Herenkapsel. Dit is één van de coolste snitten voor het nieuwe seizoen

Herenkapsel
Herenkapsel. Dit is één van de coolste coupes voor het nieuwe seizoen

Vergeet de hipster look. Vergeet de undercut. Scheer die baard af. De trend voor herfst winter 2016 2017 is: frisse, jonge en stoere looks.

Lengteverschillen mogen nog steeds, maar ze moeten mooi in elkaar overlopen. Het meest trendy kapsel van dit moment is een lange bovenkant en strak geknipte zijkanten en achterkant.

Kapseltrend: schoon in de nek en rond de oren

Het moet er allemaal heel clean uitzien. Let er daarom op dat je kapper extra aandacht besteedt aan de afwerking van je kapsel. De bovenkant is losjes en nonchalant, maar je kapsel moet scherp zijn afgezet. Heel schoon in de nek en rond de oren.

Tip 1: heb je vrij veel nekhaar (en haar op de bovenrug) overweeg dan om het weg te laten waxen. Sommige kappers doen dit ook. Zo niet, schakel dan je vriendin of een schoonheidsspecialiste in.

Tip 2: loop eens bij een van die moderne (retro)barbershops binnen. De focus in deze shops ligt op de grooming. Goed voor een superstrakke haarcoupe en een relax-moment voor jezelf.

Herenkapsel
Herenkapsel. Dit is één van de coolste coupes voor het nieuwe seizoen

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS