat is een grote leugen. Die spanning waar je naar zoekt word ons door gegeven, door zowel de tv als tijdschriften, muziek en etc. Films kunnen ook een grote invloed daarin hebben. Je andere vriendinnen op school of wat dan ook kunnen daarin zelf een bepaalde invloed hebben, waardoor jij zo naar die spanning snakt. Nou spanning in een relatie lijkt opzich heel leuk, maar met de tijd, laten we zeggen…. met de maanden of jaren veranderd die spanning in overspanning in een relatie, het krijgt op gegeven moment een ander wending. En dan kan het soms wel eens te laat zijn en valt je relatie uit elkaar.

  En weet je? Ik ben nog maar 26 jaar oud, maar door die enkele jaren heen heb ik ontzettend veel geleerd van die relaties die ik heb gehad. Ik ontdekte bij mij zelf vele gebreken, en daaraan begon ik te onderkennen dat we ons zelf soms moeten veranderen in bepaalde dingen en keuzes, de vraag is; is dat je geliefde waard, dat je zoiets ervoor over hebt? Al die vrouwen die mij hebben bedonderd heb ik ook allemaal stuk voor stuk vergeven, want dat is namelijk goed voor de genezingsproces van je wond. Maar mijn vertrouwen is weg, al weet en besef ik dat niet alle vrouwen zo zijn. Maar het vertrouwen van een mens is als blad zo dun. Maar met de tijd zal mijn vertrouwen uit schade en schande weer herstellen, al zullen er altijd littekens er aan over blijven.

  Maar om mij bij mijn betoog te houden; als we een goede relatie willen dan moeten we beginnen bij ons zelf. Onderzoek jezelf regelmatig, dat doe ik ook, en dat werkt zeer goed. Want ondanks dat ik vaak ben bedonderd, er zit ook een groot gedeelte mijn schuld in, en niet in de zin dat ik hun verkeerd behandeld heb maar in de zin dat zij iets misten bij mij. Maar dit zijn allemaal dingen. Maar goed een ieder man en vrouw heeft zo zijn gebreken, wat de ene heeft, heeft een ander niet, en wat die ander heeft, heeft die ene niet. Daarom dat we onze koers van ons leven soms bij moeten stellen, is dat altijd leuk? Nee, zeker niet, want het gaat tegen je gevoel in. Voor iemand ergens in veranderen dat tegen je gevoel in gaat is niet leuk. Maar de vraag is; hoe sterk is je liefde dat je het er toch voor over hebt? En op het stuit is die verandering niet leuk, maar na een tijdje zul je zien dat je er veel gelukkiger onder zult worden. Maar goed ware liefde kost ook wat, namelijk dat je soms je gevoel niet moet betrekken in bepaalde keuzes die je maakt voor je geliefde. Want och, in deze maatschappij is het ons normaal geworden om ons gevoel na te jagen, het word zelfs gepromoot, via tv en radio en etc. Maar dat is niet de juiste weg van een kans van slagen.

  De liefde van de maatschappij die door de maatschappij word gevoed en die liefde zoals die is van oorsprong zit een wereld van verschil in. De vraag is; hoe echt is onze liefde voor een ander?

 48. Ik die dacht dat er nog hoop was voor mij, 17 jaar en ik ben al van plan om het gewoon op te geven. Ik ben een extreem verlegen type en durf nooit iets te doen dat “ongewoon” lijkt voor anderen. Kom ik dan toch een 16 jarig meisje tegen die net zoals mij verlegen is en absoluut niet over dit soort onderwerpen durft te praten. We zien elkaar zitten en dat weet ik dan omdat we er alleen over durven te praten via het versturen van sms’jes. Mijn vrienden op school zeggen dat ik de eerste zet moet doen, maar ik durf niet. Het grappige vind ik dan nog dat ik mijn leerkracht nederlands vorig jaar heb uitgelachen toen hij zei dat ik liefde belangrijk zou beginnen vinden.

  De reden waarom ik op deze post een kijkje kwam nemen is dan omdat het enige dat meisjes tegen mij zeggen dat ik (te) lief ben. De moed zakt mij in de schoenen, tijd om op te geven…

 49. @Poedtske

  Je moet niet opgeven. Ik heb allang ontdekt waarom vrouwen hier in Holland en België moeite hebben met jongens zoals ons. Omdat Holland een hufterig volk is geworden.

  Ik heb een vrouw ontmoet uit zuid afrika, van de blanke boeren. Ik heb ontdekt die vrouwen daar veel beschaafder zijn dan hier in Holland. Vrouwen zijn daar fatsoenlijk en letten niet op de gebreken van een man. Zij aanvaarden daar gauwer mannen zoals ze zijn.

  Maar de Hollandse vrouwen kunnen dat niet, omdat zij verwend zijn geraakt.

 50. Je moet gewoon op een meisje afstappen (zij poept ook gewoon en laat scheten :D hahah) gewoon op afstappen en praten.
  liefer 100 blauwtjes (afgewezen) en een chick. dan niks vragen en geen chick.

  gewooon praten zoiezo JEZELF ZIJN dan komt t allenmaal goed /

  groeten :D

 51. Wat dacht je van lesbische meisjes, het stereo type verdwijnt, GELUKKIG!
  zelf ben ik een 19 jaar oud meisje en ik heb nu al een relatie gehad en een soort van relatie waarbij het dus telkens er op neer kwam dat ze uit gekeken raken omdat ik TE lief ben. Dus het geld echt niet alleen maar bij te lieve jongens, het geld ook voor te lieve meisjes. Zelf ben ik niet het dyke achtige type en val daar ook niet op ( no offence). het gaat hier dus ook niet om jongens achtige meisjes ofzo. Gewoon meisje meisje maar ja. Meisjes kunnen toch ook te lief zijn.

 52. Ik heb dit zelf ondervonden, ben je een lieve jongen dan heb je pech in deze wereld je zult nooit een vriendin vinden want deze vallen altijd op de bad boy. Dit komt door dat wij moderne mensen nog steeds denken (op het vlak van relaties) met het brein van een oer mens. Vrouwen zochten in de oertijd (en nu nog altijd) naar een man die hun kon beschermen. Vrouwen denken die eigenschappen te vinden in een bad boy omdat deze meer durft en zich niks aan trekt van een andere.

  Een andere item dat ik ondervonden heb is dat wat wij liefde noemen enkel een illusie is.

 53. Vrouwen vallen op mannen die gewoon zichzelf durven zijn. Waaom moeten de “lieve jongens” toch denken dat ze lief en altijd aardig moeten zijn naar vrouwen? En altijd maar weer correct? Laten we eerlijk zijn…niemand is deep down toch zo? Als man val je toch ook niet op dat leuke lieve onschuldige meisje? Kom op, in welke wereld leef je dan? Lieve jongens: zet die roze bril af!

 54. ik weet niet.. maar ik val opzich wel op dat “leuke lieve onschuldige meisje” ik snap eigenlijks helemaal niet waar t op slaat als je uitdaging nodig hebt in je relatie. t is toch de bedoeling dat je van elkaar houd en elkaar leuk vind.. en dat de rest om je heen niks boeit? nja ik kan net zo goed stoppen met zoeken van een meisje. ik ben waarschijnlijk ook te lief. ik ben mezelf en ik ben over t algemeen gewoon aardig.. en ik kan gewoon niet brutaal doen zoals ik t noem. t is toch arrogant als je je vriendin alles laat betalen :S wat voor debiel ben je dan eh! echt waar de vrouw word maar dommer en dommer! Willen vrouwen thuis mishandeld worden ofso! ik zou tegen jou zeggen Noorao… in wat voor wereld leef JIJ dan? moet ik een mep in t gezicht geven en gaat ze me daarna zoenen ofso? wat denk je wel niet! ownee je kan niet denken. debiel

 55. Ik ben tegen een vruw niet vaak mij zelf als een vrouw mij commandeerd doe ik wat die vrouw zegt ik laat over mij heen lopen waarom groeten bert wilhelmy damsté

 56. Het is een belangrijke reden waarom onze maatschappij steeds meer degenereert. Huwelijken tussen bad boys en vrouwen die blijkbaar een perserve vorm van aantrekkingskracht ertoe ervaren krijgen kinderen, die of via de alleenstaande moeder wordt grootgebracht dan wel wordt opgevoed om zelf ook hufterig te worden want succelvol gedrag bij de vrouwen wordt snel gekopieerd door zoonlief. Voorbeeld doet volgen. En dan vinden vrouwen het ineens zo vreemd dat zoveel mannen hufters zijn. Het wordt gestimuleerd dat iemand die zich hufterig gedraagt, niet altijd, hij moet het wel slim spelen, omdat hij zo de vrouwtjes krijgt en zich – uiteindelijk – voortplant terwijl de beschaafde nette vriendelijke jongeman die zo aardig en voorkomend is alleen blijft. Een voorbeeld voor andere mannen hoe je niet moet zijn blijkbaar.

 57. Hallo, Ik zelf doe aan bodybuilding 4 jaar nu. train 10 keer in de week. 5 dagen , elke trainingsdag , S,ochtends en S,avonds. heb zelf een droom om professioneel bodybuilder te worden. Waar ik naar toe wil gaan is. oftewel ik word zogenaamd gezien als 1 van de badboys. door veel mensen want hoor vaak van heb geen ruzie met die jongen of hij slaat je in mekaar of zo iets dergelijks. maar in werkelijkheid doe ik geen vlieg kwaad!. maar waat ik gewoon merk aan meisjes is dat ze wel heel geil worden van spieren. om het maar brutaal te zeggen.! vaak als ik bijvoorbeeld met een strak t-shirt loop hoor je ze allemaal zeggen van wow of hoor je ze fluiten. maar ik geef ze geen aandacht want ik wil een vrouw hebben die zich zelf respecteert en niet alleen aan seks denkt. maar eerst mij leert kennen. Het leven draait om zoveel meer dan alleen uiterlijker serieus. als ik een vrouw heb zal ze een goed innerlijk moeten hebben en anders kan ze opdonderen zo simpel. duss voor alle aardige jongens. blijf je zelf heb respect voor je als je aardig bent waarom niet! is alleen maar goed. en probeer vooral niet te veel aan meisjes te denken of te flirten. ze komen vanzelf wel geloof me . F()CK all die meisjes die Badboys willen. serieus jongens. als je geen eens je zelf respecteert oftewel je zelf mag zijn van je zelf. waarom zouden dan anderen ( * vrouwen* ) jou moeten respecteren.

 58. Quote van Peter: “Toen waren de lieve mannen niet goed genoeg waarom nu dan wel nu het mooiste eraf is bij de dames?”

  Das als het mooiste eraf is, is een vrouw niet interessant meer? Nu klink jij zelf als een foute man; eentje die alleen voor het uiterlijk gaat.
  Een echt lief mens in dat iemand kan veranderen. Een vrouw die eerst op klootzakken viel kan ook veranderen en inzien dat een lieve man tien keer beter is. Van je fouten leer je.

 59. Ik heb ook een theorie waarom vrouwen op foute mannen vallen: vroeger toen we als klein meisje gepest werden door jongens, zei men tegen ons dat jongens die je plagen je leuk vinden. Er is ons dus vanaf jonge leeftijd ingestampt dat jongens die gemeen doen, je leuk vinden. Dat is hoe jongens je liefde tonen; door je te pesten, te plagen, te laten huilen, misschien zelfs fysiek pijn te doen. Aangezien je dat van jongs af aan leert, ga je dat later in je leven onbewust ook toepassen. Hij gaat vreemd, hij slaat je, enzovoorts, allemaal uit liefde.
  Deze theorie is enkel een speculatie van me.

  Verder vind ik deze blog een beetje zwart/wit; alle mooie jonge vrouwen vallen op slechte mannen en alle oudere niet meer zo mooie vrouwen vallen op lieve mannen. Zo werkt het natuurlijk niet. Ik ken werkelijk niemand die voor een vreemdganger of iemand die zich nooit lijkt te wassen kiest. Deze ‘theorie’ is een zwaar overtrokken relaas van mannen die een ander al snel voor ‘klootzak’ uitmaken omdat ze “hun” meisje hebben ingepikt, en denken dat ze zelf beter zijn voor haar. Zolang je iemand niet persoonlijk kent, kun je ook niet zeggen of het een rotzak is. Zeg nou zelf; er zijn niet eens genoeg klootzakken om de gehele vrouwenvoorraad te voorzien, dus waarschijnlijk zijn 9 van de 10 mannen (stiekem) toch wel lief.

 60. Ik heb zelf 2 jaar een relatie gehad dat bijna op het trouwen was uitgelopen waar ik ook naar uit keek. Ik was al druk bezig met dingen te regelen, zoals een huisje zoeken, inzet spul bij elkaar krijgen etc.

  Ook ging ik samen met haar naar de juwelier om trouwringen te bestellen. Ik was echt gelukkig, teminste zo voelde ik mij. Ik heb geen moment gekend met haar dat ik op haar uitgekeken was. Maar helaas was dat niet wederzijds, van haar kant af.

  Twee weken nadat ze het uit had gemaakt kwam ik er ook nog eens achter dat zij al een half jaar bij die andere jongen over de vloer kwam, ’s avonds. Zoiets breekt een mens, zoiets breekt je hart. Ik heb 4 weken lang alleen maar gelopen en water gedronken. Ik at weinig tot niks.

  5 jaar later kwam ik weer een meid tegen, en heb daar een jaar een relatie mee gehad, zij is ervandoor gegaan met haar collega. Sindsdien ben ik veel kieskeuriger geworden. Vroeger werd ik al veel afgewezen door vrouwen. Ik heb vaak mezelf daarin onderzocht waar dit aan zou kunnen liggen. Ik heb in die relaties die ik gehad heb mijn best gedaan. Ik heb een mooie tijd met hun gehad. Maar tot op heden weet ik nog steeds niet wat de reden precies is geweest waarom zij mij weer links lieten liggen en met ander ervandoor gingen. Ben ik niet goed genoeg geweest, heb ik ze nooit met respect behandeld? Al die vragen gaan soms door mij heen.

  En nu ben ik tot de punt gekomen dat ik niet meer op een meid durf af te stappen, bang om weer afgewezen te worden zoals altijd, of na een tijd relatie dat zij er ook weer vandoor gaat met een ander.

  Ik heb mijn exen altijd in grote liefde en respect behandeld, ik liet hun in hun waarde, ze waren vrij bij mij. Ik legde geen eisen op. Een vrouw moet ook genieten van wat vrijheid binnen een relatie, ik heb t niet over dat ze vreemd moet gaan. Maar ik bedoel ermee te zeggen dat een man zijn vrouw geen wetten kan opleggen van wat zij moet doen, en andersom even goed ook zo. Ik zie vandaag de dag hoe vele mannen onrespectloos met hun vrouwen omgaan. Vrouwen worden als lustobjecten gezien, maar ze zijn geen lustobjecten. Ze zijn vrouwen met evenveel waarde als mannen. Een man hoort zijn vrouw niet als een lustobject te beschouwen, want dat is fout.

  Maar goed, al met al; je behoort in een relatie wederrespect te tonen naar mekaar toe.

 61. ik ben in de loop der jaren ook zo vaak afgewezen dat ik de moed ook zeer snel opgeef
  ik heb ook nog nooit een relatie gehad en zal ook echt niet weten wat daarbij komt kijken
  zelf op datesites word ik zelden tot nooit bekeken en als ik dan al bekeken word door een vrouw die ik zelf al helemaal niet leuk vind en aanspreek,dan zegt ze ook nog niks terug
  ik ben een gast die super eerlijk is en zegt waar het op staat en lul verder nergens omheen ben behoorlijk srt8 om het maar zo te zeggen…trouwens ben 28 jaar jong/oud

 62. Laat een vrouw maar denken, het gaat erom wat er in je broek hangt no guts no glory ,en voor de bad boys dit praatjes vullen geen gaatjes :P

 63. Veel van deze lieve manen in de deze blok vat de dingen verkeerd om.
  Meeste meiden lief of stoer houden van jongens badboys of tenminste een beetje want dat maakt de vrouwen warm van binnen snap je wat ik bedoel liefe mamas kindjes hahaha, maar je hoef geen ganster te zijn maar je zelf zijn, vrouwen houden van mannen di durven iets te zeggen, spontaan zijn of iets gek zeggen b.v. dat de vrouw begin te lachen, oog contact dat jij haar super leuk vindt gewoon de adrenaline van de vrouw uitbarsten :p.. en niet alleen dat een hele slimme jongen bent dat de hele tijd achter de computer zit. Ik ben een programmeur maar als jij mijn uitstralling ziet zeg je dat ik een badboy bent Hahaha

 64. hahahah @ramon je ben echt hilarisch! en je hebt helemaal gelijk!
  en ik ben een meisje van 16 en ik herken het ook van mezelf, ik val totaal niet op bad boys, ik haat gemene mensen, maar ik val wel op die “superpopulaire en perfecte jongens” van school waar alle meiden op vallen, terwijl ik weet dat ik geen schijn van kans heb bij hun :c en die populaire jongens zijn meestal de bad boys, dus ik ben van plan om niet meer op populaire mensen te vallen, ze gebruiken u toch. ze nemen elke dag een ander lief, ze hebben toch genoeg meisjes. En nu ben ik verliefd op een verlegen en lieve jongen, hij is zoo schattig als hij lacht en ook grappig, meisjes houden van grappige jongens, maar je moet ook niet overdrijven.

 65. Meisjes denken in eerste instantie dat een relatie met ‘lieve jongen’ saai en voorspelbaar zal worden, met een spannende badboy zal dat zeker niet het geval zijn. Ik heb nu een half jaar een relatie met zo’n lieve jongen, en ik ben dolgelukkig. Hij is lief, zorgt goed voor me en het is alles behalve saai. Ik denk dat meisjes door dat lieve, zogenaamd ‘saaie’ heen moeten kijken om te zien hoe speciaal lieve jongens zijn; in tegenstelling tot badboys houden ze echt van je.

 66. Mijn probleem is gewoon dat elke vrouw die ik leuk vind het niks mee wordt. (ja ik ben ook lief) Het zijn ook allemaal vrouwen waar iets mee is. Of ze sporen niet of ze hebben of alleen seks voor 1 keer enz.. Ik ben ook te snel verliefd meestal op vrouwen, waardoor hun sowieso niks van mij moeten. Ik weet ook niet hoe een relatie tot gang komt, hoe lang sowiets inbeslag neemt. Heb nog nooit een serieuse relatie gehad. Dacht eerder altijd je ontmoet elkaar en als het klikt zoenen. En dan begint je relatie. Misschien ben ik ook iets te ongeduldig. Heb nu een meisje ontmoet die wilt pas een relatie met iemand als het een vriend is. Maar ik heb hier een goed gevoel bij. Al laat ze verder na de date niks van zich horen. Er zit teveel achter om uit te leggen. Misschien na m’n 100e blauwjte toch nog ligt aan de tunnel….

 67. En ik begrijp wel dat ze pas een relatie wil als je bevriend met elkaar bent, je kan elkaar moeilijk gaan leren kennen als je al een relatie hebt. Straks kom je er achter dat jullie eigenlijk totaal niet bij elkaar passen en dan heb je niks. Je moet niks overhaasten.

 68. hier redenen waarom ik op de foute man viel:

  ze zijn uiterlijk zo mooi dat je je lichamelijk aangetrokken voelt , dus goed voor de seks.

  omdat ze problemen hebben, bijv drugs nemen , hebben ze zorg nodig. een vrouw zorgt graag voor een man, denkt dat iemand die problemen had altijd of vaker gevoelig is en emotioneler is.

  omdat volgens de wetenschap een macho vaker virieler is dan de zorgzame lieve jongens

  maar we willen zeker een lieve jongen ja, maar een lieve jongen met lef

 69. Dit artikel miskent het verschil tussen “lief” en een “persoonlijkheid bezitten”. Ik durf te stellen dat mannen noch vrouwen problemen hebben met lief als een karaktereigenschap van hun respectievelijke partner. Beide geslachten knappen volgens mij met name af op een partner, die weinig/ geen initiatief neemt, grenzeloos is en/of weinig “eigen” is. Dit wil bij mannen zeggen “weinig daadkrachtig” zijn en bij vrouwen “weinig standvastig” zijn. Mannen noch vrouwen hebben mijns inziens problemen met het lief zijn van de ander. Het probleem is dat de meeste mensen denken dat “lief zijn” een synoniem is voor het gebrek aan initiatief nemen, je eigen grenzen duidelijk maken (ja of nee kunnen zeggen dus) of verantwoordelijkheid nemen voor jouw bijdrage in/ aan de relatie. Dus weten wie je bent, wat jouw gelukkig maakt en wat jij de ander kunt en wilt geven om een bijdrage te leveren in het geluk van die ander. En niet verwachten dat je ander zich in de relatie gaat opstellen als je vader of je moeder.

  Een ongelooflijk lieve vrouw

 70. Stel dat ik de moed bij elkaar krijg en naar zo’n tros meiden toestap;)
  (want ze staan natuurlijk altijd in bosjes bij elkaar, wat het dus nog erger maakt..)
  Hoe krijg je haar aandacht of waar praat je dan de hele tijd over?

  bye

 71. Wat vrouwen zaaien zullen ze oogsten. Ik wens die krengen alle ongeluk toe. Ik wens ze alle zatlappen , vrouwenhaters, drugsverslaafden , hoerenlopers ect… toe. De commentator hierboven heeft groot gelijk. Het beste is om alle vrouwen op een eiland te droppen en deze te torpederen. -> De mensheid is hiermee geholpen.

 72. Joan, jij hebt daar een punt! Ik denk ook dat het “lief” zijn niet het probleem is. Het probleem is vaak dat er “te” voor staat. Als je alles doet voor een man/vrouw, geen eigen mening hebt, de ander niet met zichzelf durft te confronteren en op alles ja en amen zegt, dan verliezen mensen het respect voor jou. Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen (Loesje :-)). Wees een tijdje alleen en kijk dan of je je eigen gezelschap zo prettig vindt. Wat vind je leuk, wat kan je, waarom heb je een man/vrouw nodig? Niet als aanvulling, maar als invulling van een reeds waardevol bestaan met een waardevol mens (dat ben je zelf!!). Op naar een gelijkwaardige partner….

 73. Vrouwen houden vooral van leugenaars en bedriegers en als je correct met hun bent vinden ze je saai,en derna zijn ze ineens zogezegd verrast wanneer ze in problemen komen te staan,en je bent als man voor hun meestal pas interessant als ze je van een of ander meisje kunnen afsnoepen, ach wat kan ik zeggen het is gewoon een klote wereld voor de correcte mensen

 74. vrouwen die op bad boys vallen zijn doorgaans sensatiegeile drugsverslaafde sletjes met borderline en zero IQ en zelfrespect. ze wassen nooit hun kut en zijn vaak mishandeld door hun paps, zodat ze klappen en hufterigheid normaal zijn gaan vinden. voetvegen van wijfjes zijn het.

 75. vrouwen die voor ons vallen noemen we wegwerpwijven. het zijn toch maar sletten je kan er alles mee doen. ze weten van te voren dat ze problemen met ons krijgen, eigen schuld dan. natuurlijk lullen we dat we ook de respectabele vrouwen kunnen krijgen maar dat is grootspraak. die moeten ons echt niet.

 76. Ik ben al 10 tallen keren afgewezen door vrouwen hier in Holland. Voor mij is dat de bevestiging dat ik er geen vrouw tussen zit hier in Holland, ze zijn te verwend, ontevreden met een eenvoudig iemand.

  Ik wou dat ik geld had om te emigreren naar zuid afrika, jaaa niet naar die bosapen, die zie ik hier in de dierentuin al genoeg. Ik bedoel wel de blanke boeren van zuid afrika, de mooie vrouwen. Die blanke boeren vrouwen zitten daar te springen om een eenvoudige persoon zoals ik.

  Hier in Holland heb ik het opgegeven met die vrouwen, hier moet maar eens een oorlog komen, dan wil ik die vrouwen hier wel weer eens horen in Holland.

 77. sjouke van der naalt ja echt waar,zeker doen jongen.en waar zijn ze allemaal ? laat gvd is niet mee u spelen! geef ze een pink en ze pakken heel een hand.maar niet mee mij ze! ik heb nog geen 1 relatie waar een vrouw zelf is vertrokken dus…. ik heb er wel zelf een paar aan de deur gezet! omdat ze maar bleven zagen over prullen enzo.zijt is ne vent he gasten!

 78. Dat klopt precies..Sammy August 12, 2012 at 5:38 pm! Ook lieve mannen vinden het fijn om een leuke/aantrekkelijke vrouw te hebben en niet een die compleet is afgereden door hufters, door wie die aantrekkelijke vrouwen dan aan de kant gezet worden als de fysieke lol er wel af is! Dan komen jullie “opeens tot inzicht” en dan willen jullie opeens die lieve/zorgsame man! Wat denk je zelf? Wij lieve mannen zijn ook niet gek en ook niet van steen hoor! Jullie gaanwel voor de aantrekkelijke hufter en wij mogen dan geen eisen hebben en het met de restjes doen? Lijkt me niet!!

 79. Lekker gegeneraliseerd weer. Dit artikel slaat kant noch wal. Sowieso omdat iedere vrouw anders in elkaar zit. Ben gewoon jezelf en wees ook duidelijk tegen andere hoe je bent. Das het meest aantrekkelijke van allemaal.

 80. Helaas dat vrouwen ook steeds meer goud gravers worden. Ja ik ben wat ze noemen een lief mannentje, te lief, te lief, te lief. Heb ik al vaak gehoord. Dat gezeik. Misschien zijn de “lieve” mannetjes wel verlegen aan het begin van een relatie en hebben ze meer tijd nodig om wel hun zelf te worden, waarom meer tijd? Omdat ze oprecht en 100 % voor die dame gaan en er alles voor over hebben. Geen intensie hebben haar te gebruiken of wat dan ook. Dat zeggen ze dat vrouwen goed dingen kunnen aanvoelen. Nou op het moment dat je als lief mannetje net jezelf begint te worden en meer tegengas gaat geven, zoals jullie willen, wordt je weggestuurd. Ik heb niets tegen vrouwen misschien wek ik die indruk, maar jullie zijn te verwend. Als je mooi bent als vrouw tegenwoordig hoef je bij voorbaat nooit meer te werken. Kijk om je heen. Die mooie chickies rijden de grootste auto’s en zeker niet allemaal omdat ze advocate zijn ofzo. Mijn respect voor dit type vrouw is weg.

 81. Nog even zeiken hier. Waar zijn de echte dames. Het type waar je mond van open gaat staan, omdat ze charme uitstraalt en niet met haar getuite lipjes op twitter staat te pronken. De dame die het nog weet te warderen dat je de deur voor haar openhoud. DIE JE ZONDER ENIGE AANLEIDING OP HAAR HAND KUST IN PLAATS VAN METEEN HAAR UIT DE KLEREN WIL SCHEUREN IN GEDACHTE EN OP HAAR MOND WIL PAKKEN. Dit type klasse dames zijn er niet meer. Gewaardeerd worden als man die ja idd LIEF is voor zijn vrouw en zeker wel haar zal beschermen als het moet. Nee chickies, goudgravers, lippe tuiters van twitter, loop maar door ik hou de deur wel open voor die zeldzame charmante echte dame.

 82. het is wetenschappelijk bewezen dat we op de zogenaamde bad boy vallen omdat ze virieler zijn en omdat we ons beter beschermd zouden voelen bij zo iemand als de vijand opdaagt. Daarnaast hebben we of ik toch graag een man die voor zijn mening durft uitkomen. het leven is delen maar je hoeft je niet altijd je weg te cijferen voor andermans interesses. houdt zij van shoppen wel laat haar doen. je moet niet mee omdat je je zogenaamd verplicht voelt.en een echte bad boy is in het begin leuk en meestal een durfal in bed en dat is alles. een man die kans maakt op een langdurig relatie is geen badboy. is zichzelf en beschikt over juiste waarden en normen.

 83. en o ja vrouwen vallen net als mannen op een schoon exemplaar.Iemand met good looks geeft meer opwinding voor de seks. eerlijk gezegd zie ik me niet vrijen met een vetzak of een man van twee koppen kleiner. Ik heb ondervonden dat echt verliefd worden iets instinctiefs is. alleen als de geestelijke aantrekking in harmonie is met het instinct dan kan men spreken van een relatie volgens mij.Een man die beiden heeft mooi en mooi karakter heb ik nog niet tegengekomen. En toch vind ik dat er meer vrouwen dan mannen kiezen met hun verstand ipv alleen hun hart. Maar onthou goed een veel te mooie doos kan je gaan vervelen als er niets inzit.

 84. ik ben een meisje van 16,
  en ik val JUIST op lieve jongens! en ik weet zeker dat er nog veel meer meisjes op lieve jongens vallen.
  en hé op elk pottje past een dekseltje ;)

 85. Idd goede leuke lieve mooie meiden zijn zeldzaam en christenlijke meisjes nog zeldzamer. Ik geef jullie allen een raad want heb met hetzelfde probleem gezeten. Ga naar de dichtsbijzijnde kerk, bekeer je en zoek een 100% christenlijk meisje op. Geloof me ze zal je waarderen hoe je bent , en hoe liever jij bent hoe beter( en uiterlijk is maar een hoofdbijzaak). Jullie zullen voor eeuwig gebonden worden door de belangerijkste gemeenschappelijke interesse en dat is jullie geloof in JEZUS. Bad boys wuhaha als ze daar opvalt weet je dat ze ook niet echt goed is. Het meisje dat op de bad boys valt krijg je alleen maar problemen mee want ze zijn ontrouw en gericht op zondigen, vroeg of laat zal ze voor jouw ondergang zorgen. Veel geluk!

 86. Ik herken me volledig in het artikel, interessant, want zo’n hufter levert ook een hoop stress en onzekerheid op, dus ik moet de voordelen blijven herhalen.

  Wat ik mis in het artikel is het volgende:
  kies je voor een ”lieve man” heb je een kans dat hij eigenlijk een rol speelt. Zo kom je ontzettend bedrogen uit als zijn liefde ”ineens” over is (en hij zegt dat hij niet langer meer op zijn tenen wil blijven lopen).
  Bij een klootzak calculeer je het risico hem kwijt te raken al in en ben je dankbaar om elke dag dat je nog samen bent. En ga er maar vanuit dat hij niet op zijn tenen loopt, maar gelijk zijn frustraties zal uiten. Als je echt van iemand houdt ben je daar blij om, omdat je dat kan gebruiken om jezelf te verbeteren.

  Het allermooiste is als een complete onbeschofte hufter heel langzaam, maar oprecht steeds liever wordt. Niemand gedraagt zich immers egoïstisch voor de lol, daar zit een hele psychologie achter.

 87. Jij gelooft dus echt in die sprookjes Sas? Vrouwen als jij vinden het dus blijkbaar heerlijk om in de ellende te zitten en besodemieterd te worden. Ik wens je er heel veel plezier mee, maar doe ons lieve jongens/mannen één plezier: blijf ook weg als het misgaat en kom niet klagen bij ons, kom ook niet terug als je 40 bent en ziet dat die hufter toch niet alles is, dan haken wij lieve jongens af..Geen behoefte aan een afgereden, afgetrapte boterham die haar mooiste en aantrekkelijkste tijd vergald heeft met een klootzak!

 88. Beste mannen,

  Jeetje, zo veel haat voor vrouwen, en maar roepen dat jullie lieve jongens zijn? Hypocrisie noemen ze dat. Ik ben zelf geen ster in het versieren, meer omdat ik geen jager ben, maar ik zet wel vallen uit. Mijn relaties met vrouwen zijn minder frequent maar zeker passievol geweest. Maar het idee dat je vrouwen, zelfs al lijken ze op elkaar met één kam met scheren is de eerste fout die je maakt. Ik heb meiden en vrouwen (In mijn begrip 24+ en volwassen gedrag) mogen mee maken in relaties, korte “flings” en echte goede vriendschappen. Één ding wat in ieder geval bij alle vrouwen heeft gespeeld, al mogen het er geen tientallen zijn, het zelfde geweest is; “Ik heb nooit meer energie in een vrouw gestopt dan eruit kwam”. Ik heb dus geen frustraties omdat mijn avances niks blijken uit te halen, en voel me dus ook niet klote als dat ‘chickie’ zoals jullie vrouwen graag noemen na een knip oog en twee bier doorgaat met Ahmed of Rivaldo. God, als ze daar trek in hebben komen ze toch niet bij mij, of jullie. En mochten jullie ook maar één moment denken dat jullie “recht hebben” op affectie van een vrouw terwijl haar persoonlijkheid je geen ruimte bied om in haar leven te kunnen staan ben je gewoon arrogant en zet je verkeerd in.

  Heb vrede met wie je bent, blijf rustig, en als je alleen maar “gold diggers” of “sletten” en wat jullie ze wel niet noemen tegen het lijf loopt, dat zit je op de verkeerde plek. Je kan lief zijn en nog steeds iemand “kapot” naaien. Je kan spannende dingen in het oor fluisteren zonder haar slipje in een volle zal naar beneden te trekken en je kan zeker een boeint gesprek volgen wat niet om je lul hoeft te gaan.

  Hou op met zeiken, ga naar een jazz festival of film, kunst zelfs klassieke muziek. God, alles wat niet mainstream is en je maakt goede kans om iets te vinden wat gezellig is. Ga naar singles avonden, uitstappjes en blijf alsjeblieft uit ‘disco’s’ en clubs waar de muziek zo hard staat dat je niet eens kunt praten, wat daar rond loopt is niet voor een gesprek in, en dat betekent dat jij je niet kan laten zien.

  Succes Jongens.

 89. Vrouwen hebben in principe niets tegen lieve jongens. Maar het blijven altijd goede vrienden en niet meer dan dat. Zoals al eerder gezegd: stoerheid is spannender en trekt een vrouw veel meer aan. Daarnaast is het uiterlijk een niet te onderschatten factor. Vrouwen hebben een groot repertoire aan clichés als ‘het gaat om het innerlijk’. Ze zeggen A, maar doen B, aantrekkelijke mannen zijn veel kansrijker. Helaas voor mannen die daar niet aan voldoen. De wereld is een Sociaal Darwinistisch toneel. Wie daar niet in mee kan gaan redt het niet. Geen enkel dier heeft de evolutie doorstaan door vriendelijk te zijn,

 90. Onzin, de grootste onzin dat vrouwen een te lieve jongen/man niet accepteren.
  Ik ken genoeg die een normale lieve betrokken jongen/man voor zichzelf willen hebben.
  Gewoon normaal, dan doe je al gek genoeg!!!!

 91. Saskia OMFG wat ben jij een naïeve trut met je achterlijke reddebadboy-syndroom. Begin lekker een relatie met een TBS-er. Die schijnen heel diep van binnen ook altijd van die aardige jongens te zijn. Volgens hun moedertjes dan he.

 92. Ik heb zelf al bijna een jaar een relatie met een lieve jongen. Ik wilde er eerst niets van weten, maar ik ben nu dolgelukkig. Vrouwen houden best van lieve jongens, maar nog meer van bad boys, omdat ze hopen dat zij de badboy kunnen veranderen. Een vrouw wil de reddende engel zijn. Vrouwen hopen op een sprookje, waarin zij de heldin zijn en de badboy verandert in een lieve man die de vrouw voor altijd op handen zal dragen.

  Reality check, sprookjes zijn niet voor niets sprookjes. Lieve mannen zijn te vertrouwen en houden oprecht van je.

 93. Livia, als je goed gelezen had zou je hebben gezien dat ik dus niet in die sprookjes geloof. Beetje snel op je teentjes getrapt?

 94. Beste mensen,

  Dit artikel is niet geheel onjuist, tuurlijk zijn er vrouwen die op ‘foute’ types vallen. In mijn ogen zijn dat onzekere vrouwen die niet weten hoe zij invulling aan hun leven moeten geven. Een vrouw die op zo’n bad boy valt, is of heel naief of vindt moreel besef niet belangrijk. Zeg eens, zou jij willen dat zo’n vrouw deel maakt uit jouw leven? Ik ben geen man, maar ik kan niet uitleggen hoe aantrekkelijk ik een lieve, eerlijke, betrouwbare, intellectuele en assertieve man vind. Een man die niet naar mijn uiterlijk kijkt, niet naar mijn ‘status’ of geld, maar gewoon naar de persoon wie ik ben. Dit soort jongens lijken wel niet te bestaan. Lieve jongens stappen niet op mij af, alleen de bad types. Bad guys/players vind ik zo afstotend! Maar ik ben ook iemand die moreel besef erg belangrijk vind en met gedragscodes is opgevoed.

  Kortom, blijf vooral jezelf! Haast met vrouwen is niet nodig, de juiste persoon ontmoeten komt met de tijd mee. Echter, werk wel aan jouw kwaliteiten (assertiviteit/sportiviteit/intellectualiteit enz.). Dit bericht is voor de ‘lieve jongens’ die de moed willen opgeven, ik kon het niet laten..

 95. Wat aardig dat je deze reactie schreef, echt! Maar helaas werkt het niet om lief en aardig te zijn..
  Moeders, leraressen en overige opvoeders moeten daarom stoppen om jongens het gevoel proberen te geven dat hun seksuele bedoelingen slecht zijn, en dat vrouwen zogenaamd willen dat een man lief en afwachtend is. Eenmaal aangeleerd zal dit type man er altijd alles aan doen om een vrouw te bewijzen dat ze veilig is bij hem, totdat zij ‘een signaal’ geeft. Keer op keer zal hij dit doen omdat hij niet beter weet dan dat hij geen recht op ‘verzoeken’ heeft. Dit straalt hij vervolgens uit waardoor een vrouw die op zoek is naar seks meteen kan zien dat hij niet geoefend is.
  Het wrange is dat vrouwen in seksueel opzicht van mannen verwachten dat ze durf, ervaring en zelfvertrouwen laten zien.
  Het type man dat ik boven in de tekst beschrijf zal begrijpen dat hij, door zijn gebrek aan ervaring, reden heeft om te twijfelen of hij aan de seksuele eisen van vrouwen zou kunnen voldoen. Met als gevolg dat zijn zelfvertrouwen tot een dieptepunt wegzakt. Wat vervolgens weer een kenmerk is waar vrouwen mannen om afwijzen.
  Niets doet meer pijn dan te weten dat een vrouwelijke collega of vriendin een ander om zijn overtuigingskracht en zijn seksuele inspanningen waardeert, terwijl jijzelf de impliciete belofte van ‘veiligheid en afwachten’ nooit mag breken. Het gaat dan niet eens om de seks op zich, maar om het gevoel van oneerlijke behandeling.
  Iets wat vrouwen niet weten is dat de vicieuze cirkel zoals hierboven beschreven, waar veel (lieve)mannen in vastzitten, een belangrijke drijfveer kan zijn achter de wens tot zelfdoding. Een droevige blinde vlek in de erfenis van het feminisme.

  Wanneer vrouwen op een duidelijke manier communiceren over wat zij willen zullen mannen deze wensen en grenzen leren begrijpen en respecteren.
  In de huidige situatie is er onduidelijkheid en ontbreken aanwijzingen die jongens en mannen kunnen volgen. Het gevolg is dat zij zelf moeten zien te ontdekken wat werkt. Bij (te)lieve mannen speelt de opvoeding hen dus parten, en met dank aan hen zegevieren de Bad Boys…

 96. Ik ben zelf een meisje van 17 jaar , en ik hou niet van jongens die me als een prinses ofzo behandelen.
  dat ze lief zijn is goed, maar weet ook dat meisjes het juist grappig vinden als je ze niet als een breekbaar ding behandelt.
  het is leuk als je soms opmerkingen of dingen naar elkaar maakt , zolang het maar niet kwetsend is .
  ik weet niet of jullie snappen watik bedoel maar ik heb me mening geprobeert te zeggen .
  Xx

 97. Met dit artikel ben ik het wel eens op 1 ding na. Vanwaar het ‘niet verzorgd’ zijn en het geen zeep kennen verhaal. Vinden vrouwen het fijn als een man stinkt naar zweet, gele bedorven tanden heeft en met opgedroogde voedselresten leeft. Of duid je hier meer op het feit half geschoren rocker badguy. Deze zijn namelijk ook nog wel verzorgd en ruiken lekker op een stoere manier. Ogen met een ‘I-Don’t-Give-A-F*ck-look’. Ik denk dat vrouwen juist van verzorgde mannen houden maar op een onheilige manier. Zou je jezelf even hierin kunnen verklaren.

 98. Dit gaat over de Nederlandse vrouwen ja! Ze vinden mij super knap maar altijd te lief, en geloof me ik ben echt niet saai hoor, maar ik ben nog 1 van de zeldzame mensen in Nederland met een goed en zuiver hart! Gelukkig heb ik nu een vrouw uit Zuid-Amerika daar waarderen ze lieve mannen enorm. Alle vrouwen willen daar een lieve, goede, betrouwbare man (en ze zijn nog bloedmooi ook, en dat ze op geld uit zijn is onzin want die van mij is vergeleken bij mij erg rijk). Dus alle lieve Nederlandse mannen ga eens op vakantie naar Zuid-Amerika, en dan naar plekken waar weinig toeristen komen (anders ga je alleen maar hoeren ontmoeten). En je hebt binnen no-time een upperclass supermodel die mannen uit haar eigen land haat ivm dominantie en macho gedoe. Dus hoe je moeder je heeft opgevoed! Is daar perfect! Schaam je nergens voor er zijn steeds meer Nederlandse mannen van aantrekkelijk tot lelijk en van jong tot oud die kiezen voor een Zuid-Amerikaanse vrouw. Laat die badboys maar over aan de Nederlandse vrouw, als je eenmaal een latina hebt gehad wil je nooit meer iets anders!

 99. Het feit dat alle vouwen hier over 1 kan worden geschoren is al foute boel. Een vrouw versieren is niet moeilijk je moet gewoon jezelf durven zijn en dit te tonen. Dan kom je vanzelf in contact met de vrouwen die bij je passen.

  Probleem is echter, dat niet veel mensen echt zichzelf durven te zijn.

 100. Hey Spongebob,

  Goed om te horen dat jij in ieder geval wel een prachtige vrouw hebt gevonden, ondanks dat jij een lieve man bent met een goed hart ;-).
  Ook leuk om bevestigd te krijgen dat er nog genoeg vrouwen bestaan, bij wie je als man de veiligheid kunt vinden om je kwestbaar op te mogen stellen. Want dat is eigenlijk de kern van het verhaal: vrouwen die vertellen dat ze onveilig voor ons zijn. Mannen moeten sterk en weerbaar zijn, anders wordt over ze heen gelopen. Beetje jammer dat deze vrouwen ook moeder worden…, en vaak moeder van een zoon !

  Zelf ben ik ook een aardige en zorgzame man, en inderdaad, vrouwen zien mij dan niet staan. Wanneer ze mij voor het eerst zien wel…, maar zodra ze een tijdje met me praten willen ze hun levensverhaal met mij delen en ‘verander ik’ in een vriend.
  Met vrienden-zijn is niets mis maar wanneer het iedere keer gebeurt kwetst het op een gegeven moment enorm.

  Om de proef op de som te nemen ben ik mij eens anders gaan gedragen. Ik sprak een vreemde vrouw aan en ik deed me stoerder voor dan ik eigenlijk ben.
  Wat denk je?! ..we spraken nog een keer af en na de derde ontmoeting ging ze mee naar boven, liet zich tegen de muur duwen, en de rest laat zich raden.
  Zie ik dit als een overwinning…? Absoluut niet!, eerder als het tegendeel. Ik deed immers mijn best om mezelf niet te zijn.

  Ik denk dat vrouwen vooral vooroordelen hebben over aardige en zorgzame mannen. Vooroordelen over dat wij in bed niet genoeg durven of kunnen. Deze vooroordelen zijn dan in ieder geval onwaar: elke man heeft een seksueel instinct en is zowieso fysiek sterker dan een vrouw. Het is alleen een kwestie van ‘even lospeuteren’ en zelfs een heel verlegen man kan zijn krachten ontdekken !

  Maar !!! Ik vind niet dat wij ‘lieve mannen’ hoeven te veranderen.. Keer op keer hoor je vrouwen klagen over mannen: Mannen luisteren niet, zijn gevoelloos, niet te vertrouwen, gaan vreemd, plaatsen zichzelf eerst, etc., etc…
  Waarom blijven vrouwen dan najagen wat ze toch niet kunnen houden…?
  Who cares…!!!
  WIJ zijn er niet om dat probleem voor hen op te lossen. Er zijn voldoende leuke vrouwen die wel zien dat een man een mens is met gevoel en talenten. Met een beetje meer zelfvertrouwen kunnen ook lieve mannen zo’n vrouw ontmoeten !

  Tips voor mannen die verlegen zijn of zelfs angst voelen en daardoor geen contact durven te leggen met vrouwen:
  Bouw aan jezelf, stapje voor stapje! …zelfs de beste vrouwenversierder was ooit een jongetje die geen vrouwen kon versieren. Ergens heeft dit jongetje een bepaalde weg genomen, waardoor hij wel zelfvertrouwen heeft ontwikkeld en jij niet. Door alsnog deze weg af te leggen kun je in ieder een deel van zijn gave verinnerlijken.

  1. Zeg vrouwen gedag! …probeer gewoon eens één week (of twee) zoveel mogelijk vrouwen gedag te zeggen als ze passeren. Je zult zien dat best veel vrouwen naar je zullen lachen en je teruggroeten. Tuurlijk zal je ook vrouwen treffen die jou negeren of boos aankijken, maar omdat je niet opgeeft zal je zien dat je vanzelf weer een vrouw treft die naar je lacht.
  Wanneer je dit een tijdje volhoud merk je dat jouw zelfvertrouwen iets groeit en dit straal je uit. vrouwen zien dat aan je en kijken je vanzelf al iets langer aan dan wanneer je niet naar ze kijkt. Het wordt dus makkelijker om oogcontact te maken en te ze groeten!
  2. Plak aan een begroeting één of twee zinnen vast! …wanneer je merkt dat je het niet meer eng vind om vrouwen te begroeten, maak dan eens een korte opmerking of stel een praktische vraag (bijvoorbeeld in de supermarkt). Laat het hierbij en ga vriendelijk weer heen, jij hebt de controle. Door dit te oefenen zal je gaan uitstralen dat jij gewend bent om die ruimte even in te mogen nemen. Vrouwen hebben daar respect voor en dat is goed voor jou om te ervaren.
  3. Formuleer een simpel gespreksdoel! …wanneer je merkt dat je het makkelijk vind om vrouwen te begroeten en aan te spreken kun je voor jezelf een doel kiezen, bijvoorbeeld: “Wanneer ik een leuke vrouw zie wil ik weten hoe ze heet en wat voor werk ze doet…”. Ga hier vervolgens mee oefenen…, ook al lukt het niet meteen, je bent al echt goed op weg (kijk maar terug naar stap 1.) !!!
  4. Maak het contact langer! …wanneer je merkt dat het je lukt om contact te leggen en een gesprek aan te knopen, ga dan ergens heen waar vrouwen zijn en waar een logische aanleiding te vinden is om iemand voor een langer gesprek uit te nodigen (dit kan alles zijn, van dierentuin, concert(tijdens drinken halen), tot museum, of wanneer je een hond hebt: in het park).
  Ga daar het gesprek met een vrouw aan en probeer te ontdekken of jullie dingen gemeen hebben of juist niet. Wees niet bang om ook jouw mening te geven en uit te leggen…, wanneer je heel de tijd alleen maar ‘ja’ knikt op alles wat ze zegt, kom je in de ‘friendzone’ !
  Als je in één van de gesprekken die je oefent merkt dat er een klik is, wacht dan niet tot deze piek weer weg is maar probeer op dat moment iets voor een volgende keer af te spreken en verlaat het gesprek (je hebt een date!).
  5. Maak lol! …wanneer je elkaar weer ziet, spreek dan ergens af waar voldoende ruimte voor jullie interactie is, maar waar ook voldoende afleiding is (Ga niet uit eten of ergens zitten waar je alleen op elkaar gericht kunt zijn. Dit roept veel spanning op en dan kun je in geremd gedrag terugvallen). Doe samen iets leuks zoals ‘indoor snowboarden’ of ga naar een film, of optreden van jullie favoriete band. Samen beleefde emoties worden zo de basis van jullie interacties.
  6. Aftasten mag! …wanneer je samen lol maakt of hebt gehad, mag je best kijken hoe ze reageert als je bijvoorbeeld haar schouder aanraakt. Reageert ze niet? …doe het dan niet meer, uit respect. Kijkt ze vriendelijk en een beetje verlegen? ..tricky!!, kan beleefdheid zijn, dus laat het liever. Raakt ze jou terug-aan? ..je mag haar gerust vaker proberen aan te raken. Probeer wanneer je naast elkaar loopt eens zachtjes tegen haar aan te botsen en dan weer normaal te lopen. Herhaal dit één of twee keer.. Duwt ze als reactie zacht tegen jou aan tijdens het lopen ? Bingo vriend !!! Of liever gezegd: Exit Vriend !!! Geen friendzone dit keer ;-)
  Loop een tijdje samen zo door……zoek haar hand en hou deze een tijdje vast……, stop met lopen en draai jezelf naar haar toe…., ze wil misschien met je zoenen :-)

  Mijn zus zei eens tegen mij: “Vrouwen weten heus wel dat mannen mannen zijn.., wanneer wij op date gaan weten we dus dat we iets kunnen verwachten. Als we iets vooraf echt al niet willen gaan we niet met je op date!”….. “Van een goede vriend verwachten we nou eenmaal dat hij oprecht is en geen bijbedoelingen heeft, anders moet hij zich niet als vriend voordoen..”.

  Waar mannen te weinig credits om krijgen is dat wij maar één instrument hebben om (seksueel)contac met vrouwen te zoeken: ons gedrag. Wij mogen ons niet opmaken of seksueel kleden om vervolgens af te wachten of een vrouw ons komt versieren. Voel je als man dus niet bezwaard om een stappenplan in je hoofd te hebben…, het is beter dan gestuntel.

  Wees wel oprecht en respectvol !!

  Hopelijk heeft iemand hier iets aan. Al is het maar één iemand die er mee geholpen is, dan ben ik echt gelukkig !!

  Groet,
  ferenc

 101. @Ferenc

  Je hebt de dingen heel goed omschreven, maar dan komt nog een volgende punt wat mij dwars zit. Jij omschrijft een bepaald gedrag dat je op het moment bij een bijzijn vrouw zou moeten aannemen, zoals zeker over komen, respect vol over komen en vooral eerlijk. En de laatste twee ben ik zeker met je eens; respect en eerlijkheid. Maar uiteindelijk veranderd je karakter daar niet door, je bent zoals je bent. Je aanvaard mekaar zoals je bent. Dat sprookje over liefde op het eerste gezicht is gebaseerd op het vallen van een masker. Iedereen heeft een eerste gezicht. En daarin vallen de meeste vrouwen mee door de mand, want zie hoeveel mensen van mekaar scheiden waarbij kinderen in het spel zijn. Dat komt omdat die eerste gezicht van dat begin er ineens niet meer is, en is er te snel op elkaar uitgekeken. En vreemd gaan of scheiden is vandaag de dag als een rage geworden over de gehele wereld. Iedereen lijkt trots te wezen wanneer ze zeggen: ik ben gescheiden of ik ben vreemd gegaan.

  Ik heb zoveel relaties kapot zien gaan, in mijn eigen leven heb ik het genoeg mee gemaakt. De ene viel op de filiaal leider en de ander ging al een half jaar vreemd van de twee jaar relatie, en weer een ander ging er vandoor met haar collega na een jaar lang. En daar tussen in heb ik wel tientallen dates gehad waarin ik bij allemaal ben afgewezen. Dan is het logisch dat je op gegeven moment onzeker en bang begint te worden. En nu ben ik zelfs zo ver gekomen dat die hele verkering brut mij niks meer interesseert. Ik heb zelfs gelezen dat romantiek ook maar een uitvinding is door een filosoof uit 1800, en sindsdien ik dat allemaal weet interesseert mij die hele liefde brut niks meer. Er worden vandaag de dag torenhoge eisen gesteld wat ik teveel ervaar, ook om me heen. Ja ik had ook een graag een gezin willen hebben, zoals mijn beide zussen en broer het hebben. Ja, het voelt niet lekker om te weten dat je geen vrouw kunt krijgen en daarbij dus nooit geen gezin zal kunnen stichten. Maar aan de andere kant heb ik ook zoiets; laat maar… die liefde die ik in deze wereld zie is oppervlakkig, teveel eisend wat eigenlijk niet nodig is.

  Ik heb soms nachten gehad dat ik zat te huilen als een klein kind, alleen om dit soort dingen. Nou dat laat ik echt nooit meer toe. Ware is liefde is onvoorwaardelijk, maar de liefde in deze wereld is voorwaardelijk, anders zouden er niet zoveel eisen word gesteld. En nu heb ik schijt aan de liefde van deze wereld. Kijk, door af te wezen worden en teleurgesteld te worden maakt je wel hard waardoor je steeds harder begint op te stellen, en dan op gegeven moment doet die liefde je niks meer.

  En nu is het ook zo… dat wanneer vrouwen mij voorbij gaan, ik ze zelfs niet eens maar kijk. Kijk afgewezen worden keer op keer begint op gegeven moment zijn tol te eisen, en dan kijk je er niet meer naar. Ik heb gelukkig mijn hobbys nog die ik nog wat kan doen, maar de rest erom heen intereseert me gewoon niks meer.

  Iedereen heeft een grens, vooral wanneer je keer op keer afgewezen word, en ik heb er alles aan geprobeerd, mij zelf proberen te veranderen etc. Maar heeft nooit iets opgeleverd. Maar ik ben nu ook zodanig geworden. Zie ik man en vrouw uit mekaar gaan, omdat de vrouw ineens niks meer in hem ziet, dan ben ik de gene die lacht, en dan zeg ik: ja vrouwtje…. jij hebt voor hem gekozen, dus de gevolgen daarvan zijn ook voor jou.

  En bovendien wat je niet hebt kun je ook niet verliezen, geen risico s dat je iemand moet verliezen. En wat je niet hebt kun je ook niet missen. En zo denk ik er momenteel over.

  Ware liefde is niet gebaseerd op het eerste gezicht wat bij velen altijd een eerste klik gevoel geeft. Liefde is niet gebaseerd op seksualiteit, seks is een bijzaak en niet een hoofdzaak. Maar omdat vandaag de dag mensen seks als hoofdzaak zien, zie je hoe huwelijken en relaties stranden. Ja, eigen schuld dan he. Ja, seks is lekker misschien, maar dit mag nooit de hoofdzaak worden van je relaties. En bovendien; jeuk is erger dan pijn.

  Liefde is gebaseerd op de harten die ineen smelten en in oprechtheid met mekaar omgaan, in tederheid, lankmoedigheid, zachtmoedigheid en liefde.

 102. Sjouke,
  Ik ben ook bijna net zo ver als jij dat het me geen bout meer interesseert. Als je met kunst en vliegwerk een relatie probeert te krijgen en je daarbij je eigen persoonlijkheid moet verstoppen dan maar niet..vind het wel heel jammer, want het alleen zijn begint me ook behoorlijk te irriteren, maar niet ten koste van alles..Ik hoef in elk geval niet bang te zijn het risico te lopen met een vrouw opgescheept te zitten die vreemdgaat, wat tegenwoordig nogal mode schijnt te zijn! Maar wie weet, als het me gegund is, kom ik ooit nog eens een eerlijke en leuke/aantrekkelijke dame tegen.

 103. @Peter

  Ik richt mij niet eens meer op relaties brut. Ik richt op mijn eigen leven. Wat die vrouwen willen ze doen maar.

  En net zoals je zegt: vreemd gaan is vandaag de dag de mode geworden. Vroeger hoefde je dat niet uit te halen. In de moslims landen hoef je dat soort streken niet uit te halen. Wat dat betreft hebben wij een waardeloze wetgeving en veel te licht allemaal.

  Terwijl overspel(vreemd gaan) in werkelijkheid een overtreding is, word het vandaag gezien als iets normaals. Vreemd gaan word zelfs aangeprezen, zie maar eens op TV, roddelbladen etc. Overal ondersteunen ze dat.

  Ik heb veel boeken gelezen over vrouw verleiden, van vrouwverleiden.nl. Maar als ik het goed lees is het uiteindelijk allemaal gebaseerd op winnen van een ander. Is een vrouw een prijs of zo die je moet winnen? Een prijs is iets wat je eigen maakt, en je eigendom word. Maar een vrouw is geen eigendom en dus ook geen prijs. Al die leugentjes die door de laatste 2 eeuwen heen zijn verspreid over romantiek en liefde heeft ons volk besmet. En iedereen doet er aan mee. In die boeken word geleerd hoe je een bepaald gedragspatroon moet opstellen bij jezelf, met andere woorden; je kunt dus je zelf niet zijn. In deze verrotte maatschappij leren ze je via de tv, kranten en radio hoe je je anders voor moet doen(gedragspatroon aannemen) om een vrouw te kunnen verleiden. Verleiden is ook maar een negatieve uitspraak, ik ben geen verleider. Verleider is iemand door de mand laten vallen door je mooie praatjes en veel belovende woorden. Verleiding is kwaadheid en is puur op eigen begeerte gebaseerd, daarin zit totaal geen echte liefde in.

  Vrouw verleiden betekend een vrouw bedriegen, want je doet je op dat moment eventjes liever voor of mooier voor of zekerder voor etc. En dan eenmaal als je iets met zo´n vrouw hebt, gaat ze je ware aard leren kennen, en alsnog bij je weg gaat omdat ze dan pas merkt dat die mooie gladde, stoere praatjes enkel een oppervlakkigheid is van zo´n jongen. Ja, en weer een relatie onnodig naar de knoppen. Puur omdat het komt om die maskers die men draagt.

  Och, ik heb ´t zo vaak zien gebeuren om me heen dat jongens zich bij de eerste ontmoeting, in de eerste paar jaren of maanden zich mooier voor doen, en dan komt de sleur om de hoek kijken, en dan valt langzamerhand dat masker van zo´n jongen, meisje teleurgesteld en die jongen is weer single. Ja, hoe dom kun je wezen om mee te doen met deze verrotte maatschappij? Men ziet toch wel dat deze verrotte maatschappij enkel de afgrond bied, of niet?

  En peter, wees niet getreurd, in plaats van dat dit jou over komt, overkomt het juist die anderen omdat jij en ik afstand houden van die relaties brut, omdat wij ons zelf durven te zijn. Wil je stoer wezen? Blijf dan jezelf. Want een eerlijk mens is een kwetsbare mens. Raar dat onze maatschappij dat allemaal vernield en iedereen doet er maar aan mee.

  Word het niet tijd dat we daarin veranderen? En Peter je moet, als je op zoek naar een vrouw bent, zeker niet kijken naar de mooie buitenkant van vrouwen. Want meestal is de binnenkant verrot, en dan zit jij met de gebakken peren. Kijk misschien eens wat meer naar de minder bedeelde vrouwen die minder aantrekkelijker zijn, geloof me daarmee word je pas gelukkig, dan pas heb je kans op een lange vaste relatie. De mooie buitenkant van vrouw zijn prachtig om naar te kijken, maar om ermee om te gaan zal je merken dat je met angsten en onzekerheid leeft, want dezen zijn het die vaak heel gauw vreemd gaan als het hun niet genoeg zinnigst. Kijk peter, vrouwen vandaag de dag, vooral de knappe vrouwen, hebben een bepaalde drang waar jij en ik niet aan kunnen voldoen, maar een dag zal hun uiterlijk komen te vervallen. En misschien wanneer je een niet aantrekkelijke vrouw hebt getroffen dan zul je merken dat je op gegeven moment van haar begint te houden, want niet haar uiterlijk is datgene waar je met je hart van kunt houden, maar haar binnenkant die altijd jong blijft en mooi blijft. Schoonheid zit juist vanbinnen.

  En hoe langer je dan met zo´n vrouw om gaat hoe meer je gaat kijken naar haar persoonlijkheid. Het gaat er niet om hoe iemand is, het gaat er om van wie iemand is en van wat ze is. De waarde van een oprechte en eerlijke vrouw vind je in de kern van haar hart.

 104. Beste Sjouke, ik begrijp niet zo goed waarom jij op dit forum blijft hangen. Met je melancholische verhalen ontneem je ieder sprankje hoop bij andere lezers. Niet iedere relatie is gedoemd te mislukken, mijn ouders zijn bijvoorbeeld al jaren dolgelukkig samen, en ik zit zelf in een fijne, gezonde relatie. Het is naar dat je zo veel slechte ervaringen hebt met vrouwen, maar er is wel degelijk liefde te vinden in dit land en op deze wereld. Jouw opdringerige pessimisme irriteert me daarom enorm.

 105. Ik citeer: Mannen die in bedwang moeten worden gehouden omdat ze de natuurlijke neiging hebben om zich niet met één enkele vrouw tevreden te stellen, vormen een onweerstaanbare uitdagingen voor het vrouwelijk schoon.

  Het lijkt wel of het om een beest gaat i.p.v een mens..
  Mannen hebben ook geloof,hoop en liefde., en een gezonde geest kan zijn driften beheersen.Gelukkig zijn er ook veel vrouwen die respect hebben voor mannen die zich kunnen beheersen ,kunnen bewingen.Van nature horen we juist WEL met 1 enkele vrouw te vreden te stellen,kijk naar adam en eva.
  dat is de natuur zoals God het wou!

 106. @Richard

  Goed gezegd richard! Precies zoals God het bedoeld heeft, dat bedoelde ik dus ook. Vroeger had abraham wel meerdere vrouwen maar dat was bedoeld om zijn nageslacht(nazaden) te vermeerderen. En sinds de komst van Jezus is dat allemaal veranderd, en is dat niet meer nodig.

  Gisteren zat ik bij een kameraad van mij, en daarvan weer een kameraad van en die zijn vrouw heeft hem ook al verlaten onverwachts, twee kinderen hebben ze. Mijn eigen kameraad zijn vrouw heeft hem ook verlaten en is met een drugs figuur verder gegaan en zit nu aan de spuiterij, die nieuwe vent van haar heeft haar eigen zoontje in frieskast gezet, en heeft wel hem eens met ducktape vast gebonden en in de kelder gezet, met zo’n man gaat zijn ex vriendin nou mee om. Nu heeft hij gelukkig de volledige voogdij gekregen over zijn vrouw. Ik heb zelf in mijn eigen familie al genoeg gezien over vreemd gaan, je vertrouwen gaat daardoor weg. Ja de ene is voor het geluk geboren en de ander voor het ongeluk, das het verschil. En ik ben voor het ongeluk geboren.

  @Anne-jet

  Jij bent misschien gelukkig en dat gun ik je van harte, maar er zijn meer mensen hier met dezelfde ervaringen als ik. En zij vinden het prettig dat zij zichzelf ergens in herkennen, daarin voelen zij zich dan weer begrepen. Dus, zal ik er nooit mee ophouden. En als jij je daaraan irriteert dan betekend het ergens dat je het toch wel weet. Als je moeite hebt met de waarheid en liever mee loopt met de meerderheid in deze verrotte maatschappij dan is dat jouw keuze. Maar er zijn ook enkelingen die niet mee lopen met de meerderheid, die naar hun zeggen, met de tijd mee gaan, want dat is ook zo’n hype. Mensen zeggen dan dat je met de tijd moet mee gaan, met andere woorden, je aanpassen aan de tijd waarin je leeft. Dus dat zegt al genoeg. Mee gaan met deze tijd betekend mee gaan in de leugens. Een mens die zichzelf durft te zijn zou anders denken dan de meerderheid.

  Deze wereld kent ook heus wel liefde maar dat is maar voor één nacht of een paar jaar. Maar de liefde zoals het behoord te wezen is er niet meer. Mijn kameraad heeft 10 jaar lang een relatie gehad en zij is ervandoor gegaan met een drugsfiguur. Na 10 jaar dat je vrouw je verlaat omdat zij liever de andere kant aanhangt. Vertrouwen is ver te zoeken, je kunt aan de buitenkant verder niks zien dat is nou juist het moeilijke ervan. Ik wou dat ik meteen verder kon zien of het met een meid iets zou kunnen worden of niet. Stel je voor je bent 10 jaar bij mekaar en na 10 jaar zegt ze: bekijk het maar. Nou zit je weer in de pijn. Lekker is dat.

  Die risico’s zou ik echt niet willen lopen.

 107. Lees dit eens:
  http://www.trendystyle.net/liefderomantiek/vrouwen-willen-ideale-echtgenoot.html

  Als ik het hier goed lees wordt type loverboy aangeraden, maar bij de vrouwensite staat dat er weinig vrouwen op het Loverboy type vallen.
  ALLE VROUWEN ZIJN ANDERS, DUS WEES JEZELF EN JE PERFECTE ‘MATCH’ ZUL JE ZEKER VINDEN!!!

  Tip aan de mede-mannen:
  Check ook eens trendystyle.net om te zien wat er (meestal) in een vrouwelijk hoofd omgaat, wat zij belangrijk vind en waar je op moet letten.
  Om de persoonlijke mening van vrouwen te verkrijgen is het een aanrader om hun blog eens te checken.

  Bovenstaand is géén reclame, maar een tip.

  Ik ben single, nog nooit ontknaapt, ontgroend of hoe je het ook wilt noemen, maar één ding weet ik.
  Het gaat niet alleen om hoe mooi een vrouw is of dat ze ergens heel goed in is, het gaat erom dat je écht wat voor haar voelt en geen one night stand wil.
  Op school ben ik verliefd op een meisje, ze is heel lief en aardig, in haar buurt blozen mijn wangen en kan ik ineens niet uit mijn woorden komen, terwijl ik over het algemeen de mensen de oren van het hoofd praat.
  Ook heeft ze een spierziekte, waardoor lange, inspannende activiteiten moeilijk gaan, maar ook lopen en fietsen gaat wel eens niet.
  Dit zou geen probleem moeten zijn en dat is het ook niet (in ieder geval voor mij). Veel mensen zouden haar slechts een blok aan hun been vinden, maar dat is ze niet, ze heeft alleen een beetje hulp nodig en dan is ze weer vrolijk en energiek als normaal.

  Wanneer er fysieke gebreken zijn (ziektes, aandoeningen, dat soort dingen) moet dit je niet in de weg kunnen staan! Al is ze blind dan pak je haar bij d’r arm en fiets je een keer niet naar de AH

 108. Iemand die knap, vlot, stoer of open is springt gewoon eerder in het oog, that’s all. Dat soort mensen benadert van nature ook makkelijker mensen en hebben daardoor ook meer kansen. Mensen vallen best wel voor wat spontaniteit. (zowel man als vrouw) Als iemand heerlijk vrij door de menigte beweegt en met iedereen “aanpapt” ben ik altijd jaloers. Is deze persoon een vrouw, dan heb ik snel een soort van verliefdheidsgevoelens. Voor onzekere, verlegen of introverte mensen is dit wel even wat anders. Als we al contact zoeken moeten we ons eerst over 15 drempels heen zetten en mocht de eerste poging mislukken, dan druipen we af met in ons hoofd dat niemand ons leuk vind. (want voor ons onzekere types is die ene poging bij die ene vrouw een prima maatstaaf om te besluiten dat alle 3,25 miljard vrouwen op aarde ons niet leuk vinden en nooit leuk zullen vinden)

  Ik geloof er geen hol van dat vrouwen vallen op bad boys. Misschien tijdelijk. Omdat het best even spannend is. Of misschien omdat ze hopen dat het stiekem van binnen een hele lieve, betrokken man is. Kom op lieve, verlegen en betrouwbare mannen, hou je zelf niet voor de gek. Wie verlangt er nou naar een slechte partner!?! Wake up!! Alleen je moet wel laten weten dat je bestaat. Als vrouwen uitsluitend benaderd worden door “bad boys” dan kunnen ze dus kiezen uit bad boys en ehh… bad boys…maar uitsluitend en alleen (en ik val in herhalingen) omdat ze stiekem hoopt dat er een lieve romantische man in die badboy zit verscholen. Die er gewoon staat wanneer het nodig is en haar de mooiste vrouw op aarde vindt en later goed voor de kinderen zal zorgen. Niemand met gezond verstand en normaal gevoel voor eigenwaarde verlangt er naar om genegeerd, verwaarloost en besodemieterd te worden. Ook niet die vrouwen waar jullie zo op afgeven.

 109. Balans is waar t om draait. Lief en ‘bad’ in een spannende mix. Voor dat stereotype vrouw die voor de 100% badboy gaat: veel plezier ermee! Zo n vrouw wil toch ook niemand. Valt het dan niet op dat ook die vrouwen altijd dezelfde typetjes zijn.. Altijd op de voorgrond, nepnagels, grote tieten, kleine rokjes… Drinken meer dan jij zelf aan zou kunnen.. Altijd bezig met lijnen en wegen max 50kg (49 zonder make-up) Ja op t eerste gezicht ziet het er leuk uit.. (Sexueel aantrekkelijke bedbeesten) Ja ze maken nogal makkelijk contact. Maar zou je er echt mee willen leven??? Zoek balans voor jezelf, hou van jezelf. Als je in alle opzichten van jezelf houd is dat opzich al aantrekkelijk genoeg voor mooie lieve leuke vrouwen die ook van zichzelf houden. Ga voor puur, ga voor echt! Maargoed ik heb makkelijk praten… Ik weet dat ik zelf een mix ben… Super lief.. Maar n badboy… En beide eigenschappen hebben me genoeg laten zien… Positief en negatief. Leren doe je door vallen en opstaan.

 110. ik vind dat mannen leuker zijn als ze lief en behulpzaam en gevoelig zijn, meestal zijn de mannen die zich ongeloofelijk stoer gedragen eigenlijk heel zacht en onzeker.. dus waarschijnlijk is dat het gene wat een vrouw opvalt en zo nieuwschierig word wat er achter dat macho gedrag zit. =)

 111. Geniaal dit! Echt!
  Eerste gedeelte, heel veel van waar denk ik over het algemeen. Linn ook erg goeie opmerking!
  Zelf ben ik dan alleen weer een vervelende, niet standaard, vrouw die het liefst een lieve man heeft waartegen je lekker weg kan kruipen op de bank en in bed en altijd je verhaal tegen kan vertellen, iemand die je vertrouwd en idd helemaal jezelf bij kan zijn. Alleen dat stoute randje is ook leuk.. Mijn mening: Bij mij komt dat omdat ik zelf denk ik wel kan zeggen een stoere meid te zijn, en dus ook wel is wil dat een man me ‘aankan’ en wel De Man is laat maar zeggen.
  Ik zou graag allebei willen, de man/badboy die me intoom houd wanneer dat moet of zo uitkomt. Maar ook de lieve zachte man die je knuffelt, lief hebt, niet vreemdgaat, de deur voor je openhoud en Betaald bij in ieder geval de eerste date! Of wat leuks voor je mee neemt als je gaat daten.. Dat gaat gebeurd niet meer en dat is jammer!
  Wees idd jezelf (zelf ook moeite mee dus ken het probleem..), maar als lieve man een vrouw ‘lokt’ met trucjes zodat ze er achter komt wat voor geweldige gozer je bent als je jezelf bent is helemaal niks mis mee hoor..! En als ze je dan niet meer moet is ze je niet waard.. ;)

 112. Ik vind het de grootste onzin! Het is juist andersom, mannen vallen niet op lievevrouwen. Ze zien ze niet staan of vinden ze alleen maar irritant.

 113. @Carla,

  klopt lieve vrouwen zijn vreselijk irritant.
  Ik heb liever een vrouw die iedere avond het complete serviesgoed naar mijn hoofd gooit, scenes schopt op straat, me voor lul zet waar mijn vrienden bij zijn en me alleen maar verteld wat ik fout doe. Heel begerenswaardig :-(

 114. Ik vind te lief ook vaak wel irritant, dan gaat ie hele tijd om knuffels vragen enzo.. beetje te klef.. nee moet ook goed ruzie kunnen maken =) !
  & heel belangrijk allebei eigen hobby, tijd voor jezelf.. die te lieve mannen willen het liefst alleen maar met je op de bank zitten & geloof me daar krijg je vierkante oogjes van!!

  Haha. X

 115. @linn

  Dus jij vind het kwaad mooi en leuk? Zegt genoeg over jezelf zo. Ja ik ben 28 jaar oud, ik was vanaf mijn 17e al uit op een vaste relatie, trouwen, kinderen krijgen etc. Vaste plaats thuis, vrouw en kinderen die op me wachten wanneer ik uit werk kom. En dan ’s avonds heerlijk samen met vrouw en kinderen op de bank zitten. Heerlijk is dat.

  Maar ja… aangezien ik geen vrouw meer vertrouw en aangezien vrouwen net zoals jou zijn, zie ik geen kans in voor mij. Dus lekker maar vrijgezel blijven dan loop je ook geen risico’s. Wat je niet hebt kun je ook niet kwijt raken, en wat je niet hebt mis je niet.

 116. @Sjouke,
  doe eens niet zo overdreven!

  Wat Linn bedoeld met ruzie maken is dat ze het fijn vind als er wat tegengas wordt gegeven in de relatie en dus geen man die alles goed vind en alleen maar: “ja schatje” “nee schatje” en “natuurlijk schatje” zegt.
  En ook geen man die niet in staat is zichzelf te vermaken en zijn leven volledig richt op de vrouw en daar ook al zijn vrije tijd aan wil besteden.

  Jouw taalgebruik “aangezien ik geen vrouw meer vertrouw” en “aangezien vrouwen net zoals jij zijn” zijn natuurlijk nietsverhullend als het gaat om jouw persoonlijke frustraties maar ook niet echt passend voor jouw leeftijd vind ik.
  Niet iedereen vind het fijn om als een kasplantje door het leven te gaan.
  Een jonge kerel die er al vanaf zijn 17e naar verlangt om ’s avonds op de bank te zitten? :-(
  Ik ken je natuurlijk niet en kan ook niet oordelen aan de hand van 1 reactie maar jeetje…ben je ergens bang voor? Get a life!! geen vrouw zit te wachten op een man die op haar zit te wachten voordat hij eindelijk zijn leven kan starten.
  Als je echt meent wat je zegt zou ik serieus hulp zoeken maar het kan natuurlijk ook zijn dat je net bent gedumpt door je vriendin en nog eventjes in de “de-wereld-is-klote-en-alle-vrouwen-zijn-slecht” fase zit :-)

 117. @ Linn,

  met lief bedoel ik niet: onzeker, plakkerig, hangerig, slijmerig, aandachtvragend, bevestiging zoekend, slaafs, afhankelijk en meer van dat soort dingen. :D

 118. Ik ben zelf ook meer ouderwets. Als kijk naar de huwelijken en relaties van vroeger, voel ik me meer bij de tijd van vroeger dan van nu. Er worden teveel eisen gesteld aan een relatie. Teveel eisen gesteld van een man terwijl vroeger alles anders was.

  Ja, vanaf mijn 17e verlangde ik al naar een gezinsleven, eigen gezinnetje. En nee ik ben al 3 jaar vrijgezel, ben veel opstap geweest al die zooi gedaan, maar heb er niks aan gehad, ja wat bier drinken en beetje praten, meer kwam er niet van. Ik ben nu 28 en heb zoiets van, dat opstap gaan heb ik geen zin meer in. Mijn broer en mijn jongste zusje hebben een gezin met 4 kinderen elk. En mijn oudste zus heeft 4 kinderen waarvan 1 ook alweer een eigen kind heeft. Dus ja, om me heen lukt het hun wel om een gezin te kunnen krijgen, maja…. deze meneer dus niet. Maar goed… hoe langer je alleen blijft hoe meer tegen je relaties bent, dat is mijn ondervinding. En trouwens je zult het maar niet goed genoeg doen, want vreemd gaan is vandaag de dag de orde van de dag waar ik dus zeker op tegen ben, en kan er ook nooit aan wennen of normaal vinden dat men vreemd gaat.

  Een man behoord respect te hebben naar zijn vrouw toe, en het moet wederzijds zijn. Ja, ik spreek vanuit het geloof, maar ik weet dat respect en begrip een belangrijke zaak is binnen een relatie. Ruzie hebben omdat het lekker tegengas geeft deugt helemaal niet. Dat is ziekelijk en dat is abnormaal. Maar ja het is vandaag de dag de trend geworden, maar goed, ik zal er nooit aan kunnen wennen.

  Waar ik nog een beschaafde samenleving kan vinden zijn de boeren van zuid Afrika, die onderling nog beschaafd zijn. Als ik het geld had ging ik er nu naar toe te emigreren. Daar denken vele vrouwen nog ouderwets en ze zijn daar veel serieuzer in het geloof, dan de vrouwen hier in Nederland die zogenoemd in kerken zitten.

  Ja, ik praat elke avond via facebook met vrouwen daar, en het vreemde is; die vrouwen daar verlangen juist naar een man zoals ik, die denkt zoals ik. Het is omdat ze ver weg wonen, anders wist ik het wel.

 119. Hmm.. ik zie hier geen heil in dus dit wordt mijn laatste reactie op jou.
  Teveel eisen gesteld aan een relatie!?!?
  Is een relatie verplicht? Zo klink je namelijk wel! Jij wilt perse een relatie met perse veel kinderen. En een vrouw behoort zo te zijn en een man behoort zo te zijn en ruzie maken deugt niet en is abnormaal :-( Ik denk dat jij degene bent die perse bepaalde eisen stelt aan een relatie en ook nog eens een heel bekrompen beeld heeft van een relatie. Een relatie deugt alleen maar als hij voldoet aan jouw idee over een relatie? Als iemand zich daar niet in kan vinden stelt deze persoon te hoge eisen?
  Vreemd gaan aan de orde van de dag? Boeren van Zuid-Afrika zijn nog normaal?

  Sorry jij bent zo overtuigd van de juistheid van je eigen gefrustreerde wereldbeeld dat ik ook niet precies weet wat je hier komt doen behalve je ongefundeerde gal spuien.
  Maar weet je, als je je zinnen zet op Zuid-Afrika kun je daar heus wel heen hoor. Connecties heb je blijkbaar al en tijdelijke woonruimte is vast wel te regelen, evenals een baantje als boerderijknecht bij die eerlijke, hardwerkende Zuid-Afrikaanse boeren.
  Spaar een jaartje, (had je trouwens vast al gedaan voor je toekomstige perfecte gezinnetje) verkoop je zooi en ga naar perfect Afrika!

 120. @TheVoice Daar ben ik allang mee bezig. Ja ik heb veel respect voor die blanke boeren daar in zuid Afrika. Hun christelijk leven onder mekaar is beter dan hier in Holland.

 121. Ik was laatst uit gegaan en ik stond rustig binnen met een drankje in me hand.
  Toen zag ik opeens een groep dames voor me staan en begonnen te dansen,
  ik zag een meid om de 3 min kijken maar wanneer ik keek dan keek ze snel weg waardoor door ik niet wist of ik nou op der af moest stappen of juist niet..

  iemand tips?

 122. “Maar ja… aangezien ik geen vrouw meer vertrouw en aangezien vrouwen net zoals jou zijn, zie ik geen kans in voor mij.”

  Beste Sjouke,

  Blijkbaar heeft iedere vrouw met wie jij een relatie hebt gehad je vertrouwen beschaamd. Dat betekent echter niet dat iedere vrouw in Nederland aan vreemdgaan doet. Dacht je dat vrouwen vroeger niet vreemdgingen? Dat gebeurde zeker wel, het werd gewoon beter geheim gehouden. Vreemdgaan en scheiden waren toentertijd een schande omdat het Christendom veel belangrijker was dan tegenwoordig. Veel mannen en vrouwen waren ongelukkig getrouwd. Denk je dat deze ongelukkige mensen trouw bleven aan hun partner? Ik dacht het niet.

  Aangezien het jou tegenwoordig niet wil lukken in de liefde probeer je andere mensen wijs te maken dat het een hopeloze zaak is, en dat vroeger alles beter was. Word wakker man. Je hebt een schop onder je kont nodig. Ga wat leuks doen, ga reizen, geniet van het leven, en blijf niet op dit forum hangen om mensen te indoctrineren met je melancholische theorieën.

 123. Werkelijk, zijn we teruggevallen in allerlei vage scenario’s typerend uit een popcultuur waar we niet eens aan verbonden zijn? Wil je graag een one night stand, be as fake as you can. Op lange termijn valt een ieder door de mand die niet synchroon staat aan zijn/haar eigen karakter.

  Heeft het nut om je anders voor te doen als je opzoek bent naar een relatie die op lange termijn ook nog moet werken? Als je echt zo naïf en onzeker bent, dan moet je dat vooral doen, maar een ieder met redelijk verstand – ja, ook zij – zullen uiteindelijk inzien dat een relatie aangaan met tijd en energieverspillende personen uiteindelijk niet hetgeen opbrengt waarvan je dacht dat dit het geval was. Kortom: FAIL!

  Maargoed, gelukszoekers, werk aan jezelf en posers, have fun!

 124. Ikzelf ben denk ik een midden-mode. Ik ben een lieve jongen en verzorgd, maar doe ook mijn eigen ding en ben ook niet klef. Ik vind je moet tijd voor elkaar maken, maar je moet elkaar ook ruimte geven. Bij mij is het denk ik wel anders omdat ik nooit met vrouwen te maken krijg op liefde/relatievlak. Maar een relatie is een relatie. Ikzelf heb nog maar 2 maanden een relatie dus het is nog pril, maar ik ga de toekomst ook niet plannen. Ik heb het nu leuk met hem en ben ook echt gek op hem en er is echt een superleuke klik. Ikzelf heb me niet anders voorgedaan tijdens het daten en was gewoon mezelf. Ik ging er neutraal in en ik dacht ik kijk wel hoe het loopt. Ik ben al vaker afgewezen dus ikzelf had ook geen verwachtingen: No expectations, no disappointments!

  Ik denk ook; Op ieder potje past een deksel ;)

  Ik hoop dat mensen hier wat aan hadden en ik vond het leuk om mijn verhaal te delen ;)

  x

 125. Ik ben bang dat mijn “dekseltje” ergens in Australië woont! Sommige wippen van de één naar de ander…eerst zijn ze “heel verdrietig” omdat de relatie uit is en nog geen drie weken later “zijn ze weer heel gelukkig” want dan hebben ze weer een nieuwe vriend/veriendin! Ik weet niet uit welke put sommigen hun relaties halen, maar ik kom geen ene malle rotmoer tegen wat leuk is, die vrij is en mij ziet zitten…ze vinden mij bijna allemaal “heel leuk en aardig er goed uitzien”, maar dat zeggen altijd vrouwen die al 300.000 jaar in een relatie zitten (want dan is het veilig om te zeggen denk ik..).. Of ik hoor achteraf dat ze mij leuk vonden, maar dat mijn antennes verkeerd stonden en dan loop ik ze mis en dan gaan ze er met een ander vandoor…

 126. nee, ik vind het kwaad niet leuker maar als je al een aantal jaren bij elkaar bent dan gaat het meestal over in houden van, en irritaties zijn er nou eenmaal. ik ben zelf getrouwd en heb af en toe ook wel eens irritaties en hij ook nou dan maken we even goed ruzie & daarna voel je het houden van dubbel zo hard als dat het voor de ruzie was. ( daarmee bedoel ik niet dat je mekaar de koppen in moet slaan of elke dag ruzie moet gaan maken) maar heel af en toe kan dat wel. kijk maar eens naar die mannen die de hele avond voor de tv zitten en alleen maar ja schatje nee schatje zeggen. nou geloof me een relatie met geen meningsverschil en kleine ruzietjes dat houd nooit lang stand! want elke keer wanneer je eens ruzie hebt voel je weer terug hoeveel je van mekaar houd en dat je eigenlijk niet zonder elkaar kunt. En met een beetje geluk voel je de vlindertjes ook weer vliegen net zo erg als dat je mekaar zag voor de eerste keer. =)

 127. & oja, voor alle mensen die serieus denken dat mensen vroeger nooit ruzie maakten, ruzie is het vervolg van een meningsverschil en meningsverschillen hadden ze vroeger ook dus was er toen ook ruzie. elke relatie heeft wel eens ruzie elke broer en zus heeft wel eens ruzie en elke beste vriend en vriendin heeft wel eens ruzie. als je geen ruzie zou hebben zou er wel degelijk iets mis zijn want dat zou betekenen dat je in je relatie je mening niet zou durven te uiten & geen nee zou kunnen (durven) zeggen inclusief dat je dan dingen verzwijgt voor een ander. en het is misschien heel hard gezegd maar een relatie van we hebben nooit ruzie en we worden samen oud happy end bestaat gewoon niet. Ja alleen op tv.. maar dat is uiteraard een fabeltje.

 128. Te lief zijn, bestaat niet. Te bot/ongevoelig zijn bestaat wel. Blijf altijd jezelf, hou van jezelf. Doe je nooit anders voor, de meeste mensen waarderen oprechtheid wel.

  Als je je in het begin al anders voordoet, loopt het sowieso spaak. Liegen is goed voor wat sex, maar minder goed voor een relatie! Ik ken genoeg drama-verhalen van relaties met een te gekke bad-boy. Verder blijken de meeste relaties met een lieve man niet kapot te gaan door hem, maar juist door de ongevoeligheid van zijn partner.

  Het verschijnsel is ook typisch Nederlands. Zuiderlijke types zijn veel intenser, warmer en juist op zoek naar intieme lieve mannen.

  Ikzelf ben een knappe jongen, maar loop over het algemeen niet warm voor een “Hollandse” vrouw. In mijn ogen juist vaak een koelkast, afstandelijk, materialistisch en oppervlakkig.

  Geluk zit in jezelf, liefde kan je overal vinden. Mijn motto: graag of niet, ben sowieso al gelukkig met mezelf! :-) En verder heb ik door mijn lieve karakter anderen veel te bieden.

 129. Klopt helemaal. Vrouwen zeggen wel dat ze lieve en betrouwbare man willen, maar dat is 1 grote leugen. Vrouwen houden van stoer, dominant en rijk. Bewijs? Kijk eens met wat voor mannen mooie vrouwen lopen.

 130. Geloof me vrouwen houden van mannen met macht mannen die stoer zijn mannen die agresief zijn kijk niet opscheppend bedoelt maar ik wil een damr waar ik mee verder kan waar ik op kan bouwen en zij op mij maar die vind il niet zomaar waaant il heb geen hoge status en ben te lief??? Il weet het niet ik zie alle mooie dames lopen mey van die hoge status jongetjes en dan denk ikvan ja waar ben je mee bezig dames.. wat zoek je en wil je dan precies een man die de baas is en status heeft die je 85 % gebruilt voor se. Of wil je liefde een jongen die je verrast die der voor je is als je het moeilijl hebt iemand eaar je samen leuke dingen doen shoppen of whatever dan ook…. maar grotendeels is het idd onzekerheid. Want ja jr bent als dame ook bezig met vriendinnen en dan kan je natuurlijk niet met een statusloze of lelijke jongen aankomen ze lachen je uit! Want de meeste vrouwen willen elkaar jarloers maken speelt ook een rol wat nog grotere rol is is wat veel mensen niet meer kennen dat is respect voor elkaar’s keuze altijd denken als een vrouw arrogant kijken begin der niet eens aan want die kennen geen liefde het enige liefde dat zulke dames kennen is zelf liefde klinkt misschien dom voor julli lezers maar veel herkennen dit het is jammer maar alles verandert dus dames ogen open en kies vior je hart niet altijd voor je ogen of vriendinnen

 131. Wat een drama zeg allemaal wat ik lees hiero, en dat komt van een simpele ziel. Ik ben niet rijk en niet arm, evenals knap of lelijk. Wat ik wel weet is dat waar een wil is een weg is. Ik ben ook geen don juan of een casanova. Ik heb zelf ook geen relatie momenteel en vind het fijn, vrouwen die ik tegen kom in het dagelijkse leven vragen me altijd waarom? Hmmm waarom niet moet dat dan? Ik denk dat tegenwoordig veel druk word gezet achter bepaalde zaken. En ik weet als je teveel druk op iets zet het uiteindelijk gaat begeven dat geldt ook voor relaties, vrouwen, mannen, geld en noem het maar op. Ik denk als je gelukkig bent met jezelf de ware liefde wel of zult vinden. Kortom niet alle mannen zijn zo en vrouwen ook niet.

 132. Een kameraad van mij heeft een relatie achter de rug van meer dan 10 jaar, heeft een klein kind met zijn ex. Zij is plots weg gegaan en zei dat ze een nieuwe liefde had gevonden.

  Mijn kameraad zei ook: je ziet niks aan de buitenkant, alles lijkt heel mooi, en het kan jaren lang goed gaan. Totdat zijn ex hem ineens verliet om een andere man na meer dan 10 jaar lang. Het kan heel lang goed gaan.

  Je zult maar 10 jaar lang bij mekaar zijn, en dan ineens verbreekt één van de beiden, man of vrouw, de relatie, zit je mooi in de pijn en verdriet. Is dat de risico waard? Nee, dank u. Ik ben steeds meer terughoudend geworden op relaties brut. Ik blijf lekker alleen en vrijgezel.

  Ik heb teveel gezien om me heen maar ook teveel in mijn eigen leven mee gemaakt op relaties gebied. Alles bij mekaar maakt je toch angstig en onzeker in relaties. Stel je voor je hebt een vrouw aan je zij, en dan het besef dat het altijd mogelijk is dat zij het weer verbreekt, ja ik begin er niet aan. Ik neem niet de moeite om mezelf pijn aan te doen. Je moet jezelf geen onnodig pijn aan doen, dat kost teveel energie en verspilde tijd, en bovendien voel je je knap beroerd.

 133. Ik heb ook een tijdje met dit probleem gelopen en kan me best voorstellen dat het voor sommige mannen best moeilijk kan zijn maar “jouw verleden maakt jou wat je in het heden bent” De tijd leert en ieder persoon leert op eigen tijd hoe het leven kan zijn en hoe het leven kan lopen want hoe dan ook hou het altijd achter in de hoofd… niks in dit leven is zeker en niemand is perfekt. Iedere vrouw is anders. Door de Pijn die je meemaakt zul je voorzichtig maar ook harder worden en daardoor automatisch leren hoe je als man met vrouwen om moet gaan (naar mijn ervaring) en denk dat dat bij iedere man met een gezond verstand ook zal gebeuren. Ik heb zelf gemerkt dat vrouwen een man best snel interresant vinden als de man weet wat hij wilt en weet waarom hij bepaalde keuzes maakt en daardoor anders is dan anderen. Vrouwen zijn naar mijn mening heel nieuwsgierig en enthousiast dus wees wel jezelf maar anders dan anderen. Wees uniek op je eigen manier dat is wat ik zelf ook sexy vindt aan bepaalde vrouwen ongeacht hun uiterlijk ik bedoel niemand wil een onverzorgde persoon maar ik vind dat de innerlijk en denkwijze de vrouw sexy maakt. Dat geld dus ook voor het andere geslacht.

  grt. Giovanni

 134. Welkom op aarde *Venus & Mars* eindelijk allemaal een kommer en kwel site gevonden, incluis dit persoontje. Mannen zoeken een surrogaat moeder, vrouwen willen een vader figuur (geborgenheid) de grondslag is onze conditionering.Mensen zoeken wat ze niet kunnen vinden, vinden waar ze niet naar op zoek zijn! Las ergens mensen (neutraal v M/V) divers over iemands uiterlijk denken. Gelukkig maar de selectie wordt hier door makkelijker..zeker met zo`n spaarzaam ranzig geurtje. Leven gaat verder,,,ik beloof.

 135. Ik denk dat wij als mensheid ons teveel zorgen maken over de liefde etc. Is het nu echt zo belangrijk , als het op je pad komt dan gebeurd het ook gewoon.
  Ik zelf heb al meerdere relaties gehad , ben er ook wel van terug gekomen. Als tussen tijdse oplossing , huur ik gewoon een dame in , zijn zoveel dames die je kan huren , is in wezen nog goed koper dan getrouwd te zijn. Werkt voor mij perfect meer heb je ook niet nodig.

  Gr Jack

 136. @Sjouke

  levensverandering is een angstige onderneming, vrouwen die een verkeerde keuze maken van partner hebben weinig goede woorden over wat mannen aangaat! Even voor de goede orde, mannen dito over vrouwen! Er zijn een tal van sociale redenen. NEEN ik ben geen (pseudo) therapeut ook geen intentie toe.Maar wel ervaren met vrouwen die naast de boot zijn gevallen, depressie of emotioneel een knauw hebben gehad. Mag ik even snoeven, ben in bezit van een tuin van Eden waar 10 vrouwen 14 dagen verblijven zo is mijn ervaring 8 van de vrouwen zijn daarna fantastisch terecht gekomen 2 hebben ongeveer nog 3 maanden nodig, wel duidelijk opgeknapt toch even nog professionele hulp nodig, zeg voor `t gemak kleine bijstelling. Persoonlijk, kroon op hun overwinning.

 137. weet je jullie denken teveel na laat liefde op je af komen bevalt het niet ga je verder .elk potje heeft zijn deksel . latera boys and girls

 138. Hey,

  Al 2 keer een relatie van 4 jaar gehad die op de klippen is gelopen door achteraf te horen dat ik soms te lief ben en niet genoeg een ‘bad boy’ ben.
  Ik ben nog maar 23 maar ik kan je verzekeren dat wat ik had serieus was.

  Ik zit er gewoon mee verveeld. Niet om een dikke nek te hebben maar ik zie er best goed uit en heb ook het lichaam mee. Het is gemakkelijk om vrouwen te versieren als ik uitga, maar dan is het inderdaad niet omdat ik mezelf ben maar omdat ik me anders voordoe dan ik eigenlijk ben… en dan denk ik.. waar ben ik eigenlijk mee bezig. Ze moeten me maar nemen zoals ik ben… maar als ik weer verder ga zoals ik deed, vrees ik dat ik na de komende 4 jaar weer een partner verlies door hetzelfde argument.

  Beetje een knoop waarin je ligt… moet je jezelf dan echt anders voordoen dan je bent? Ik heb ook schrik dat ik door me anders voor te doen ooit die ene is ga mislopen die me wel kon appreciëren zoals ik echt ben…

  Ach ja, eens en voor altijd een dillemma vrees ik :).

 139. Ik vind het allemaal wel best met vrouwen. Ik ben 44, ook nog nooit een vriendin gehad. Gelukkig heb ik de mogelijkheid om naar de hoeren te gaan. Ik spuug de liefde in het gezicht, je houdt je liefde maar, met je kutkind op vier-hoog-achter.

  Als een relatie alleen maar tot stand kan komen met zoveel mitsen en maren en voorwaardelijkheden en eisenpakketten dan hou je het maar.

 140. @Jeroen

  In jouw verhaal kan ik me echt helemaal in leven. Ik ben zelf geen persoon die om zijn behoeftes naar de hoeren moet. Vervulling van begeerte via hoeren is maar een tijdelijke uitrusting.

  Maar een vaste vrouw aan je zij is een eeuwigheids iemand waarop je mag bouwen en kunt vertrouwen.

  Maar ik merk dat jij al je hele leven geen vrouw hebt gehad, blijkbaar heb jij het uiterlijk ook niet mee, maar dit moet niet de reden zijn dat je geen vrouw kunt krijgen.

  Velen zeggen dat ik een goed uiterlijk heb, maar alsnog kan ik steeds geen vrouw krijgen. Weet je hoe dat komt? Omdat ik anders denkend ben. En omdat ik niet denk volgens de algemene mens ben ik buiten geworpen door vrouwen. Vrouwen willen liever meelopers hebben, die met de tijd mee lopen.

  Maar ik ben niet zo, nog nooit zo geweest. Ten eerst ben ik tegen die tegennatuurlijke rotzooi zoals homo’s en lesbisch. Ik leer juist dat man en vrouw voor mekaar gemaakt zijn. Ten tweede denk ik anders over liefde. Het is niet alleen gebaseerd op gevoel zoals de TV en commercials het presenteren. Liefde is gebaseerd op belofte, geduld en aandacht naar mekaar toe. Helaas is dat er vandaag de dag er niet bij.

  Ik merk zelf doordat ik anders denkend ben, geen vrouw kan krijgen. Vrouwen vallen op mannen die over het algemeen een beetje gelijk denken. Je mag wel een eigen mening hebben, maar als je een mening hebt dat buiten het maatschappelijke systeem om gaat, dan ben je een buitenbeentje en word je als grofvuil behandeld.

  Daaraan onderken ik dat de mensheid moeite heeft met de waarheid.

 141. Allereerst mijn complimenten aan de moderator dat hij mijn teksten gewoon heeft laten staan, hulde!

  Ze zijn geschreven in een half dronken bui, maar absoluut met een serieuze ondertoon. Heb altijd erg veel verdriet gehad van het feit dat ik geen relatie kan krijgen maar gelukkig heb ik een keer het punt bereikt dat ik er overheen was, no more tears. Hopelijk blijft dat ook zo.

  Op m’n 15e wist ik al dat dit een probleem zou worden. Ach, een mens moet nou eenmaal problemen in z’n leven hebben. De een is gezegend met clusterhoofdpijn, de ander kan geen vriendin krijgen. Iedereen heeft wel wat.

 142. Hallo Jeroen,

  Ik kan mij jouw denkwijze goed voorstellen. Jij bent iemand die een vrouw van deze tijd niet kan accepteren. Datgene geld ook voor mij.

  Mijn vriend, voor ons rest niks anders om een beetje aandacht te krijgen om naar de hoeren te gaan. Het klinkt grof. Want als je om je heen ziet hoe geliefdes samen zijn en uiteindelijk kinderen krijgen, dan denk ik ook wel eens van; er word er ook zelf om gevraagd als SOMMIGE mannen naar de hoeren gaan, gewoon om dat ene stukje van verbintenis te mogen ervaren. Ik kom zelf niet bij de hoeren maar ik mis soms ook zo ontzettend een vrouw aan mijn zij.

  Ik vind dat men van onze soort niks kwalijk kunnen nemen, wij willen wel graag een vaste vrouw, maar die vrouwen willen ons niet. Ja… en iedereen denkt dat we daardoor geen behoeftes hebben. Iedereen denkt dat een vrijgezel iemand geen behoeftes hebt en zich maar in houd.

  Ik weet exact wat jij voelt, Jeroen. Ik luister soms graag naar een liedje en die gaat zo: “Het is de schuld van de meisjes dat ik aan drank ben gegaan, van al die mooie meisjes ziet niemand mij eens staan”.

  Soms zeg ik wel eens uit een grap dat we het moeten zoeken bij verstandelijke gehandicapten, daarin kunnen wij misschien nog eens een kans krijgen om een meid te kunnen krijgen. Het klinkt grof, in die opzichte is het wel zo.

  De Bijbel leert ons dat we beter kunnen trouwen dan te branden van begeerte, maar ja als je geen vrouw kunt krijgen, wat rest er dan over?

  Dat gevoel dat in de schepping is ingegeven word niet even snel weg gehaald. En voor degenen die gemakkelijk praat hebben is het heel simpel om te zeggen dat wij ons zelf moeten beheersen. Maar zijn het juist niet diegenen die al een vrouw hebben, zich juist moeten beheersen?

  Beste Jeroen, ik zit ook met zovele vragen… Aan de buitenkant zie je er vrolijk en blij uit, maar vanbinnen schreeuw je van verdriet en verlangen, maar niemand die het ziet, niemand die er acht op neemt. Ik zou ook ontzettend graag een vrouw willen en een gezin met haar stichten. Maar ja… ze vallen niet op mij helaas. En dan blijft er weinig keuze over. Ja ik ga niet naar de hoeren, maar als het mocht volgens mijn geloof, dan deed ik dat zeker. Ik heb ook behoefte aan liefde en aandacht van een vrouw, maar ja… ze zien me niet eens staan. Ja, dan gaat alles over he.

 143. Beste Sjouke, in tegenstelling tot jou denk ik dat het probleem voornamelijk bij mij ligt. Niet aan mij, maar bij mij. Ik heb namelijk in mijn jeugd nooit dat hele spel geleerd van om elkaar heen draaien en versieren. De nummer een reden daarvoor is dat ik op jonge leeftijd al een enorme antipathie had tegen uitgaan. Dus discotheken en zo. En zeker op die leeftijd, zijn dat nou DE plekken waar veel versierd wordt. En van het sporten was ik ook al niet, dus ook daar geen vereniginsmens.

  Daarnaast staat de Nederlandse vrouw, om maar even te algemeniseren, mij inderdaad tegen en voel ik mij inderdaad bij haar niet welkom, met haar ellenlange eisenpakketten.

  Ik ben wat blij met mijn hoertjes. Uiteraard is het een illusie maar zo kan ik toch af en toe van een vrouwenlijf genieten en mijn vaardigheden een beetje op pijl houden.

 144. Hallo, ik denk maar zo, op ieder potje past een deksel. En vrouwen hebben helemaal geen grote eisenpakketten. Je moet gewoon jezelf zijn en zoek iemand die dezelfde passie heeft als die jij hebt. Zoek iemand in je hobby of weet ik veel waar. Waar vrouwen ook een hekel aan hebben is als je te hard van stapel loopt. Wees gewoon relaxt en het komt allemaal goed. Ik heb nu bijna 6 maanden een relatie en het loopt supergoed. Alle vriendschappelijke vriendinnen die ik heb zeggen het zelf ook. Een jongen moet zichzelf gewoon openstellen en gewoon zijn wie ze willen zijn. En als een vrouw je niet ziet zitten, dan so be it. Je komt er vast nog wel een tegen die bij je past. En misschien ligt het niet aan de vrouwen, maar aan jezelf. Je kan ook iemand tegen komen in de trein of terwijl je wacht op de bus. Alles begint met een praatje en misschien komt er meer uit of ga daten. Zo is het ook bij mij begonnen en ben nu heel gelukkig. You can create your own luck. Zoek het en je zult het niet vinden, zoek je het niet en het komt vanzelf op je pad en als je een kans krijgt ga er gewoon voor.

 145. Dit geldt inderdaad enkel en alleen voor Nederlandse meisjes waar ik bewijs voor mijzelf heb gevonden. Probeer maar eens om als goeduitziende jongen met een goed verhaal een advertentie te plaatsten op Badoo contactside. Als je deze aanmaakt en je geeft je uit als Engelse die in Kiev woont werkt en leeft, dan zie je tot je grote verbazing dat jouw foto veel hoger wordt gewaardeerd door de lokale meiden daar, dan wanneer je deze profiel aanmaakt in eigen land.

  Uiteindelijk is het de vrouw die in haar eigen voet schiet, want het is al zo vaak gebleken, dat een man wel zonder vrouw kan, maar de vrouw uiteindelijk niet zonder man kan. Al zullen vrouwen dit nooit willen toegeven, ook al zit je met het welbekende biologische klokje en de drang om moeder te worden.

 146. Nou Mark, ik zie toch op mijn werk behoorlijk wat mannen veel succes hebben met Badoo. En dat zijn echt geen superknappe kerels hoor. Blijkbaar lopen er aardig wat vrouwtjes rond die ook alleen maar geneukt willen worden.

  Misschien moet ik dat Badoo eens proberen, vrouwen willen uiteindelijk altijd een relatie denk ik.

  En dat die buitenlandse vrouwen zo happig zijn? Kom op man, wat denk je zelf? Als jij in zo’n fuckland zou wonen zou je daar toch ook weg willen? Die zoeken gewoon een provider om hen daar weg te halen.

 147. Meisjes (pubers/tieners) houden van, romantische dingen, stoere dingen, avondje uit, bioscoop, leuke lieve jongens, naar pretparken!!!! ;-)

 148. Ik geloof in het volgende en zo gedraag ik me ook: je kunt heel lief zijn tegen een vrouw, dat moet je ook willen en dat bepaal je lekker zelf. Het gaat mis op het moment dat je jezelf niet bent of dat zij je niet jezelf laat zijn of zelfs wil dat je verandert. Op het moment dat dat aan de hand is moet je heel hard de andere kant op gaan rennen, want dan passen jullie niet bij elkaar. Ik val op vrouwen die lief, verzorgend en aantrekkelijk zijn en met beide benen op de grond. Bitchy mooie meiden-types die te media geil zijn(vaak is dat zo) mogen doorlopen en een foute (so called ‘spannende’) man opzoeken, om vervolgens ongelukkig te eindigen en dat willen ze ook blijkbaar. Foute mannen zijn vaak gefrustreerde watjes trouwens …vooral achter 4 muren. Ik zeg veel succes daarmee verder.
  Het gaat er bottom line over dat je eerst goed je grenzen kent en daar ook naar handelt, want op dat moment gaat niemand jou meer fucken, geen kerel, geen vrouw en niemand van de ‘muppets’.
  Succes en alles komt goed!
  Grtz van een hele lieve aardige man die ook aantrekkelijk wordt gevonden

 149. Een lieve man heeft voor elke vrouw een andere betekenis. Voor mij betekent een lieve man (zoals die ik heb gekend) een sterke man zonder al te veel bagage. Een man die vooral van een VOLLE VROUW houdt. Een man die voor mij lekker ruikt, ik heerlijk vind in bed en onafhankelijk is. Een man die liefde begrijpt, intimiteit begrijpt, niet bang is voor een vaste relatie waar groei en uitdagingen geen belemmering zijn. Een man die mij om wie ik ben wil liefhebben. Een oude of jonge man, het maakt mij niet uit zolang die klik er maar is.

 150. @Marbal,

  Je schrijft over jezelf en wat jij belangrijk vind. Wat heb jij te bieden…, kun je beschrijven wat een man nodig heeft ?

 151. omg, ik raak gewoon gefrustreerd van al wat er hier geschreven is :) maak het is niet zo moeilijk en leef u leven zonder de zoektocht naar de perfecte partner… perfectie bestaat niet… aanvaard dat gewoon .. :)

 152. Tjonge.. een thread van 3 jaar oud. Dan kan mijn kleine bijdrage er ook wel bij.
  Ik ben zelf ook een van de zogenoemde lieve mannen. Relatie van 17 jaar gehad, mn vrouw is 3 jaar geleden overleden. Sinds heel kort ben ik voorzichtig weer aan het rondkijken baar een leuke levensgezellin. Datingsites geprobeerd, daar was ik heel gauw op uitgekeken. Wat een oppervlakkig gedoe. Ik heb best een leuke kop op mn lijf, blijkbaar doet de rest er dan niet meer toe…. dus op naar de kroeg voor wat meer persoonlijke contacten. Oh ja. Aandacht zat. Totdat de dames erachter komen dat ik geen ONS doe….
  Beetje verdieping zit er niet in.
  Maar… ik besef heel goed dat dit een specifiek type vrouw is… die je op genoemde plekken nou eenmaal meer treft.
  Geen enkele man of vrouw is hetzelfde… sterker nog… zelfs een mens kan veranderen in de loop van zijn of haar leven, gelukkig maar. Het is alleen niet aan een ander om daarvoor te zorgen. Dus word niet zuur als je niemand kunt krijgen, het ligt aan jezelf. Als je doet zoals je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg….. dus verander. Speel geen toneel maar verander echt. Te lief is niet leuk. Te lief is zwak. Simpel. Wees een vent, niet door een eikel te zijn maar door te laten zien waar je voor staat. Wees lief, maar sterk.En zoek op de juiste plek. Met een christelijke instelling zoek je binnen de kerk. Niet in een kroeg of nachtclub. Vind je Zuidafrikaanse blanke vrouwen leuk, ga naar Zuid-Afrika. Blijf niet zitten mekkeren op een forum. Uiterlijk zegt niet alles, tevredenheid met wie en wat je bent en dat uitstralen des te meer. Daar hoef je geen bad boy voor te zijn. Zet je frustraties opzij en benader iedere vrouw op een open manier, al ben je 1000 keer gekwetst… toon je zwakheid, dat op zich maakt je al sterk. T komt goed, maar niet als je t opgeeft…..

 153. Uiteindelijk is het naar de hoeren, maar als het mocht is geen kwestie van elkaar veroordelen en niet met haar getuite lipjes op twitter staat te pronken.
  Ook ik kan me hier totaal al sexysexdate tegenstrijdige partijen die dit leven waar,zeker doen jongen.en waar zijn ze allemaal.

  Welkom op aarde *Venus & Mars* eindelijk allemaal in jezelf, liefde kan je overal zijn ook niet gek en ook niet van steen hoor!

 154. Beste Arie, dat verbaast me, dat zoveel vrouwen op een ONS uit zijn. Of ben jij nog redelijk jong of zo? Ik ben 44 en ik denk dat de meeste vrouwen van mijn leeftijd juist op een relatie uit zijn. Ik date ook zo heel af en toe, en ik ga ook af en toe naar jonge hoeren, heerlijk, zo’n lekker jong kuikentje op je stokje ;)

 155. Jeroen, ik ben 43. En ja, in de kroeg waar ik af en toe kom zijn er genoeg vrouwen die niets vast willen, maar gewoon af en toe even de spanning eraf willen halen. Het is maar waar je op uit bent. Ik zal niet zeggen dat ik er vies van ben… maar het is niet waar ik naar zoek. Naar de hoeren is niet nodig. Ieder zijn pleziertje, daar niet van, maar mijn ding is het gewoon niet.

 156. Hoe kunnen jullie wederzijds respect tussen partners beogen of betrachten als jullie (schriftelijke) communicatie zo mager en gebrekkig oogt ? Ik vrees voor jullie mondeling taalgebruik : misschien typisch Nederlands, dus : direct, luidruchtig, tactloos. De teksten klinken oppervlakkig, zonder diepgang, staan bol van taalfouten, verkeerde spelling, foutief woordgebruik. Zinswendingen kloppen niet en vervoegingen al evenmin. Misschien vereist jullie omgang met partners geen fijne (taal-)gevoeligheid. Al gehoord van de kracht van het woord ? (literatuur, poëzie, film, toneel). Het juiste woord op het juiste moment ?

 157. @JAN. Onzin, vrouwen kijken daar helemaal niet naar. Het draait allemaal om uiterlijk, dikte van je portemonee en of je een foute man bent zoals in tekst vermeld. Dan accepteren ze zelfs apengeluiden XD.

 158. SG, goede middag. Een zeer vrouwonvriendelijke reactie. Trouwens ook veralgemenend en dus foutief. Fijngevoeligheid, niet alleen in taal, maar in elk gedrag, wordt door vrouwen (én ook door mannen) sterk gewaardeerd. Je uitspraak bevestigt mijn stelling (zie vorige mail) dat sommige Nederlanders oppervlakkig, zonder diepgang, direct en tactloos communiceren. Ik ervaar hier in Antwerpen tal van Nederlanders, gelukkig maar, als fijne cultuurminnende, open mensen. Persoonlijk ken ik geen (Nederlandse) vrouwen die geluiden van apen waarderen. Maar, je krijgt wat je verdient. Apen apen apen na.

 159. Nee hoor, het is gewoon de waarheid die ik opgedaan heb na jarenlange negatieve ervaring met vrouwen. Ik ben vaak afgewezen, respectloos behandeld en genaaid (niet komen opdagen op afspraken, financieel), terwijl ik altijd lief tegen ze was en ze met veel respect behandelde. Nee, die tijd is echt voorbij, tenzij ik iemand heel leuk vind/verliefd op ben. Maar vriendelijk zal ik wel blijven tegen medemens, dat zit in mijn aard.

 160. Wil toch ff me mening geven ik lees nu al een paar maanden de mailtjes van reacties foute man of niet het ligt allemaal aan je eigen persoonlijkheid of een vrouw interesse heeft in jou.de vrouw zit gewoon niet tewachten op een doorsnee man die lief is en alleen maar op de bank zit naar studiosport tekijken. vrouwen willen geen alledaagse dingen. Ze zijn op zoek naar wat spanning en avontuur. Dus mannen op deze blog wees creatief doe eens wat anders in je leven. En het zal je misschien wat beter afgaan dan voorgaand. Succes

 161. Gelijk heb je wel natuurlijk. Je kan gaan blijven zeuren of gaan veranderen. Maar de grootste ergernis vind ik, dat vrouwen bewust kiezen voor voor de foute/spannende man en later huilie huilie doen als ze slecht behandeld worden. Een groot deel bijft ook gewoon bij die man. Moeten we daar medelijden mee hebben?

 162. Foutloos en keurig schrijven lukt jullie blijkbaar niet. Genuanceerd denken dan waarschijnlijk ook niet. En hoe verloopt dan jullie mondelinge communicatie ? Verfijnd en fijngevoelig gedrag en dus ook communiceren is toch de basis van partnership. Nogmaals : je oogst wat je zaait.

 163. Volgens mij ben jij gewoon een vrouw of moet je nog uit de kast komen vriend. Ken geen enkel (hetero) man die zoveel zeurt om fijngevoeligheid enz. Verder ken ik ook geen enkel vrouw die alles wat jij op noemt, belangerijker vind dan uiterlijk, geld en spannning. In wat voor Utopia leef jij?

 164. SG, ik ben je vriend niet. Zielig, nog steeds slaag je er niet in om foutloos te schrijven. Ik wens je niet te ontmoeten : je tactloos en grof mondeling taalgebruik zal zeker geen uitnodiging zijn voor contact. Ik leef niet in een Utopia, wel in Antwerpen en heb daar – zoals ik in een vorig bericht reeds schreef (lees je wel ?) heel fijne ontmoetingen met Nederlandse vrouwen en die zijn niet tot stand gekomen op basis van grofheid, vuilbekkerij en machogedrag. Ik hoop dat jij niet representatief bent voor de Nederlandse man.
  Heel veel fijngevoelige Nederlandse mannen werden, zonder uit de kast te komen, bekend in Nederland en Vlaanderen : Boudewijn De Groot, Herman Van Veen, Rob de Nijs, Marco Borsato, Paul De Leeuw. Ik kan er nog zo 100 toevoegen aan dit lijstje. Ben jij niet fier op fijngevoelige landgenoten ?
  Wat is jou overkomen dat je bang bent voor (jouw) gevoelens ?

 165. Het is inderdaad verstandig om mij niet te ontmoeten, nu je mij zielig heb genoemd. Waarom ik bang voor mij gevoelens ben? Dat heb ik boven uitgelegd, ik heb vroeger veel gevoelens getoond/te lief geweest en daar hebben jou engelachtige vrouwtjes vreselijk misbruik van gemaakt. En de pijn verdwijnt niet snel meer, tenzij ik een liefdevolle gezin krijg. En wanneer reageer je nou eens op wat ik nu vertel, ipv hele tijd te zeuren over taal/fijngevoeligheid?

 166. Een liefdevol gezin krijg je niet, daar moet je voor werken, dat moet je verdienen. Dan zal je je empathisch moeten opstellen, zeker niet egocentrisch. Dan zal je visie genuanceeerd moeten zijn, niet zwart-wit. Stel je niet op als een zielepoot, als een slachtoffer, stop met zelfbeklag, kijk in de spiegel en beschuldig niet altijd de andere(n). Maak een eerlijke analyse van wat fout liep en ga dan – open-minded – naar de ander. Vrouwonvriendelijk denken en handelen lukt nooit, bovendien past seksisme niet meer in een samenleving van gelijkwaardigheid. Succes. In Vlaanderen staat een succesboek op de bestsellerlijst : “Liefde is een werkwoord.”

 167. Zielig ? Voor alle duidelijkheid, ik bestempel je niet als zielig. Ik doe geen uitspraken over je persoon. Dat zou grof, fout, beledigend zijn. Ik ken je niet, dus ik kan geen uitspraken over jou doen, ik kan je niet typeren. Maar jouw uitspraken over mij – dat ik een vrouw ben en uit de kast moet komen – vind ik zielig. Nog maar eens een voorbeeld van je communicatiestijl : grof, onbeleefd, onvriendelijk, niet gefundeerd, zonder diepgang, niet genuanceerd, ondoordacht, impulsief. Als je vrouwen, dames zo benadert krijg je lik op stuk of afwijzing of misprijzen. Aan jou de keuze. Zoek misschien een vrouw in andere middens.

 168. SG, lees nog eens de reactie van Guy (sept.3) en Arie (dec. 14). Allebei stellen : ” misschien ligt het aan jezelf” Mijn gezeur ?????? volgens jou, mijn pleidooi voor keurig, eerlijk, fijn, open en luisterbereid gedrag kan je in tal van reacties terugvinden en lezen. Zo wereldvreemd ben ik dus niet. Uiteraard bestaan er ook bullebakken en ruziemakers en impulsieve gefrustreerden die niet thuishoren in deze wereld. Zij denken alleen maar in een dom denkkader : goed, lief / fout. Misschien leef ik in een paradijslijk Utopia, zij leven in een trieste, mentaal arme denkwereld waar geen plaats is voor nuance en een warme, liefdevolle, fijne, delende relatie. Waarom zou dat ook niet voor jou kunnen bestaan ?

 169. ik word er een beetje wanhopig van en snap niet wat vrouwen altijd in de badboys zien.
  dan hebben ze een leuke lieve jongen die hun altijd aandacgt geeft en er altijd voor je is. en dan ‘friendzone’ de vrouw die man.
  om vervolgens bedrogen, geslagen en vernederd te worden door de oh zo leuke badboy, en dan weer bij de lieve jongen aankomen en vertellen wat de badboy je allemaal heeft aangedaan en hij niet lief tegen je doet en aandacht geeft….
  Het is mij een raadsel wat er toch in die hoofden van die meiden omgaat

 170. Precies. Dus gewoon geen enkel medelijden meer hebben met vrouwen die geslagen, vernederd en bedrogen worden. Ze kiezen er zelf voor. Wat mij betreft zijn vrouwen voortaan ook alleen goed voor huishouden, zorgen voor kinderen en spreiden van haar benen.

 171. Ik vind het beetje jammer dat vrouwen zo dom (niet doorhebben dat foute jongen ze slecht zullen behandelen) en materialistisch (uiterlijk, geld) zijn. Mannen zijn heel anders, die zijn al tevreden als een vrouw lief is en beetje goed uitziet. Als ze ook nog eens iets eetbaars kan koken, zijn ze verkocht.

 172. SG, wat een negatief zelfbeeld. Koester je vooroordelen, zoek een antwoord op je raadsel en leer schrijven en Nederlands.

 173. Wat ik nu weer lees… het niveau van de neferlandse man laat helaas te wensen over. Hoe kun je verwachten dat welke vrouw dan ook je serieus neemt als je zegt dat ze enkel een beetje lief en een beetje leuk uitziend hoeft te wezen, en een beetje kookkunst wordt als een grote bonus beschouwd. Even ter info… dit is 2014! Kook je eigen potje! En geef eens wat meer aandacht aan de innerlijke kant. Dan heb ik het niet eens over “fijnzinnige en gevoelsmatige” dingen als taalgevoel of iets ddergelijks. Ik heb het over intelligentie…. Over gelijkwaardigheid… over je goed voelen bij iemand. Wat boeit mij het of ze koken kan! De criteria waarop je een keuze maakt zijn bepalend voor je succes. Als je enkel selecteert op lief, leuk en lekker koken…. tja…

 174. Wat een vreselijk mannetje ben jij zeg JAN. Een arrogante VVD-kantoorpikkie die neerkijkt op het gewone volk. Toevallig een vrouw heeft versierd en hier stoer komt doen. En ook zo naif om te denken dat ze niet voor je geld is gevallen, Gelukkig ben je geen collega, vriend of familie van mij. Anders had je allang een klap voor je fijngevoelige bek gehad!

 175. SG, je reactie illustreert overduidelijk wat ik reeds eerder schreef : dat je gedrag te omschrijven valt als agressief, impulsief, grof en ondoordacht. VVD ken ik niet (ik ben een Vlaming) en ik doe geen kantoorwerk. Ik heb geen vrouw versierd – vrouwen zijn geen kerstbomen – maar wel een relatie opgebouwd.

 176. oke dus jullie wijfen houden van een man die je bedriegt geen respect voor je heeft en je alleen ziet als een sexobject. weetje dan zeg ik suc6 met jullie leven. op die manier ga je nooit een ware vinden. een man moet belangrijk voor je zijn. aan een badguy hebje niks aan die heeft voor jou tig andere hoeren geneukt. ik snap vrouwen niet. jullie willen het tegenovergestelde. een man hoort lief tege je te zijn maar hijs ook de baas over jou !. hij beschermd jou. jullie moeten belangrijk voor elkaar zijn . je hebt toch niks aan iemand die je maar voor even hebt. en daarna weer liefdesverdriet. bespaar je die pijn zou ik zeggen ;) dummy”s .

 177. Wat een generalisatie overigens… over gespierd zijn en dergelijke, ik doe veel aan sport (afstandlopen & boksen en de daarbijbehorende vele krachttraining) en daardoor zien veel mensen je als ”patser, vrouwonvriendelijk en noem maar op”. Daardoor stoppen sommige mensen met veel sporten omdat het een verkeerd idee zou geven, terwijl het alleen maar super goed mensen is dat ze zoveel sporten. Dat sommige mensen extreem gespierd zijn waar veel mensen niet op zullen vallen bijvoorbeeld snap ik wel weer daar ben ik het mee eens. Maar het zegt gewoon helemaal niks over het innerlijk!

  Het komt hier op neer: je moet aangetrokken zijn tot elkaars uiterlijk en dan moet je er achter zien te komen of je innerlijk ook bij elkaar past. Het van te voren mensen af doen als ”ruig, badboy, etc” is zonde!

 178. Maakt niet uit, lief of badboy, gaat er om dat je een vrouw altijd moet laten hopen,
  Als je voorbeeld zegt op een date dat je haar knap vind,dan moeten ze twijfelen, ze moeten denken van,,,, vind hij me wel echt knap zoals hij zegt!
  altijd laten twijfelen,laat ze hopen, dit is een kunst, en als je dat kunt, zit je goed,
  je moet een lieve badboy zijn,!
  ik versier heel veel vrouwen, en kan van veel vrouwen houden en gevoelens voor hebben, soms heb ik er drie soms heb ik er ene, this een passie, maar ooit ben ik oud en alleen, maar ik kan niet met ene vrouw zijn,ik ben nu 31 en ik versier nog meer dan toen ik jonger was, ik wil ook graag mensen helpen die raad nodig hebben in de liefde of hoe ze zich moeten gedragen, ik ben enorm ervaren, en alles is psygisch, liefde is een stof in de hersenen,dan kan makkelijk aangewakkerd worden, je moet gewoon weten hoe

 179. Tony my man, ik vrees dat die stof bij mij op is door het vele Xtc-gebruik, lol.

  Nou ja, beter oud en alleen maar je wel kapotgeneukt hebben dan oud en alleen en nooit een relatie te hebben gehad. Hoeren daargelaten…

 180. Maar dat is het ergste, tegenwoordig kunnen ze niet koken, niet aardig zijn en eisen ze ook nog dat je je uitslooft in het huishouden. En als je dan een aantal keer vermoeid thuiskomt zijn ze nog rustig in staat om te zeggen jij zou toch koken? Dat niet alleen ze denken ook nog alleen maar aan geld, want als ze dat niet krijgen lopen ze zo bij diezelfde vent weg.
  Van mij mag je ze die badguy treffen, ZIJ moest toch zo nodig een kerel?

  Ik ben toch lelijk en minderwaardig voor elke vrouw.

 181. SG, Tony, anoniem, geennaam, dirkanoniempje & Co, durven jullie ook getuigen open en bloot, met naam en toenaam, met open vizier ? Of zijn jullie alleen maar zo vuilgebekt omdat jullie anoniem zijn ? Zo plavloers, zo banaal, zo onbeschoft ? Indien jullie representatief zijn voor de Nederlandse man dan zou ik als Nederlander beschaamd zijn. Ik ken hier in Antwerpen heel wat verfijnde, respectvolle Nederlanders. Volgens jullie zijn alleen de bullebakken en de zielepoten in Nederland gebleven. Kijk eens in de spiegel, leg je hand op je hoofd en kijk wie eronder staat. Een klein kind of een groot lawaai ?

 182. In Antwerpen heb je veel minder lekkere wijven (ik ben er geweest), dus zijn de vrouwen minder arrogant, dus meer kansen voor de man, dus minder frustratie. Logisch dat de mannen daar zo braaf/tevreden zijn.

 183. Dat is inderdaad wel waar, Nederlandse wijven zijn best wel lekker. Zeker als het vlees nog jong is en onder de 35.

 184. De vrouw wil aandacht en bescherming. De softboy biedt het eerste, de badboy het laatste. Beiden zitten vast in hun zelfbeeld, hun vrouwbeeld en construeren hun eigen werkelijkheid en rechtvaardiging. De vrouw wil geen boy. De vrouw wil een man. Een man die weet wat de vrouw wilt – aandacht en bescherming – en die ook weet wat hijzelf wilt. Een leven met en naast de vrouw, dus. Een vrouw die dat weet en hem daarin stimuleert zal door de man gewaardeerd worden. Veel vrouwen hebben in deze tijd van emancipatie de neiging de man te veranderen en vast te ketenen. En mannen de neiging om dit toe te laten. Eenmaal veranderd en geketend, is het doel van de vrouw bereikt en daarmee een einde gekomen aan de passie en liefde. We gaan uit elkaar, opzoek naar de volgende en vervallen keer op keer in hetzelfde patroon totdat we gedesillussioneerd raken.
  Het voordeel van deze tijd – gelijkheid der sexe – heeft een schaduwzijde. Mannen gedragen zich als boys en vrouwen gedragen zich als egoistische mannen zonder pik. En van de eenzaamheid en verbittering die erop volgt geven we de andere sexe de schuld. Lekker makkelijk, nietwaar? Ook de tijdgeest. Het is niet zo verwonderlijk dat veel mannen hun heil zoeken in het buitenland. Het is niet zo verwonderlijk dat veel vrouwen hun heil zoeken in een hond. Advies aan mannen: zorg dat je jezelf accepteert, je mannelijkheid koestert en je verantwoordelijkheid neemt. Advies aan vrouwen: kleed en gedraag je als vrouw, wees tevreden met de maatschappelijke mogelijkheden die de mannen jullie allemaal gunnen.

 185. Meestal zijn het domme vrouwen die alleen van ‘stoute mannen’ houden.
  Handig, vermijden ze je tenminste automatisch.

 186. Jeetje, wat een kortzichtig zwart-wit beeld wordt er door menigeen geschept over het onderscheid tussen mannen en vrouwen. Heb toch gewoon het lef om te kijken naar wie je zelf als persoon bent en wat je hebt in jouw leven.. Je maakt je eigen schoonheid. Daar helpt afschuiven op een ander niet bij. Er zijn altijd twee kanten aan een verhaal. Sta daar maar open voor.

 187. En dat dekseltje of potje zal bij mij nooit passen. Grappig toch? Dat iedereen er vandoor gaat met alles en nog wat en dat ik altijd verdrietig achterblijf met niets. Al heel mijn leven. Ja wel, dat vind je leuk. Je vindt het leuk om mij depressief en negatief en kwaad te zien. Leuker dan optimistisch en vol zelfvertrouwen.

  Laat mij dan maar naar de hel gaan als man. Ik zal het wel weer zijn. Het probleem, hoe je het ook noemt. Wij kunnen nooit wat goed doen. Altijd worden wij als sukkeltje neergezet. En nee, de rollen hoeven niet te worden omgedraaid.

 188. Beste anoniem, wat is je bericht doordrenkt met pijn. En wat vervelend voor je dat je je zo laat leiden door iemand die je die pijn lijkt te hebben gedaan. Alleen kan ik mij niet voorstellen dat iemand het leuk vindt om jou depressief, negatief en kwaad te zien. Laat jezelf toch niet zo hangen aan de hand van een ander. Dat is zonde van jouw energie. Ik spreek uit ervaring en je hebt enkel jezelf daarmee. Probeer ook de positieve dingen om je heen te zien, die er wel degelijk zijn, al zie je ze nu misschien niet zo scherp. Niemand is hier de sukkel, of de boedoener. Soms is een situatie gewoon zoals deze is. Of zijn er dingen fout gegaan waarvan je jouw bijdrage bij kan schroeven. Voor jezelf. Jij bent jij en je bent goed zoals jij bent. Misschien heb je alleen tot nog toe de ´verkeerde´ keuzes gemaakt qua partner. Geloof in jezelf. Doe de dingen waar jij gelukkig van wordt. Je zal vanzelf iemand vinden die daar prima op aansluit. Liefde is niet tijdgebonden. Heb geduld. Blijf in ieder geval in jezelf geloven.

 189. onzin, er zijn tegenwoordig hele andere dingen mis, en weet je hoe ik dat weet? omdat correcte mannen eens wel in de smaak vielen. mannen maken zich hier net zo schuldig aan, verschil mannen zijn hitsiger dan vrouwen, ohja en dat bad boys wel vrouwen krijgen komt omdat ze nemen wat ze denken toe te komen, een ruig figur heeft trouwens ook helemaal niks met zogenaamde badboys te maken, ruig was en is cool, badboys zijn niks en hun relaties hoeveel het er ook mogen zijn duren vaak niet langer dan een paar jaar. dit is mijn mening, maurice.

 190. Uit boosheid/frustratie heb ik denk wat extreme dingen geschreven hier, waarmee ik veel vrouwen heb beledigd. Daarvoor excuses. Ik zal vertellen wat vrouwen echt willen. Ze willen een STERKE man die gezond is (geen ziektes of afwijkingen), mooi uitziet (voor de sex), alles op orde heeft (baan, huis, auto) en haar kan beschermen (veiligheid). Wij mannen kunnen dan twee dingen doen: blijven zeuren of aan deze dingen gaan werken.

 191. SG,
  proficiat, nooit gedacht dat jij je zou verontschuldigingen. Vrouwen accepteren zelfs apengeluiden schreef je op 29.12.2013 en op 06.01.2014 zei je dat vrouwen alleen maar hun benen moeten spreiden. Een bloemlezing uit al je overige beledigingen bespaar ik de lezer en de dames. Jouw argument : ik ben vaak afgewezen, respectloos behandeld en genaaid (03.01.2014). Respect moet je verdienen. Herinner je : mij zou je meteen een klap verkopen. Respectvol ?
  Jij zal vertellen wat vrouwen echt willen ?????
  Hoe kan jij, een man, vertellen wat vrouwen echt willen? Ben jij die superbegaafde, emotionele, fijngevoelige, luisterbereide man die beschikt over empathische talenten om vrouwen te doorgronden ? Ben jij paranormaal begaafd ? Ga jij voor vrouwen bepalen wat zij willen? Wil jij dat vrouwen voor jou bepalen wat jij wil ?
  Over welke vrouwen heb je het ? 20-jarigen, dertigers, veertigers, werklozen, werkenden, bedienden, directie, arbeidsters, geletterd, niet geletterd, stad, platteland, mediafiguren, blank, gekleurd, afkomst, inkomen, religie, aard…..
  Al eens bij stilgestaan dat we in een maatschappij leven van gelijkwaardigheid en dat vrouwen opkomen voor onafhankelijkheid en zelfstandigheid en de bescherming van een man overbodig is ? Zij willen geen bescherming/veiligheid wel erkenning, waardering.
  Wil je dat vrouwen jou herleiden, minimaliseren tot het beeld dat je van jezelf ophangt ?

 192. Nou opzich ben ik het type badboy maar wel gwn ook lieff tegen meiden en er zijn ook genoeg op me maar goed ik ben nog jong dus dat laat ik ff zo haha :)

  En als ik naar jullie reacties kijk veels te lang .. niet iedereen is ook niet gemeen bedoeld maar is gwn harde waarheid

 193. Ja, een oude topic, maar ik wil toch even mijn zeg hierover doen.
  Goh, wat een hoop idiote mannen hier met nog meer idiote ideeën en hun visie over “waarom vrouwen niet van lieve jongens houden”! Mijn complimenten echter aan Jan en Arie. Ik heb met plezier jullie commentaren hierover gelezen. Toch nog 2 normale kerels (in mijn ogen dan) hier. Ja, ik ben een 44 jarige (Belgische, zelfs Antwerpse) vrouw en het verbaasd me echt dat er (nog) zo veel mannen (en vrouwen) met compleet verkeerde opvattingen door het leven gaan. Wat ik hier allemaal heb gelezen ontmoedigd me echt. Zijn jullie mannen dan echt zo bekrompen? Ik vermoed dat verstand met de jaren komt zeker? Ik ben 11 jaar gelukkig samen geweest met een hele stoere uitziende man (type Hells Angel zeg maar), maar tevens ook met een heel klein hartje, die lief, toegewijd, eerlijk, zorgzaam, open, trouw, eigenzinnig, vrijgevochten, respectvol en kortom gewoon zichzelf was. Ik was niet zijn type en hij het mijne niet en toch zijn we al die jaren gelukkig samen geweest. Geen vooroordelen, maar gewoon altijd onszelf geweest en ons nooit anders voor gedaan dan we in werkelijkheid waren. Eerlijkheid, openheid, respect voor mekaar en elkaars mening zonder dat de één de ander probeert te veranderen of overtuigen. Gewoon ieder in zijn eigen waarde laten en samen groeien in het leven en samen streven naar gemeenschappelijke doelen waar elkeen zich goed bij voelt. Wij vulden elkaar aan zo te zeggen. Ja hoor, er bestaan wel degelijk ook normale en nuchtere vrouwen (alhoewel ik mezelf nooit als normaal of doorsnee zou bestempelen). We hebben allemaal onze kronkels. Niemand is perfect, maar gewoon jezelf zijn en blijven is voor mij nog altijd de sleutel tot geluk. Je hebt je eigen leven in handen en het is heel gemakkelijk om de schuld altijd bij een ander te leggen. Mijn bescheiden advies : steek je hand eerst in eigen boezem vooraleer je de rest van de wereld gaat beschuldigen en veroordelen of over dezelfde kam gaat scheren. Leven, liefde enz… begint eerst bij jezelf, wie je bent en waar je voor staat en als je jezelf trouw blijft, dan kom je vroeg of laat de juiste persoon wel tegen. Al loop je 100x een blauwtje, blijf te allen tijde jezelf en blijf vooral proberen. Kl..tzakken zullen er altijd zijn en bitches en inhoudsloze vrouwen ook, daar verander je helaas niets aan. Gebruik gewoon je gezond verstand EN je gevoel en “lieve, brave mannen”, verloochen nooit jezelf maar blijf wie je bent. Geen enkele zichzelf respecterende en normale nuchtere vrouw zal ooit ook maar op een bad boy of klootzak vallen, neem dat nou maar van mij aan. Helaas lopen er inderdaad héél veel domme vrouwen rond, maar dat geldt ook voor de mannen dus …….. soort zoekt soort.

 194. Ik haat vrouwen.
  Omdat ik ze niet kan krijgen.
  Ben ik nu ‘fout’ omdat ik vrouwenhater ben?
  Ik kan ze namelijk nog steeds niet krijgen :)

 195. Mike, nog erger dan alle uitspraken van SG. Vrouwen ‘krijgen’ ??? Dat kan je toch niet verwachten. Vrouwen zijn geen objecten. Als je haat kan je toch geen liefde eisen. Je oogst wat je zaait. Veel succes en zwelg in je (eigen-)haat.

 196. ik ben ook zo’n badboy lover. dat verziekt je leven wel goed kan ik zeggen. Nee het is niet iets wat ik doe om graag slachtoffer te zijn, zoals gezegd. Ik kan t gewoon niet met een lieve jongen, het gebeurt gewoon niet.. hoe graag ik t ook zou willen.

  Ik heb me er wel wat in verdiept, hoe dat nu toch werkt, biologisch gezien. Het klopt wat hierboven gezegd wordt, dat bad guys geen ‘relatiemateriaal’ zijn.
  En dat de lieve jongens, vaak saai gevonden worden.

  Nu heb ik ooit een verhaal gelezen over onze voorouders. Zeg maar een aantal eeuwen geleden. Toen speelde dit ook al, maar wat gebeurde er toen? De vrouwen hadden lieve mannen die voor ze zorgden en die overdag erop uit gingen om te jagen…. wanneer die brave mannen weg waren, kwamen de ‘bad guys’ en versierden hun vrouwen en bezwangerden ze ook.. het lijkt een beetje op het gedrag van de koekoek.
  Na de daad ging de bad guy er weer vandoor en voedde zijn kinderen niet op, dat deed die lieve man.

  De bad guys schijnen sterkere genen te hebben, waardoor de vrouwen zich dus ‘onbewust’ onweerstaanbaar aangetrokken voelen tot de bad guys.. ze zijn dus idd geen relatie materiaal.. dat zijn de good guys, die dus het risico lopen om het kind van een ander groot te brengen. 1 op de 10 kinderen schijnt ook niet van de man te zijn die het kind opvoedt als zijn eigen kind (niet wetende!)

  it’s nature, it’s our instinct and we can’t fight it. in ieder geval.. is het dus niet verstandig om die bad guys als relatiemateriaal te zien, dat zijn ze niet.

  ze zijn voor de fun, een nachtje woeste wilde seks en daarna moet je ze dumpen ;) lol

 197. JAN

  Weet je waarom gasten zoals jij mij erg dwars zitten?
  Omdat jullie een stel huichelachtige lafaards zijn die schuilen in mooie praatjes

 198. Aan Sieme, dat jij je gevoelens zo mooi, poëtisch en fijngevoelig kan verwoorden, onvoorstelbaar. Wij hebben mekaar nooit ontmoet, nooit een gesprek gevoerd en toch ben je grofgebekt genoeg om mij (ons) zo ongenuanceerd te beschrijven. Veel succes met het verwerken van je laag zelfbeeld.

 199. Zozo je bent een erg intellectueel individu.
  Erg goed om andermans zelfvertrouwen te verkleinen en die van jezelf op te krikken. Door te humiliëren kom je niet ver.
  Veel succes met het persifleren en bagatelliseren van onschuldige mensen.

 200. Aan Sieme en anderen : lees al mijn reacties (bijvoorbeeld 27.12.2013) en je zal vaststellen dat ik genuanceerd kan denken. Kan ik dat van jullie zeggen ?
  Jullie benadering van vrouwen – en van mannen – stamt uit het oertijdperk. Moet ik geloven dat vrouwen in Nederland alleen maar loslopend wild zijn, prooien of lustobjecten en mannen beesten en jagers ? Is dat beeld, dat jullie schrijvers op deze site, brengen, representatief voor de Nederlandse vrouw of man ? Vele jaren kwam ik in Utrecht, ik ging er graag – voor een hapje – naar de Winkel van Sinkel., altijd had ik er leuke, boeiende ontmoetingen met Nederlandse meisjes, dames, vrouwen.
  Sieme, je hebt geen geld nodig om je wereld te verrijken of te verbreden. Ga naar de bibliotheek en ontleen de grote auteurs van Nederland : Brouwers, Hermans, Mulisch, Wolkers. Ontdek de grote schilders, de muzikanten. Volg eens een praatshow van Eva Jinek.
  Misschien wil je liever een vrouw vernederen en haar verwijten dat ze zich niet wil onderwerpen. Voor dat soort daden en gedachten worden in alle Europese lidstaten straffen en sancties opgelegd.( ik kan je vinden en veroordelen, ook al de andere vrouwonvriendelijke reageerders)
  Jouw vijandige taal geeft daar aanleiding toe.
  Ben jij liever een zwijn, een varken dan een aantrekkelijk, boeiend iemand ?

 201. Heren,

  zullen we het verder vooral vriendelijk houden?

  Er wordt schijnbaar vanuit verschillende standpunten gekeken naar de omgang met vrouwen. Het is boeiender voor het onderwerp om dit op een respectvolle en aanvullende wijze te beargumenteren en te bediscussiëren, dan er een (persoonlijkere) strijd van te maken. Daar heeft niemand wat aan.

  Mvg.

 202. Wat een onzin. In Nederland bestaan bad boys niet: hier noemen wij dat gewoon klootzakken.

  Nederland en de rest van west Europa ligt op dit gebied mijlenver voor op Amerika (waar deze bad boy onzin vandaan komt).

  Man en vrouw zijn al lang elkaars eigendom niet meer en de moderne vrouw is echt niet te vangen met een vast recept of toneelstukje (hoe simpel geredeneerd).

  Met als resultaat dat je met schofterig en ander anti sociaal gedrag alleen maar vrouwen aantrekt die dat zelf ook vertonen. Mij niet gezien!

 203. Het is eigenlijk wel te verklaren waarom vrouwen met bad boys gaan. Ze willen heus wel een lieve man, maar die zijn vaak rustig/verlegen/saai en spreken een vrouw niet snel aan. Dat doen bad boys wel. Dan is logisch dat ze voor bad boys gaan. Ik spreek uit eigen ervaring en ook wat ik in omgeving zie. Ze tonen in begin interesse in lieve man, naar verliezen die weer als hij geen stappen zet.

 204. Een lieve man is niet altijd saai/verlegen wel een stuk rustiger en serieuzer. Vrouwen die de kloostzak of “bad boy” kiezen doen dit omdat de lieve man te hoog gegrepen is, hen niet ziet staan, of nog erger omdat ze denken dat ze niet beter verdienen (laag zelfvertrouwen).

  De lieve man zoekt een zelfverzekerde sexy volwassen vrouw met brains. Dat vraagt om iets meer inhoud dan de ladies die achter de klootzak aan gaan.

 205. Ja. Moet ook wel even reageren
  @jan. Je bent een neppe hypocriete motherhumpert. En ook gij brutus maakt spelfouten gebruik autocorrectie. Ik hoef ze je niet voor te houden. Beetje verhaal van de steen en zonden enzo hè.geloof jij maar. Ik niet
  De verhalen die er toe deden hierboven herken ik zeer zeker
  Ik zie er uit als een bad boy gespierd moeilijk zeer mans deed mma vechten
  En zat ook wel eens een beetje in de drugs Ik heb geld en spullen .
  Ik ben ook echt wel bad maar voor de vrouwen juist niet altijd eerlijk
  Lief betrouwbaar loyaal behulpzaam enz enz en zie daar. Dit gedrag is nooit
  Gewaardeerd of geaccepteerd Hoewel ik weet dat het werkt heb ik eigenlijk ook geen zin in toneelspel. Dat ben ik niet. Maar het is wel wat verwacht wordt. Dat ik zeg nee hoor ik heb het te druk. Terwijl ik je eigenlijk wil zien. Jammer dat de verhoudingen zijn zoals ze zijn. Ik heb gelukkig dan wel veel leuke en lekkere vriendinnen gehad maar vaak te aardig geweest. En dan gaan ze weer.
  Misschien voor mij ook een heerlijke Braziliaanse ofzoiets lekker lief.
  En niet zo een ja maar je moet van me houden in al mijn complexiteit snol
  Waarom weet ik niet ivm evolutie maar dat het zo werkt is een feit.
  Maar ondanks dat het domme kippen zijn die idd allemaal 3 hoog achter eindigen alleen met hun koffiekindje haat ik vrouwen zeker niet. Ik denk dat ze zelf het meeste last van hun keuze ondervinden en wens ze er veel succes mee.
  Wees jezelf wees lief. Dan houdt in ieder geval je spiegelbeeld van jou.

 206. Hugo,
  zeer zeker, ook ik zal me bezondigen aan fouten in “spelling”. Maar wat woordenschat, woordgebruik, zinsbouw, afkortingen, leestekens, keurig Algemeen Nederlands, schrijfstijl en taal betreft kan je niet aan mij tippen.
  “Vorm en inhoud zijn één”, dat hoef ik je niet uit te leggen. Het verhaal van Brutus heeft niets te maken met het verhaal van de eerste steen en de zonden.
  Wat je toont (vorm) voorspelt weinig goeds (inhoud) : grof, beledigend, onbegrijpelijk. Ik heb een paar woordenboeken en een vertaalsite nodig om te achterhalen wat je wil zeggen.

 207. Het is simpel.

  We verlangen allemaal naar de ander, we zoeken wat we zelf niet hebben.

  Human nature.

  Out.

 208. Ik begrijp nooit heel erg goed waarom vrouwen zichzelf zo laten behandelen en soms domineren. Ik heb een vriend en wij verschillen dag en nacht van elkaar. Hij sport heel intensief en heeft een zeer sportief postuur, mijn postuur was gewoon normaal. Hij heeft elke week een ander meisje waarvan hij al weet dat hij haar na de onenightstand dumpt. Ik moest enorm veel moeite doen en stond jaren droog. Na die onenightstands heeft hij meestal 3 vrouwen die maar al te graag willen afspreken of ze laten soms expres spullen in zijn woning liggen om nog een keer langs te mogen komen. Ik kreeg nauwelijks aandacht of ook maar een blik van vrouwen. Hij gaf me gelukkig wel heel vaak tips en trucjes hoe ik vrouwen zou moeten verleiden, het ging mij echter niet gemakkelijk af. Vrouwen houden nu eenmaal niet van de wat lievere jongens.
  Een aantal jaren later had ik me al erbij neergelegd, het is zoals het is, het is de natuur. Je moet als man gewoon sterker worden en meer schijt hebben. Precies wat ik gedaan heb, de sportschool in, gezonder en groter worden en vrouwen simpelweg minder goed behandelen. Het achterlijke is het werkt enorm goed.

 209. @NZ
  Als je dat gelukkig maakt, dan moet je dat zeker blijven doen.

  De juiste vrouw vinden is een opgave op zich. Het heeft mij vele jaren geduurd om die droomvrouw tegen te komen. Een vrouw die in mijn ogen behoort tot die 2 procent bijzondere vrouwen. Mooi, temperamentvol, succesvol maar vooral… trouw.

  Er komt een moment in je leven dat deze “liefdeloze” relaties je niet meer het plezier geven, het gevoel geven waar het leven echt om gaat. Dat geld voor zowel mannen als vrouwen. Dan ga je op zoek naar echte liefde.

  Ik kom ze bijna elke dag tegen. Met die levenloze blik in de ogen, zoekend naar die zogenaamde prins/prinses op het witte paard maar totaal geen sprankje liefde kunnen verdragen en dan toch weer gaan voor de snelle wip om hun frustratries te verdrijven die met de dag groter worden.

  Er komt een dag dat ze op zoek gaan naar echte liefde en er dan achter komen dat die echte er voor hun niet meer is. Echte liefde is namelijk op zoek naar echte liefde…

  Ik wens je alle liefde toe :-)

 210. @Raymond

  Dat klopt voor mijn gevoel dus ook.

  Ik wilde/kon nooit geloven maar ik merk dat ik alleen naar vrouwen kijk als ze datgene uitstralen wat hen zo mooi maakt… Pure liefde.

  Heel bijzonder…

 211. ik ben een man van vooraan in de vijftig , al 7 jaar alleen
  mijn sociale vaardigheden mbt het andere geslacht zijn op een of andere manier niet aangeleerd in mijn jeugd en als je dat in je jeugd al niet goed leert is dat een sociale handicap die je je leven lang achtervolgd
  ik voel me als de good guy die inderdaat altijd het deksel op zijn neus krijgt
  ben ik daarom minder dan een ander ? , ik respecteer vrouwen en hun normen en waarden
  maar zoals in vele verhalen hierboven ben je dan blijkbaar saai en vervelend
  en niemand steekt dat extra kwartiertje in je om je beter te leren kennen in een gesprek
  achter dat introverte karakter zit een prima vent die waarschijnlijk meer te bieden heeft dan de macho die liever met zijn vrienden de kroeg in duikt dan met jou aan een relatie wil werken
  ik ben niet bezitterig of claim iemand , ben ook beslist geen uitgaanstype want ik drink niet veel
  ben ook geen sportschool type, lang en mager
  maar voel wel elke keer die pijn van de afwijzing omdat ik niet interesant genoeg zou zijn als relatiemateriaal of om liefde aan te schenken
  toch heb ik veel liefde te schenken en je hoeft beslist geen victorias secret vrouw te zijn om mijn hartje in brand te steken
  niemand is gemaakt om zijn/haar leven alleen te zijn , mensen hebben andere mensen nodig
  mensen m/v hebben liefde nodig , meer nog de liefde dan de sex , die arm om je heen als het eens een keer tegenzit is waardevoller dan 24 uur hete sex
  helaas zal ik moeten acsepteren alleen oud te worden op deze manier want ik zou niet weten hoe mezelf te veranderen
  ik wil geen gemaakte bad boy worden om zo toch maar te kunnen scoren want dan is het toch maar een toneelstukje dat weer in een zeepbel veranderd en tenslotte uiteen spat
  ik zoek ook geen one nighters maar meer iets duurzamers

  reacties meer dan welkom

 212. Ik sluit me hier bij aan. Ik begin ook steeds meer haat te vormen voor vrouwen. Waarom zou ik het niet waard zijn om van te houden en waarom zou mijn liefde niet goed genoeg zijn voor jullie vrouwen?

  Zelf ben ik introvert en ook extravert, beste van beide werelden wordt gezegd. Wat ik een voordeel vind aan introvert zijn is dat je vaker rond kijkt en gewoon kijkt naar mensen.
  Wat me dan opvalt is dat er veel koppels rond lopen waarvan de man slank is en de vrouwen brede vormen heeft. Maar waar zijn nu die koppels waar een dikke man rond loopt met een slanke vrouw? Juist, die koppels zie je niet vaak. Dit doet mij denken dat vrouwen enkel met hun ogen mannen selecteren. Dit maakt mij furieus want die slanke mannen met dikke vrouwen als partner zijn echt niet un-happy, sterker nog, ze zijn blij dat ze een partner hebben om van te houden. Waarom kunnen vrouwen zo niet zijn?

  Ik denk weleens dat het met de huidige maatschappij en opvoeding te maken heeft en helemaal niks met genen of smaak. Voorbeelden:
  – dames groeien op en kijken jarenlang tekenfilms waarin een mooie vrouw met een “knight in shiny armor” afgebeeld wordt. De man verslaat de draak en veroverd de vrouw. De vrouw wordt in de tekenfilm zwak en onderdanig opgesteld en de goed uitziende man is stoer, sterk, macho en een badboy (c’mon, hij zwaait met zwaarden). Geen van de dames zal aan de lieve personages terug denken met een liefdeszucht.
  – dames groeien op terwijl ze met Barbie en Ken spelen, waarbij Ken een wasbordje heeft, stoere kleding, snelle auto…
  – dames groeien op met bladen, ’s Next Top Model, mode, etc. waar alleen maar slank/stoer in terug te zien is bij de man en vrouw. Het gevolg is dat de vrouw geobsedeerd raakt met mooi zijn (competitie tussen vrouwen) en schenkt dan enkel liefde aan die slanke en stoere man, want hij kan de draak verslaan.

  Ik sta al maanden ingeschreven bij een datingsite, van de ~50 berichten die ik vrouwen stuurde heb ik misschien 3 keer antwoord gehad. Toen ik vervolgens naar 10 vrouwen de vraag stuurde waarom zij zo met hun ogen denken, kreeg ik diezelfde dag 10 antwoorden terug dat ik het toch echt fout had. Ik was zeer grof in dat bericht, dit vond ik grappig want; een lief bericht naar 50 vrouwen leverde mij in al die maanden 3 reacties op terwijl ik op een grof en aanvallend bericht één dag 10 reacties kreeg. Sommige van die 10 reacties gingen verder in een gezellig en leuke berichtenwisseling.

  Jullie vrouwen zijn allemaal idiote twisted heksen, and you know it.

  En jullie minder goed uitziende vrouwen mogen blij zijn dat er zat (slanke!) mannen zijn op deze aardbol die niet met hun ogen denken maar met hun…

 213. Vrouwen vermijden mannen die te verliefd en bezitterig zijn, weten ze eigenlijk wat ze willen want na twee jaar is de verliefdheid voorbij en zeuren ze dat je niet romantisch meer bent en noemen ze je humor oud bollig saai.
  Of dat en nog 1000 redenen.

  Een vrouw houdt het stamverband intact en daarom heeft ze verschillende partners nodig want zo hou je een stam intact!
  De mensheid is slechts 10.000 jaar terug uit de natuur gestapt maar veel dingen zijn onveranderd als het op kinderen maken aankomt , want vroeger vooral deed de vrouw het met meerdere mannen zodat…..bij geboorte die mannen dachten….die zou wel eens van mij kunnen zijn en zo was het stamverband weer een beetje aangehaald en beschermd.
  Ondertussen zijn wij mannen natuurlijk de reputatie toegegooid van ontrouwe stouterds.

  Dus vrouwen houden van uitdagingen? ik zou durven beweren dat dit inderdaad zo is maar!! ze vergeten iets!
  Vrouwen houden van die ruwe mannen die hun uitdagingen schenkt,dat is zo, maar er zijn twee soorten rustige jongens.
  De rustige jongen die hoera roept als hij liefde krijgt en er geen punt van maakt als hij hierbij voor het kind van een ander moet zorgen terwijl de andere rustige jongen er het bordeel niet meer voor uit komt.
  Tja……de afwijzing hoeft niet altijd van 1 kant te komen ook.
  In Amerika is dit steeds meer een sociaal probleem aan het worden en spreken ze over generatie M (Misandrie en Mysogisme).
  Mannen zijn in huwelijks staking, en dan vragen de alleenstaande moeders zich af op hun 30e jaren waar zijn al die goede mannen naartoe.
  Seks is gewoon makkelijk verkrijgbaar en dat vinden de feministen niet bepaald fijn, ik denk dat de houdingen van landen als Frankrijk en Zweden voor zich spreken.
  Wat willen vrouwen? willen ze nu de man die niet knap is en naar het bordeel gaat met de vernedering van betalen er terug uithalen zodat ze hem nog wat meer en langer in afwijzen kunnen vernederen?
  Ik wil nooit van mijn leven nog een vrouw in mijn huis al heb ik aanbod genoeg, ik stel mijn deur liever open voor de nerd die voortdurend afgewezen wordt zodat ik hem de weg naar het bordeel toe kan wijzen, ook voor alleenstaande moeders wijs ik graag die richting toe!
  Foei!! het zal je leren afwijzen

 214. Beste giovanni,

  Dat is dus helemaal niet waar wat jij suggereert. Foute mannen weten vaak het gevoelige plekje van de vrouw te vinden.. Zeker als een vrouw uit een onstabiel gezin komt waar ze weinig tot geen liefde heeft gehad en gekleineerd werd tot op de bot. Krijgen deze vrouwen een onwijs laag zelfbeeld en als ze dan plots aandacht krijgen van die o-zo leuke maar foute jongen.. Ja dan heeft hij raak geslagen! Vaak doet deze vrouw alles voor deze man maar andersom is er niks van te merken. Zij koesterd iets wat zij nooit heeft gehad. Het probleem is dat deze mannen vaak een vorm van borderline of een andere psychische stoornis hebben en gaan de zorgen van de vrouw, het jaloerse en zeurende gedrag van de vrouw opspelen bij deze mannen en kunnen ze zich helaas niet inhouden..heel tragisch allemaal. Want wat deze vrouwen juist nodig hebben is een lieve / serieuze Man.. En het lijkt wel alsof deze lieve man niet toereikend is.. Hij is afstandelijk…mannen jagen en vaak de foute mannen jagen ook dus hebben sneller een vrouw aan de haak. Die verlegen, zacht aardige jongens moeten eens uit die mouw komen! Vrouwen zijn geen jagers dus jongens, jullie moeten toch echt die eerste stap zetten! Laat zien dst je echt belangstelling in haar hebt! Dit doen die foute mannen ook in het begin..maar pas later veranderd dat. Vandaar dat een vrouw niet zo goed meer weet wat waar is.. Pas na enkele ervaringen weet ze het wel.

 215. Ja dat is het ook. Waarom ben ik een lieve vrouw en krijg ik alleen maar verkeerde mannen die grrr zo goed op me gevoel weten te spelen elke keer (ben zeer gevoelig van aard) tsja…en die lieve jongens ja waar blijven die? Ik zie ze nergens..k zie alleen maar foute mannen lijkt t wel..foute mannen en vrouwen.. Er is masr een klein handje vol met goede mensen helaas.. Dusja je hebt meer kans om de verkeerde op t pad tegen te Komen…voor mij niet meer ik ben al die mannen spuug zat! .

 216. Mafkees. Vaak? Haha.. Ja jij kent elke vrouw en jij weet wat er in elke vrouw in haar hoofd afspeelt? Mensen met weinig levens ervaring kunnen beter niet hier posten! Jemig wst een onzin allemaal hier zeg.

 217. Nee hoor, ik heb ook liever een lieve man dan een player. Mijn vriend is betrouwbaar, integer, intelligent en lief. We zijn al 8 jaar samen.

 218. Ik heb al jaren goed rondgekeken en het volgende valt me op. Vele vrouwen vallen voor de mannen die een fysiek volwassen voorkomen hebben en grappig zijn, maar van binnen zijn velen van deze mannen nog onvolwassen in het innerlijk. Het huwelijk draait voornamelijk op het innerlijk, deze mannen bakken er niets van en dan blijven er vrouwen met een gebroken huwelijk en kinderen achter. Dan pas gaan deze vrouwen nadenken en willen ze een lieve man met inhoud. Ik zou zeggen doe nu alvast een stap terug en volg je hart en niet de dingen die in tijdschrijften worden voorgeschreven. Ik denk er zo over, sommige dingen zoals het innerlijk zijn tijdloos maar worden vergeten in de keuze….

 219. Hoi Hans, ik ben 40. Herken me totaal in jou verhaal. Ik heb aan mijn innerlijk, communicatie enz. gewerkt de afgelopen jaren en je zou het dan uitstralen maar de omgeving en de omgeving zou dan terug reageren maar schijnbaar is deze bezig met andere dingen (scoringsdrang of hoe ze dit statusgebeuren dan ook willen noemen). Ik ga me niet veranderen voor wie dan ook, ik weet goed dat ik goed ben zoals ik ben (dit heeft trouwens niets met ego te maken), heb liefde te geven. Ik denk dat velen dames gekwetst zijn door foute mannen en dan bouwen ze een verdedigingsmechanisme op en daar zijn de lieve mannen dan de dupe van. Ik ga geen toneelstukje opvoeren want dan leef ik in een leugen. Ik volgt de weg van mijn hart. Horen jullie dit dames, denk hier maar eens over na. Er lopen genoeg fatsoenlijke mannen rond….

 220. vrouwen houden van goede hondjes, dus enorme lul die zoeken en onzekere mannen negeren! dat is de oorzaak. dag slapende mensen met liefdevol

 221. Ik heb een relatie op afstand ( hij is in het buitenland) met een Bad-Boy en weet je wat het is;
  hij is zooo ‘bad’ dat hij mij nooit slecht behandeld heeft,nooit naar andere vrouwen keek,altijd mijn kant koos t.o anderen….hij is idd. afstandelijk;geeft niet 1000 comlimentjes enzo maar als hij het doet is het zooo heerlijk,zo gemeend,hij is dominant maar op een zorgzame manier;hij zorgde voor mijn welzijn toen ik een botbreuk had…kleedde me resoluut aan…zonder onzekerheid…het was heerlijk(ik kende hem toen pas) Hij zegt altijd ‘ik doe wat ik moet doen’ en niemand die hem daar vanaf houdt.Ik hou van hem en ik vind hem spannend..ook al doet hij dingen waar ik het niet mee eens ben…soms ..als hij boos is….(nooit op mij)..gaat mijn hart sneller kloppen hij is dan zoo aantrekkelijk! Ik neem hem dan altijd serieus ook al denk ik zelf…waar gaaat dit over? Dit is dan gewoon het moment dat hij even aandacht nodig heeft …ik kus hem dan zachtjes…luister naar hem…en jawel even later lacht hij weer….heerlijk toch!?

 222. Hoi DVD, ik ben goed & lief en snap niet waarom de meeste vrouwen liefde & passie koesteren voor onbetrouwbare sneaky types.

  Groetjes, Jacob

 223. Zeg, Marley Peters, jij zegt dat mensen met Borderline de kick juist opzoeken. Maar zo’n 3 jaar geleden werd er juist een vrouw met Borderline smoorverliefd op mij omdat ze mij er zo sympathiek en netjes uit vond zien (niet knap trouwens, dat was het echt niet). Maar misschien was zij wel een uitzondering onder de Borderliners, dat zou kunnen …

 224. Uit wat ik kan opmaken uit jouw reactie, zou ik jou absoluut niet als een lieve jongen beschouwen. Vrouwen maken psychopaten van mensen??
  Daarnaast denk ik niet dat je een vrouw zal vinden als je ‘haat naar vrouwen steeds groter wordt’ en als je ze van tevoren al denkt te weten dat het ‘gestoorde, onstabiele kutwijven’ zijn.
  Wat een ontzettend tenenkrommende reactie.

  Ik ben een jonge vrouw en ik val op échte lieve jongens. Naar mijn is het dus ook geenzins onmogelijk voor een lieve jongen of man om een vrouw te vinden. Misschien dat sommige jongens/mannen zoals jij zichzelf ten onrechte lief noemen.

 225. Ik ben al die vrouwen spuugzat. Of ze nu knap zijn of niet, ik wil ze niet. Of ze nu van binnen mooi zijn of niet, ik wil ze niet. Ze zien me nooit staan en als ze me zien staan ben ik weg. Je bent mooi te laat.

 226. Wat volgens mij een groot deel van het probleem is is dat mensen tegenwoordig te snel conclusies trekken.
  Ik val zeker niet onder de categorie bad boy maar ik heb heus wel wat pit in mij zitten.
  Echter zul je mij eerst moeten leren kennen voor je daar geraakt, daar ligt volgens mij het probleem.
  Mensen nemen geen tijd meer om elkaar te leren kennen, stappen in een relatie en enkele maanden later zijn ze terug single om dan te klagen dat er enkele slechte mannen of vrouwen zijn.
  Paar weken later begint het hele spelletje opnieuw …

 227. Ik denk dat als een vrouw een man leuk vindt dat ie gewoon een hoop kan flikken bij haar. Netzoals dat andersom is. Als je verliefd bent en het is moeilijk de ander geheel voor je te winnen dan worden negatieve emoties versterkt waardoor je nog harder gaat knokken. Maar op een gegeven moment is een vrouw dit gedrag spuugzat en dan is het klaar. En vrouwen die zeggen te vallen voor bad boys zijn pijnzoekende rakketten. Ik weet niet wie meer het lege omhulsel is, de bad boy of het teefje dat daarachteraan holt.

 228. zorg dat je wat je eigen leventje hebt en stap gewoon wat op vrouwen af en toe
  een praatje te maken dan kom je wat in de sociaal flo.pest haar wat af en toe
  maak haar wat jaloers maak wat grapjes tenkoste van haar maar laat wel blijken
  dat je haar sexueel aantrekkelijk vind met zon blik van ik zou jou welles willen ballen.
  dan valt het kwartje voorzelf wel.anders word je een praatvriendje inplaats van een
  neukvriendje daar is niemand meegeholpen.ook niet verkeerd om af en toe wat tegengas
  te geven doe je dat niet dan gaan ze met ander neuken of beginnen ze te kloten.teminste is
  mij ervaring.en voor de lieve jongens zorg ervoor dat je de dames wat prikkelt met grapjes
  tegengas geven niet altijd beschikbaar zijn naar andere vrouwen kijken minder je emoties laten
  zien dat soort zaken.

 229. Dit is de enige reactie hier voor gevoelige mannen die er toe doet. Tenzij je voor eeuwig in de friendzone wil blijven hangen that is. Ik zorg er tegenwoordig voor dat er een paar vrouwen op dansles zijn waarvan ik weet dat ze me leuk vinden voor eeuwig in de friendzone te houden. De spanning die dat veroorzaakt doordat ze mij toch willen zorgt ervoor dat anderen mij ook willen. Zo neuk ik nu dus regelmatig er op los terwijl ik vroeger helemaal geen pussy kreeg. Heerlijk!

 230. Al een tijdje is hier niks geplaatst maar voor mannen die dit lezen heb ik nog een paar hele belangrijke tips. Hoe ontwikkeld we ook zijn mensen maken hun beslissingen nog steeds grotendeels op natuurlijke ingeving, daarom hebben we seks eten we willen we sterk overkomen en doen we er alles aan om te overleven. Ook het vrouwelijke geslacht is nog lang niet uitgeevalueerd en kijkt onbewust naar deze 3 dingen sterkte lichaamshouding en dominantie. Dit zijn namelijk de 3 kenmerken die garant staan voor een goede voortplanting. Sterkte staat niet eens voor lichamelijke sterkte maar ook vooral in dagelijkse situaties. Het zou je vast wel zijn opgevallen op festivals en feesten dat mannen niet voor elkaar uit de weg gaan als ze beide dezelfde kant op moeten, en mannen blijf dit vooral doen de kansen verminderen echt als ze zien dat jij je door alle mannen over je heen laat lopen. Ook lichaamshouding is zo ongelofelijk belangrijk uiteindelijk moet zij worden voortgeplant volgens de wet der natuur dus vrouwen vinden het zeer opwindend dat als jij achter haar staat je recht op blijft staan of even naar haar kont kijkt, dit is tenslotte ook wat je hersenen je ingeven dus ga vooral niet onzeker lachend naar je vrienden een paar stappen naar achter doen. Onbewust verlies je bij de vrouw aantrekkelijkheidspunten omdat je dus niet in staat bent om te geven. En dan echt wel de belangrijkste dominantie. De eerste wet voor overleving van ons ras is voortplanting en ik versier al een tijdje heel wat meiden en zonder dominantie kom je nergens dit maakt je echt 10 X aantrekkelijk als je er niet in doorslaat natuurlijk. Het geeft je namelijk status respect sterkte enen enorme aantrekkingskracht, vrouwen zijn zo gewend dat mannen altijd naar ze luisteren en heel veel mannen slaan daar in door, door de wet der natuurlijk is bepaald dat mannen moeten geven en beschermen. Dus zij wilt dat jij kiest waar je gaat zitten dat jij het gesprek leidt en niet alleen vraagt maar ook veel zelf vertelt. Dit geeft een enorme aantrekkingskracht waardoor als jij rustig je blijft zij achter jouw aanloopt. Voor mannen die deze tips willen gebruiken wil ik nog wel 1 ding zeggen. Het moet ook wel echt in je zitten als het geforceerd is kan je beter gewoon jezelf blijven want dan ben je waare

 231. Vrouwen met borderline kun je het best passeren! Spreek uit ervaring. Dit soort brengt alleen maar problemen met zich mee en als het hun dag niet is willen ze je met een schaar te lijf gaan.

 232. Vrouwen organiseren zelf een ongelukkig bestaan. Ze halen er zelf de mannen uit die de kunst van het versieren goed beheersen. Vrouwen voelen zich slimmer dan mannen, maar op voorgaand punt denken ze dus totaal niet na. Ze volgen gewoon hun dierlijke oerinstinct zonder na te denken. Alleen jammer dat wij mensen, geen dieren zijn. Het is heus niet nodig een bad boy te kiezen om je voort te planten en om assistentie bij de zorg voor je kinderen te krijgen, integendeel. De bad boy zal blijven andere vrouwen opzoeken en versieren, net omdat hij er zo bedreven in is. Wat krijg je dan dames? Je wordt bedrogen, belogen en je eindigt alleen met je kroost. Vervolgens gaan jullie dan zitten jammeren bij vriendinnen. Waarom val ik toch altijd op de verkeerde? Omdat je niet je hersenen maar je kut gebruikt bij het selecteren. Ook vallen vrouwen voor mannen met (buitensporig) veel geld. Kijk maar even naar Donald Trump. Die heeft een vrouw die velen malen mooier is dan hij zelf. Helaas gaat het ook vaak fout dames. Sommige vrouwen komen vroeg bij een (super) rijke vent waarop ze vaak niet verder studeren en geen enkele moeite doen zelf geld in het bakje te brengen. Op een dag dumpt de rijke stinkerd haar en begint bovengenoemde klaagzang opnieuw. Dus beste vrouwen, jullie organiseren zelf jullie eigen ellende! Eens vrouwen een relatie hebben stellen ze altijd maar weer alles in vraag. Een voortplantingsdrang op U tegen te zeggen, maar eens de kinderen er zijn kan je met lul en zaad de pot op. Misschien vinden vrouwen dit een verschrikkelijke tekst, maar denk er toch maar even over na zou ik zeggen….

Reacties zijn gesloten.