Nieuwe Alpine A110

Nieuwe Alpine A110
Nieuwe Alpine A110

Na de onthulling van de nieuwe Alpine A110 op de autosalon van Genève zal de auto voor het eerst in Nederland te zien zijn tijdens het d’Elégance Paleis Het Loo (1 en 2 juli 2017). De nieuwe Alpine A110 zal te bewonderen zijn tussen Alpine-modellen uit de rijke geschiedenis van het merk.

De tweezits sportcoupé bezit alle kenmerkende eigenschappen van de illustere A110 ‘Berlinette’ uit de jaren zestig. Het nieuwe model combineert een herkenbaar design met een uitzonderlijk laag gewicht, een middenmotor en achterwielaandrijving. Samen met de 252 pk (185 kW) sterke 1,8-liter turbomotor, de zeventraps DCT-transmissie en de optimale gewichtsverdeling staat de A110 garant voor indrukwekkende prestaties.

De levering van de reeds uitverkochte Première Edition start eind 2017. In 2018 komen diverse uitrustingsniveaus van de A110 op de markt.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.