Show die krullen! Ze maken jou uniek

krullen-kapsel-voorjaar-2016-02
Alanna Arrington backstage bij Etro, ph. Charlotte Mesman

Er zijn grote veranderingen gaande in de mode- en beautytrends. Iedereen is zoekende naar een eigen, unieke succesformule. Voorheen zag je op de catwalks grote, rode lijnen terugkomen, maar de crisis lijkt iedereen te dwingen om – eindelijk – eigen weg te bewandelen.

Einstein lijkt weer eens gelijk te krijgen. ‘There’s no crisis without merits. It’s in the crisis where we can show the very best in us.

Tijdens de afgelopen Fashion Weeks beantwoordden ontwerpers maar ook hair stylisten onze geijkte vraag ‘Wat zijn de trends?’ steeds weer met een ‘We zien dit seizoen geen trends, het gaat om persoonlijkheid, uniek zijn‘. Deze ‘no-trend’ heeft een opvallend bijproduct opgeleverd: KRULLENBOLLEN.

krullen-kapsel-voorjaar-2016-01
Model (met krullen om jaloers op te worden) bij Cividini, ph. Mauro Pilotto

Voorheen werd elk krulletje van de modellen glad gestreken zodat iedereen er hetzelfde uitzag. Nu mogen modellen hun krullen showen, want – zo verklaren de hair stylisten nu – elke haarstijl is uniek, elk model heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid. ‘Heeft een model krullen, dan laten we die zien. Ons werk is alleen maar om die krullen mooier te maken en om de unieke stijl van elk model te onderstrepen.

De boodschap? Heb je krullen, laat ze dan staan en show ze! Ze maken jou uniek.

MEER OP ADVERSUS
Oefeningen voor de armen. Fitness

Oefeningen voor de armen. Fitness

Eerst even voor alle duidelijkheid: we hebben het hier niet over de biceps van body-builders. Want als dat je doel is, laat dit artikel dan verder maar voor wat het is (tenzij moeder natuur je behept heeft met een paar uitzonderlijke spierballen en…

Vet verbranden met cardio-training

Vet verbranden met cardio-training

Een getraind lichaam verliest zijn charme als de spieren verborgen zijn achter een laag onesthetisch vet, vooral wanneer het vet zich in de buikzone heeft geconcentreerd…