Streetstyle zomer 2017. Zwart in de zomer?

Streetstyle zomer 2017
Streetstyle zomer 2017. Zwart in de zomer?

De afgelopen jaren is de modewereld geobsedeerd door kleuren. Zelfs in de winter zien we tegenwoordig nog maar weinig zwart. Maar af en toe haalt iemand deze niet-kleur – weer of geen weer – toch uit de kast.

Ook bij hoge temperaturen – tijdens het schieten van deze foto wees het kwik op de vroege morgen al 30 graden aan – kan zwart cool zijn. Cool, chic en, afhankelijk van hoe je het draagt (en het aantal tatoeages dat je hebt) ook alternatief.

Bekijk de looks op deze foto’s maar eens. Hij draagt zwart op een alto-nonchalante manier zodat alle aandacht naar zijn tattoos en stylish haircut gaat. Zij draagt haar LBD, een evergreen die nooit maar dan ook nooit zal verdwijnen, op een klassieke manier met pumps met kitten heels, een zilverkleurige tas en zwarte zonnebril met filmsterrenallure.

Natuurlijk is het geen toeval dat deze twee beiden in het zwart gaan maar leuk staat het wel. Soms kan het echt inspiratie geven om jouw en haar look op elkaar af te stemmen.

ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.