Tien tips voor een aantrekkelijk uiterlijk

Tien tips voor een aantrekkelijk uiterlijk
Tien tips voor een aantrekkelijk uiterlijk

10 Tips voor een aantrekkelijk uiterlijk. Nu mee beginnen!

1. Loop elke dag tenminste 5000 passen (3 kilometer), is het advies van de gezondheidsorganisaties. Maar lopen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook goed voor de lijn. Na een lange winter kunnen we vaak wel wat lichaamsbeweging gebruiken.

2. Verzorg je gezichts- en lichaamshuid. Weet je dat het echt voldoening kan geven als je je huid na wat extra verzorging ziet opknappen, strakker ziet worden en een goed doorvoed aanzien ziet krijgen? Informeer bij de apotheek of parfumerie naar een geschikte crème voor jouw huid en dan is het een kwestie van consequent smeren en bijhouden. Een mooie huid is aantrekkelijk.

3. Ga voor een lekker geurtje. Verwen jezelf met een nieuwe aftershave of eau de cologne (maar overdrijf niet). De vrouwen zullen je graag om je heen hebben als je lekker ruikt.

4. Ga die neusharen te lijf! Voor een verzorgd en aantrekkelijk uiterlijk let je op de details. Verwijder lange neusharen (er bestaan speciale apparaatjes voor) en check ook even je oren.

5. Het is onder de mannen steeds meer in de mode om wenkbrauwen te epileren of bij te werken. Soms in het geheel niet overbodig, maar pas op dat je er niet overheen gaat. Onnatuurlijke wenkbrauwen vindt niemand mooi.

6. Stop met nagelbijten! Vandaag nog. En vergeet niet om je teennagels (en voeten) te verzorgen, zeker nu het mooie seizoen gaat beginnen. Weet je niet waar je moet beginnen? Maak dan eens een afspraak bij de pedicure.

7. Weg met die (bier)buik! We zullen je niet zeggen dat je je biertje moet laten staan, maar let wel een beetje op wat je eet en drinkt. Je kent het recept: veel groenten en fruit, mager vlees, vette vis (onder meer voor een mooie huid) en voldoende vezels. In het begin is het misschien even wennen maar heb je eenmaal je eetpatroon omgegooid dan wil je (bijna!) niet anders meer.

8. Ga voor een gezonde tint. Doe een lekker kleurtje op, maar zorg er wel voor dat je je huid goed beschermt met een anti-zonnebrandcrème (ook in de lente, als de zon nog niet zo krachtig is, is het zaak om je huid goed te beschermen).

9. Supergladde benen en een kale borst zijn uit de mode. Maar wildgroei is ook niet de bedoeling. Trimmen is de trend. Verzorg je lichaamshaar, maak het korter maar haal het niet helemaal weg.

10. Hoe lang is het geleden dat je bij de mondhygiëniste bent geweest? Witte tanden zijn supersexy. Ga ervoor!

ADVERSUS

MEER OP ADVERSUS
Afvallen met aërobe training

Afvallen met aërobe training

Aërobe oefeningen worden wel aangeduid als cardiovasculaire oefeningen (cardiofitness) omdat ze de opname van zuurstof vergroten, de bloedcirculatie verbeteren en het hart…

Schouders trainen

Schouders trainen

Schouders, schouders, schouders. Als je mij vraagt welke spiergroep tijdens de training in de sportschool het vaakst verwaarloosd wordt, dan zijn dat de schouders…

De nieuwe BMW 545e xDrive Sedan

De nieuwe BMW 545e xDrive Sedan

MW presenteert een nieuw plug-in hybride topmodel. Dat is de BMW 545e xDrive Sedan, met een zescilinder-in-lijn benzinemotor en vierwielaandrijving voor maximale energie-efficiëntie en dynamische prestaties