Beauty Tips voor hem

Beauty Tips voor hem
Beauty Tips voor hem

Zo word jij een mooie man! Als wij aan onze Adverzusjes vragen wat een man moet hebben om hun aandacht te trekken, antwoorden ze steevast: ‘Hij moet er verzorgd uitzien!’ Dus mannen, doe er je voordeel mee. Wil je bij het vrouwelijk schoon in de smaak vallen, dan zul je aandacht moeten besteden aan je uiterlijk. En dan bedoelen we niet dat je je van top tot teen in merkkleding moet hijsen. Zo duur komt het je niet staan. Het enige waar je op moet letten is een goede dagelijkse verzorging. Wat bestaat die uit?

Een goede hygiëne.

Een goede hygiëne staat natuurlijk voorop. Misschien lijkt het vanzelfsprekend, maar toch het één van de belangrijkste punten. Zorg voor schone kleren (inclusief sokken en ondergoed!), gebruik een goede deodorant (erg belangrijk) en voor een avondje uit een heerlijke after shave of parfum (maak er discreet gebruik van, zodat je geen walm achterlaat – dat zou wel eens een tegengesteld effect kunnen hebben).

Een schoon gebit en een frisse adem.

Aan tanden poetsen willen we wel een aparte alinea besteden. Een schoon gebit en een frisse adem zijn natuurlijk fundamenteel, zeker als je denkt (hoopt) dat zij je aan het einde van de avond wel eens zou kunnen uitnodigen voor ‘een extra drankje bij haar thuis’. Met een goede verzorging van je gebit begin je natuurlijk niet aan de vooravond van een afspraakje. Maak er een gewoonte van om je tanden tenminste twee keer per dag te poetsen. Borstel ook je tong om bacteriën te verwijderen en een onaangename mondgeur te voorkomen. Stop met roken en matig de consumptie van koffie en thee als je met een blinkend gebit voor de dag wilt komen.

Verzorgde lippen.

Het effect van een schoon gebit gaat verloren als je droge lippen hebt, of kloofjes. Verzorg je lippen daarom met een lip conditioner. Houd altijd een lip conditioner bij de hand, zeker als het weer kouder wordt. Voor tips over de verzorging van je lippen: klik hier.

Verzorgde nagels.

Knip je nagels op tijd en zorg ervoor dat ze schoon zijn (niets is erger dan zwarte randjes). Bijt je nagels niet. Behalve dat het onhygiënisch overkomt (en is!), kan zij het ook interpreteren als een teken van zwakte, van nervositeit. Vergeet ook je teennagels niet. Voor tips voor manicure en pedicure: klik hier.

Bestrijd zweetvoeten.

Heb je last van zweetvoeten, dan is het nu het moment om er iets aan te doen. Niets is vervelender als je, tijdens de eerste keer met haar, je aandacht moet besteden aan het wegmoffelen van je schoenen en sokken. Was je voeten ’s morgens en ’s avonds, draag altijd schone sokken en gebruik zo nodig specifieke producten om de geur tegen te gaan. Leg zooltjes in je schoenen en verwissel die regelmatig.

Acne en pukkeltjes.

Een dikke pukkel kan afbreuk doen aan de romantiek. Verzorg je huid daarom goed. Door een goede dagelijkse reiniging met specifieke producten kunnen heel wat pukkeltjes voorkomen worden. Wend je zo nodig tot je huisarts of een huidarts. Voor meer over acne en pukkeltjes: klik hier.

Haarverzorging.

Ook je haar vraagt om de nodige verzorging. Was het regelmatig met een voor jou geschikte shampoo. Weet je niet welke producten voor jou geschikt zijn, vraag dan raad aan de kapper. Heb je last van roos, doe er dan wat aan. Gebruik geen agressieve shampoos (die doen eigenlijk niet meer dan de huidschilfertjes wegscrubben maar verzorgen de hoofdhuid niet), maar koop een kwalitatief goed en verzorgend product (de beste producten vind je in de kapsalon).

Verwijder overtollig haar.

Haren die uit je neus en oren steken, maken je nu niet bepaald sexy. Verwijder ze daarom tijdig. Vergeet ook je wenkbrauwen niet. Je hoeft ze echt niet helemaal in model te epileren, maar verwijder wel de haren die uitsteken. Heb je haar op je rug, overweeg dan eens om het door de schoonheidsspecialiste weg te laten halen. Je (toekomstige) vriendin zal het zeker op prijs stellen.

In samenwerking met www.trendystyle.net.
ADVERSUS

MEER OP ADVERSUS
De ultieme limousine verder verfijnd: de nieuwe Lexus LS

De ultieme limousine verder verfijnd: de nieuwe Lexus LS

Lexus presenteert de verder verfijnde LS-range. Naast nieuwe design-elementen valt het vlaggenschip van de Lexus op door nieuwe technologieën, een nog stiller en comfortabeler interieur en een verder uitgebreide uitrusting. Begin 2021 staat de nieuwe Lexus LS 500h bij de dealer.