Topmodel Yumi Lambert. Meet the girl! [Video]


Bekijk het video interview met Yumi Lambert

Tijd om Yumi te ontmoeten! Wij interviewden haar backstage bij Costume National. Bekijk het video interview. Meet the girl! Ze is bijzonder.

Belgisch topmodel Yumi Lambert (1995) is een uitzonderlijke schoonheid. Ze heeft doordringende, lichte ogen en een heerlijke lach. Als Yumi backstage bij de shows te vinden is, dan komt alles goed. Bekijk het video interview maar eens. Je zult het met ons eens zijn dat dit model een uitzonderlijke charme heeft! De naam Yumi – die ze te danken heeft aan haar Japanse grootvader van moeders kant – betekent dan ook ‘elegantie’ en ‘schoonheid’. Yumi’s ouders hadden een vooruitziende blik.

Yumi Lambert brak internationaal door in 2013 en heeft sindsdien ongeveer de opdrachten die je als topmodel in de wacht kunt slepen gedaan. Wij ontmoetten haar tijdens de Fashion Week in Milaan. In dit video interview vertelt ze over haar carrière en de modewereld. Meet the girl!

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.