Fashion. Vivienne Westwoods derde (en vierde) oog

Vivienne Westwood
Vivienne Westwood lente zomer 2017, make-up: Michele Magnani M.A.C., ph. Mauro Pilotto

Backstage bij de shows gebeuren (soms) interessante dingen. Zoals bij Vivienne Westwood. De sfeer is daar artistiek en behoorlijk ‘prettig gestoord’.

Zoals gewoonlijk gingen we backstage bij de heren catwalk show in Milaan. Voor winter 2016 2017 had Vivienne Westwood, samen met Michele Magnani, Global Senior Make-up Artist M.A.C, bedacht om de gezichten van de modellen met derde en zelfs vierde ogen te versieren. Ogen die uitkijken naar een betere toekomst.

Wij volgen Michele Magnani’s artistieke werk backstage. Geloof ons, het was geen eenvoudige klus om de modellen in korte tijd te voorzien van ogen die Vivienne’s goedkeuring konden wegdragen. Maar het werd een meesterwerk.

Bekijk deze bijzondere video waarin Michele Magnani meer vertelt over de inspiratie achter de ‘ogen van Vivienne’.

MEER OP ADVERSUS
Schouders trainen

Schouders trainen

Schouders, schouders, schouders. Als je mij vraagt welke spiergroep tijdens de training in de sportschool het vaakst verwaarloosd wordt, dan zijn dat de schouders…

De nieuwe BMW 545e xDrive Sedan

De nieuwe BMW 545e xDrive Sedan

MW presenteert een nieuw plug-in hybride topmodel. Dat is de BMW 545e xDrive Sedan, met een zescilinder-in-lijn benzinemotor en vierwielaandrijving voor maximale energie-efficiëntie en dynamische prestaties