Lange krullen zijn cool. 5 Tips om ze mooi te houden

Herenkapsel
Dsquared2 zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Krullen zijn hot. Ze zijn weer helemaal terug. Heb je krullen, dan is het nu het moment om ze lang(er) te laten groeien. Bedenk wel dat krullen meer onderhoud vragen dan een korte coupe, zeker in het zomer seizoen. We hebben een paar handige tips voor je.

1. Zon- en zeevakantie? Bescherm je krullen met een SPF factor. Je haar moet, net zoals je huid, tegen de zon beschermd worden.

2. Duik in de zee? Neem eerst even een (zoetwater)douche zodat je haar zich daarmee volzuigt. Het zeewater (of zwembadwater) krijgt daardoor minder kans je haar aan te tasten.

3. Het is de trend om minder vaak te shampooën. Beperk je tot een paar wasbeurten per week. De overige dagen kun je je haar met lauwwarm water spoelen of een volume conditioner gebruiken, aldus hair stylist en kleurspecialist Marriët Gakes. Een dergelijk product heeft een milde reiniging en houd je haar mooi.

4. Sla na een shampoo nooit een conditioner over. Krullen zijn alleen mooi als het mooie krullen zijn!

5. Ga naar een goede kapper voor een goede haarcoupe. Dat is de basis voor een geslaagde haarlook.

Herenkapsel
Corneliani zomer 2016, ph. Charlotte Mesman
Herenkapsel
Dsquared2 zomer 2016, ph. Mauro Pilotto
Herenkapsel
Corneliani herfst winter 2016 2017, ph. Charlotte Mesman

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS