Copy the look. Dit kapsel is cool (en easy!)

Stoer herenkapsel
Stoer herenkapsel voor winter 2016 2017, ph. Charlotte Mesman

We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën voor stoere en eigentijdse herenkapsels. Dit keer raadpleegden we hair stylist Pablo Robledo van Pantene. Pablo werkt met de belangrijkste tijdschriften en modefotografen, maar heeft tegelijkertijd ook een heel nuchtere en praktische kijk op kapsels en hair looks.

‘Dit seizoen gaan we een beetje weg van al die strakke coupes van de afgelopen jaren’, vertelt Pablo. ‘Die strakke zijscheidingen en hele korte zijkanten zijn een beetje over. En dat is wel zo handig. Het vergt minder onderhoud, want wil je zo’n strakke coupe goed bijhouden, dan moet je minimaal om de twee weken naar de kapper. In de winter met korte dagen staat je hoofd daar meestal niet naar. Dat komt in het voorjaar wel weer.’

Langere zijkanten dus. En minder strakke coupes. En ook minder scherpe zijscheidingen. Een look die volgens Pablo op dit moment actueel is, zie je op de foto hieronder.

Stoer herenkapsel
Stoer herenkapsel voor winter 2016 2017, ph. Charlotte Mesman

Dit kapsel is gemakkelijk zelf thuis na te doen. Was je haar met een goede shampoo en conditioner. Pablo onderstreept het belang van een goede beautyroutine voor je haar, ook als je kort haar hebt. Daarna maak je je haar handdoekdroog. Bewerk het met een mousse en breng het haar dan met een grove kam naar achteren zodat je het ‘kamstreeppatroon’ in de kuif krijgt. ‘Voor dit kapsel mag je’, zo adviseert Pablo, ‘best een beetje haarlak gebruiken zodat je haar goed blijft zitten.’ Dat is alles! Simple as that.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé

De tweede generatie van de BMW 4 Serie Gran Coupé heeft een aanzienlijk verbeterde rijdynamiek, een scherper design, verfijnde premium uitstraling voor het interieur en baanbrekende innovaties op gebied van bediening en connectiviteit