Show die krullen! Ze maken jou uniek

krullen-kapsel-voorjaar-2016-02
Alanna Arrington backstage bij Etro, ph. Charlotte Mesman

Er zijn grote veranderingen gaande in de mode- en beautytrends. Iedereen is zoekende naar een eigen, unieke succesformule. Voorheen zag je op de catwalks grote, rode lijnen terugkomen, maar de crisis lijkt iedereen te dwingen om – eindelijk – eigen weg te bewandelen.

Einstein lijkt weer eens gelijk te krijgen. ‘There’s no crisis without merits. It’s in the crisis where we can show the very best in us.

Tijdens de afgelopen Fashion Weeks beantwoordden ontwerpers maar ook hair stylisten onze geijkte vraag ‘Wat zijn de trends?’ steeds weer met een ‘We zien dit seizoen geen trends, het gaat om persoonlijkheid, uniek zijn‘. Deze ‘no-trend’ heeft een opvallend bijproduct opgeleverd: KRULLENBOLLEN.

krullen-kapsel-voorjaar-2016-01
Model (met krullen om jaloers op te worden) bij Cividini, ph. Mauro Pilotto

Voorheen werd elk krulletje van de modellen glad gestreken zodat iedereen er hetzelfde uitzag. Nu mogen modellen hun krullen showen, want – zo verklaren de hair stylisten nu – elke haarstijl is uniek, elk model heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid. ‘Heeft een model krullen, dan laten we die zien. Ons werk is alleen maar om die krullen mooier te maken en om de unieke stijl van elk model te onderstrepen.

De boodschap? Heb je krullen, laat ze dan staan en show ze! Ze maken jou uniek.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS