Mannenkapsels voorjaar 2020. Bevestigd: lange haarcoupes voor de heren

Het wordt eentonig: langere haarcoupes voor de heren zijn een trend. We kunnen er nu echt niet meer omheen!

Mannenkapsels voorjaar 2020. Lange haarcoupes voor de heren
Mannenkapsels voorjaar 2020. Lange haarcoupes voor de heren. Foto; Charlotte Mesman

We roepen het al tijden: de haarsnitten voor de heren worden langer. Soms zouden we willen dat we ander nieuws voor je hadden, maar het is nu eenmaal zo. Omdat we andere geluiden wilden (hoopten) te horen, interviewden we hair stylist Dora Roberti die we backstage bij de modeshows in Milaan leerden kennen. Ook zij kwam voor de heren direct met langere haarsnitten op de proppen.

Mannenkapsels voorjaar 2020. Lange haarcoupes voor de heren
Mannenkapsels voorjaar 2020. Lange haarcoupes voor de heren. Modeshow: N21. Foto: Mauro Pilotto

‘De haarlengte voor de mannen worden steeds langer, dat is wel zeker,’ begint Dora Roberti. ‘Het gaat hier vooral om heel natuurlijke en zachte coupes, maar dat betekent niet dat we ons haar maar laten wildgroeien. Ook deze langere haarcoupes moeten er verzorgd uitzien, en zeker niet wild. Ik denk dat we langzaam maar zeker afstevenen op een trend van langere haarcoupes met een ‘without effort’ feeling. Qua lengte gaan we echter nooit over de schouders heen!’

Mannenkapsels voorjaar 2020. Lange haarcoupes voor de heren
Mannenkapsels voorjaar 2020. Lange haarcoupes voor de heren. Modeshow: MSGM. Foto: Mauro Pilotto

De haarcoupes voor de heren worden langer, maar de schouderlengte is de maximale haarlengte die we voor de heren voor voorjaar zomer 2020 gaan zien

Heren, je weet wat je te doen staat! Laat die haren groeien. Sla één of twee keer een knipbeurt over en je bent al een heel eind. Houd je erg van een verzorgde coupe, druk je kapper dan op het hart om je haar alleen bij te punten en de contouren te groomen.

ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS