Waarom je die grijze haren niet (meer) hoeft te vrezen

Grijs haar
Waarom je grijs haar niet (meer) hoeft te vrezen

Vrees jij grijze haren, dan vrezen wij – met alle respect – dat je er vrij antieke denkbeelden op nahoudt. Grijs haar is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Van sociaal getolereerd en geaccepteerd is een grijzende kop inmiddels gebombardeerd tot ‘cool’ en ‘trendy’.

De link tussen grijs haar en veroudering is vervaagd. Dit komt mede door de modes van de afgelopen seizoenen. Steeds meer jongeren, jongens en meisjes, verven hun haar grijs, puur om esthetische redenen. En steeds meer dames verven hun grijze haar niet meer. Omdat men eindelijk de schoonheid van grijs haar erkent.

Dus vrees je grijze haren niet. Heb je je er desondanks toch moeite mee om ze te aanvaarden, lees dan verder.

  1. Bedenk dat grijze manen je autoriteit en overwicht kunnen verlenen. Associeer grijze haren niet met ouderdom maar met wijsheid en ervaring.
  2. Bedenk dat mannelijke sekssymbolen als George Clooney en Richard Gere grijs zijn.
  3. Grijs haar in combinatie met een trendy haarcoupe is bijzonder hip.
  4. Houd je grijze haar mooi door af en toe een zilvershampoo te gebruiken.
  5. Wil je ondanks alles je grijze haren toch camoufleren, doe het dan goed. Giet er geen flesje verf van de supermarkt over. Dit geeft je haar een egale en onnatuurlijke kleur. Een noodmiddel voor beginnend grijzende slapen is de mascara van je vriendin/vrouw. Wil je het grondig aanpakken, wend je dan tot een kundige kapper/kleurspecialist. De mooiste resultaten krijg je als de kapper je haar niet in één egale kleur verft maar kamstrepen in verschillende kleuren in je haar zet die je grijze haren camoufleren.
  6. Wordt je baard ook grijs en wil je zo min mogelijk grijs tonen, scheer dan regelmatig zodat je geen grijze stoppels toont!

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS