Streetstyle zomer 2017. Wanneer draag je je overhemd uit je broek?

Streetstyle zomer 2017
Streetstyle zomer 2017

Veel heren vragen zich af wanneer je je overhemd in je broek moet dragen en wanneer je het hemd over je broek mag laten hangen. De hoofdregel is simpel (en heeft niets met het weer te maken): heeft het overhemd een rechte onderkant dan mag het erover hangen.

De heer op deze foto heeft zich aan de regel gehouden. In dit geval was het ook vrij eenvoudig want de zakken, ook aan de onderkant van het overhemd, gaven al een duidelijke indicatie hoe het overhemd te dragen.

Een overhemd uit je broek oogt informeel en ontspannen. Het is een echte vrijetijdsstijl. De broek die de enkels vrijlaat, past hier goed bij. Een paar mocassins, zoals op de foto, maken de look af. Simpel, tijdloos, leeftijdloos.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.