Backstage bij Ferragamo. Smile, please :-)

Voor de aanvang van de catwalk show van Salvatore Ferragamo (lente zomer 2016) bracht ik en paar uur achter de schermen door. Tijdens die uren volgde ik de routine die voorafgaat aan elke modeshow. Ook snoof ik het sfeertje op.

Backstage is de spanning vaak te snijden. Hoe vaak ben ik deze week al niet getuige geweest van krachtmetingen tussen pr-mensen en visagisten en/of hair stylisten en van hysterische uitvallen van de kant van de regisseur? De stress druipt ervan af. Het lijkt wel of ‘onaardig zijn’ de trend is. Men toont in ieder geval maar weinig sympathie voor elkaar. Weinig, zeg ik? Niets, nil, zilch!

En de modellen? Dat zijn toch jonge, frisse meiden die blij moeten zijn dat ze voor een topontwerper mogen lopen? Forget it. Over de modellen kunnen we een heel boekje opendoen, maar die discussie willen we nog even opschuiven in de tijd. Vandaag wil ik het bij een paar woorden houden. Ook de modellen zijn in de regel vrij antipathiek. En vaak nog behoorlijk lelijk ook. Sommigen zijn zelfs zéér lelijk. Maar zoals gezegd, kom ik op dit onderwerp later in de week terug.

Bekijk in de tussentijd onze backstage video om de sfeer alvast te proeven. In deze video volgen wij de modellen in de voorbereidingsfase. Ze worden opgemaakt en gekapt. Maar een glimlach kan er nauwelijks af. Zou het zijn omdat je van lachen rimpels krijgt…? Of omdat… Ik kom hier nog op terug :-) ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Strakke buikspieren. Dit is het geheim

Het geheim van strakke buikspieren zoals die van (fitness)modellen is NIET in de sportschool te vinden. Verbaast je dat? Daar kunnen we inkomen. In dit artikel leggen we uit waar het geheim ‘m dan wel in zit….