Streetstyle zomer 2017. Een rock/punk look is nooit achterhaald

Streetstyle zomer 2017. Een rock/punk look is nooit achterhaald

De allergrootste modetrend voor het jaar 2017 is: individualiteit. ‘Uniek zijn’ is het motto van modeontwerpers en stylisten. Uniek zijn betekent vooral ook: jezelf zijn.

Dus ben jij zo iemand die graag zwart draagt, ook al lijkt iedereen dit seizoen vooral voor kleur te gaan, ga dan voor zwart. Houd jij van een rock/punk look, ga er dan voor, ook op warme zomerdagen. Heb je zin om je smokingjasje overdag te dragen, doe dat dan. Express yourself!

Veel Nederlanders schijnen te denken dat hemd, shorts en slippers een soort van verplicht zijn als het kwik boven de 25 graden komt, maar dat hoeft niet per se zo te zijn. Er zijn landen waar het vele malen warmer is dan in ons kikkerlandje en waar de mensen lang niet zo uitbundig uit de kleren gaan als bij ons. Wel zo chic zouden wij zo denken.

Ga dus voor dat zwart als je daar zin in hebt. Blijf vooral je zelf. Altijd, overal, en vooral ook op tropische dagen.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.