Modetrends voorjaar 2019. Streetstyle. Zachte tinten voor de lente

Modetrends voorjaar 2019. Streetstyle
Modetrends voorjaar 2019. Streetstyle. Foto: Charlotte Mesman

Heb je wel eens opgemerkt dat we in het voorjaar geneigd zijn om neutrals te dragen? Donkere kleuren leggen we weg tot de herfst en de felle kleuren bewaren we voor de zomer. Ook dit jaar lijkt deze moderegel weer op te gaan. Tijdens de Milan Fashion Week Menswear voor herfst winter 2019 2020 zagen we, op dagen dat de winterzon volop scheen en de temperaturen ongewoon hoog lagen, al verschillende heren in zachte tinten.

Een tint in het bijzonder kwamen we steeds weer tegen: ‘soybean‘, een rozeachtige kleur die zo bleek is dat je ‘m als neutrale tint kunt dragen, en ‘m zowel met gedekte kleuren als met uitgesproken kleuren kunt combineren.

De Italiaanse modejournalist Simone Marchetti droeg ‘m bij de Fashion Show van Emporio Armani met een cameljas en witte sneakers. Een superlook, als je het ons vraagt.

P.S. Witte sneakers zijn, zoals je ziet, nog steeds een must!

Modetrends voorjaar 2019. Streetstyle
Modetrends voorjaar 2019. Streetstyle. Foto: Charlotte Mesman

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.