Mijn vrouw is zwanger. Van een ander.

moglie800x533
Mijn vrouw is zwanger. Maar niet van mij.

Gisteren vertelde mijn vrouw me – we zijn acht jaar getrouwd – dat ze zwanger is. ‘En het is niet van jou’, voegde ze er gelijk aan toe.

Ontvangen en gepubliceerd.

Hi Adversus,

ik ben enorm fan van Adversus en wil nu mijn verhaal met jullie delen (graag wel anoniem). Mijn wereld staat opeens op z’n kop en ik weet niet wat ik moet doen.

Gisteren vertelde mijn vrouw me – we zijn acht jaar getrouwd – dat ze zwanger is. ‘En het is niet van jou’, voegde ze er gelijk aan toe. Het was alsof mijn wereld instortte. Ik kan niet beschrijven hoe dit voelt. Alsof al het leven uit me is verdwenen. Ik ben diep geschokt.

Ik heb haar gevraagd wie de vader is maar dat wil ze niet zeggen. Ik heb haar ook gevraagd of ze nu met die ander wil gaan samenwonen, maar daar piekert ze niet over. Ik zit nu in een absurde situatie. Ik weet niet wie de vader is en ik begrijp niet waarom ze bij mij wil blijven. Ik weet niet eens of ze die ander regelmatig heeft gezien of dat het maar voor een keertje was en ze dit kind gezocht heeft. Ik kan zelf namelijk geen kinderen krijgen. Ik weet het niet.

Ik weet niet wat ik moet doen. Ik kan niet geloven dat dit mij is overkomen.

Sinds gisteren praten we niet meer met elkaar. Zij huilt, ik blijf boven, we vermijden elkaar. Wat moet ik doen?

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

3 gedachten over “Mijn vrouw is zwanger. Van een ander.”

  1. ” Ik weet niet wie de vader is en ik begrijp niet waarom ze bij mij wil blijven.”- Ik begrijp dan weer niet waarom je bij haar wilt blijven. Ik weet niet volgens welke regels jij je leven leidt, maar ga bij je zelf na of jij naast je neer kunt leggen dat a. Je vrouw vreemd is gegaan en b. je misschien wel het kind van een andere man moet opvoeden. Als het antwoord op beide vragen positief is en je überhaupt nog perspectief in de relatie ziet dan is het misschien tijd voor een goed gesprek met haar over hoe het nu verder moet. Zo niet dan kun je er beter mee stoppen en mag mevrouw zich gaan bezinnen over wat ze allemaal heeft uitgespookt. Bedenk je ook dat dat kind niet gebaat is bij een zwakke relatie.

  2. Niet eens meer over nadenken en haar de deur uit doen. Als ze zwanger is van een ander is het simpelweg niet jouw vrouw meer…Laat haar maar lekken zelf opdraaien voor het jong van een andere vent..fijn…een alleenstaande moeder…zoekt ze maar een andere sukkel die er voor gaat opdraaien…

Reacties zijn gesloten.