Voor haar. De kleur van tepels helpt je de perfecte nude lippenstift te vinden

Lippenstift
Op zoek naar de perfecte nude lippenstift?

Onlangs werd in het Amerikaanse TV-programma ‘The Doctors’ verkondigd dat de kleur van je tepels een goede indicatie is voor de nude kleur van je lippenstift. De tip werd door het publiek behoorlijk lacherig ontvangen en een van de presentatoren – een man – opende spontaan zijn shirt om zijn kleur te checken.

Ben jij nu ook onder je blousje aan het kijken? De verleiding is groot!

Het schijnt inderdaad dat vooral vrouwen met lichte huid wel iets met deze tip kunnen. Maar niet iedereen is het met de dokter in kwestie eens. Zo lijkt de regel vooral niet op te gaan voor vrouwen met een getinte huid. Verder wordt er ook tegengeworpen dat de kleur van je tepels mede beïnvloed wordt door hormonen, door temperatuurswisselingen en andere factoren.

In het geval van de zon (ook een factor die invloed heeft op de kleur van die sensuele cirkeltjes) zou de lipstick tip van Doctors overigens best wel eens kunnen kloppen. Als je topless zont, worden je tepels immers donkerder. Dat zou betekenen dat je aan een donkerdere kleur lippenstift zou moeten. En daar valt wel iets voor te zeggen als je ervan uitgaat dat behalve je lichaam ook je gezicht een zongebruind tintje heeft opgedaan.

Belangrijk is het allemaal niet, maar grappig is het wel. Doe maar met deze tip wat je wilt. Warning: het is misschien niet zo’n goed idee om in de parfumerie de testers op je tepels te proberen!

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS