Nederlands topmodel Maartje Verhoef

Wie een beetje de mode en de topmodellen volgt, kent Maartje Verhoef. Maartje was amper zeventien toen ze werd ontdekt. Kort daarna liep ze al voor Prada. Daarmee schoot Maartje direct door naar de top. De modewereld was op slag verliefd op deze jonge en verfijnde Brabantse met haar grote blauwe ogen en haar gave gezichtje.

Als je de namen van de modehuizen waar dit Nederlandse model de afgelopen seizoenen de catwalk voor gelopen heeft, valt je mond open. We beginnen niet eens aan een opsomming.

Elk seizoen loopt Maartje zo ongeveer voor alle grote modemerken. Ook de publicaties in tijdschriften en de opdrachten voor reclamecampagnes die Maartje Verhoef in de ongeveer twee jaar die ze nu als model werkt, heeft gedaan is indrukwekkend. Overigens heeft Maartje die zo ongeveer alles wat je als model kunt bereiken heeft gedaan, toch nog iets te wensen…

Dat vertelde ze ons in het video interview dat we backstage bij Diesel Black Gold met dit beeldschone Nederlandse model deden. We volgden Maartje diezelfde dag ook backstage bij Etro. Bekijk de video maar eens en leer de persoon achter al die schitterende catwalkbeelden en coverfoto’s beter kennen.

In Samenwerking met TRENDYSTYLE.NET

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Strakke buikspieren. Dit is het geheim

Het geheim van strakke buikspieren zoals die van (fitness)modellen is NIET in de sportschool te vinden. Verbaast je dat? Daar kunnen we inkomen. In dit artikel leggen we uit waar het geheim ‘m dan wel in zit….